Desktopprinters

Desktopprinters bieden het voordeel dat u de labels op uw gemak achter uw computerscherm kan ontwerpen. Ze zijn ideaal om grotere volumes labels te produceren. Ze kunnen barcodes, tekst en afbeeldingen printen op labels, tags en draadmerkers. De desktopprinters uit het hogere gamma kunnen in één printgang op beide zijden van hittekrimpende krimpkousen printen, waardoor het tijdrovende herprinten en terugwikkelen niet langer nodig is. Zowel qua opschrift als qua materiaal kunnen ze dienst doen in verschillende sectoren.  

Contacteer ons voor meer informatie of download alvast de brochure van uw gewenste labelprinter.

BBP12

BBP12

BBP30

BBP30

BBP31

BBP31

BBP33

BBP33

BBP35

BBP35

BBP37

BBP37

BBP85

BBP85

BPPrecision

BP Precision

IP

IP

BradyJet J5000

J5000

BradyPrinter i7100

BradyPrinter i7100

BBP12

BBP12

Deze printer biedt u de beste combinatie tussen een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Door zijn compacte omvang is de BBP12 de perfecte printer die op elk bureau of in elke werkomgeving past. Van deze printer mag u hoge prestaties en betrouwbare en duurzame resultaten verwachten.

Het grote verschil met zijn voorganger, de BBP11, is dat dit toestel een display heeft en automatische calibratie van de printer verzorgt. Manueel aanpassen behoort dus tot het verleden!

Ontdek hier de BBP12

BBP30

BBP30

De BBPTM30-pictogram- en labelprinter, de opvolger van de MiniMark, geeft professionals toegang tot een nog uitgebreider assortiment duurzame labelmaterialen. Hiermee kunnen ze ter plaatse een groot aantal duurzame lean- en veiligheidspictogrammen printen, die bestand zijn tegen extreme temperaturen, weersomstandigheden, wrijving, reinigingsprocessen en chemicaliën. Voor een kleine investering biedt de BBP30 elk bedrijf de mogelijkheid om de risico's of het aantal ongevallen te verminderen, de productiviteit te verhogen en op een duurzame manier te voldoen aan de regelgeving inzake signalisatie.

Ontdek hier de BBP30

BBP31

De BBP31 pictogrammen- en labelprinter is een gebruiksvriendelijke, veelzijdige printer die pictogrammen en labels van maximaal 101 mm breed kan afdrukken. De printer is voorzien van een groot touchscreen, een "Drag & Drop" labelontwerpfunctie en een intelligent startscherm waarmee u snel en eenvoudig labels creëert, in maximum 2 stappen. Deze printer kan volledige zelfstandig printen, koppeling per PC is optioneel.

Download brochures BBP31
BBP31 touchscreen
BBP31
BBP31_toepassing
BBP31

BBP33

De BBP33 labelprinter is een gebruiksvriendelijke, pc-aangestuurde labelprinter die labels en pictogrammen tot een breedte van 101,6 mm print. De Smart Cell-technologie in de labelcartridge zorgt ervoor dat het juiste labelformaat automatisch wordt ingesteld in de Bradysoftware, zodat kalibratie en onnodig labelafval vermeden worden. Printlint en labelmateriaal kunnen snel en gemakkelijk vervangen worden.

Download brochures BBP33
BBP33
BBP33 labelprinter
BBP33
BBP33 met software

BBP35 en BBP37

De BBP35 en BBP37 hebben heel wat streepjes voor op andere (meerkleurige) labelprinters.

Zo beschikt de BBP35 over:

  • Automatische labelherkenning
  • Grote printsnelheid (127mm/sec.)
  • Eenvoudige labelcreatie via Brady Workstation apps
  • Groot materiaalbereik: behalve de vertrouwde pictogrammen en leidingmerkers kunt u nu ook identificatielabels met dit toestel maken!
  • Een nieuwe gebruikersinterface: een reactief touchscreen, geïntegreerd toetsenbord, mogelijkheid tot het importeren van logo's
Optioneel ook verkrijgbaar met draadloos Ethernet.

De BBP37 bezit ook al deze voordelen en daar komt nog een uitermate precieze cutter bij voor het uitsnijden van zelfklevers en allerlei vormen.

Vraag vrijblijvend een demo van deze toestellen aan of contacteer onze product specialisten voor meer informatie op 09 228 21 01.

 

Ontdek hier de BBP35 en BBP37
BBP35 en BBP37

BBP85

De BBP85 pictogram- en labelprinter is een 300dpi thermische transfert desktopprinter waarmee u opvallende, veelkleurige identificatieproducten op maat creëert met een breedte tot 254 mm.

Download brochures BBP85
BBP85_touchscreen
BBP85 label
BBP85 printlint
BBP85 met software

BP Precision

De robuuste, industriële BP-PR PLUS printer biedt een ideale printoplossing afgestemd op de professionele behoeften voor het identificeren en traceren van producten in de industrie, in het bijzonder op het gebied van elektronica, elektrische apparaten en telecommunicatie en laboratoria. 

Download brochures BP Precision
BPPrecision
BPPrecision eprep
Gemakkelijk om labeldesigns aan te maken in stand-alone modus. BradySoft Labelling Software wordt meegeleverd met de printer.
BPPrecision

IP

De combinatie van de IP-enabled materialen met de IP-printer is een krachtige en gemakkelijke oplossing voor al uw identificatiebehoeften. Met dit innovatieve printsysteem zijn gevariëerde printopdrachten en geringe oplagen kinderspel. De Smart Cell-technologie informeert u automatisch over het te gebruiken materiaal, waardoor de insteltijd voor het verwisselen van materialen drastisch ingekort wordt.

Download brochures IP
IP
IP-eprep
IP
IP software

BradyJet J5000

BradyJet J5000TM-kleurenlabelprinter: veiligheidspictogrammen en labels in full colour in enkele seconden.

Gedaan met al die A4-velletjes en stukjes plakband aan de muur en op uw machines. De BradyJet J5000 inkjetprinter drukt veiligheids- en lean-pictogrammen, labels, leidingmerkers, logo's en andere afbeeldingen in full colour met fotokwaliteit op duurzame materialen. Deze printer gebruikt dus geen inktlinten zoals de meeste andere labelprinters, maar CMYK cartridges. 

Daarnaast heeft deze printer het grote voordeel dat hij zeer snel kan drukken, met topsnelheden van 15 cm op 20 cm per seconde. Uw werkomgeving op professionele wijze veiliger en efficiënter maken hoeft u dus geen tijd te kosten. Dat maakt de BradyJet J5000 de ideale keuze voor indoor visuele toepassingen (bv.: veiligheidsinformatie, veiligheidsprocedures, facility-identificatie,...). 

Download brochure BradyJet J5000
BradyJet J5000
BradyJet J5000
BradyJet J5000
BradyJet J5000

BradyPrinter i7100

BradyPrinter i7100 Industriële Labelprinter: Nauwkeurigheid gecombineerd met precisie. 

Tijd voor een upgrade! De BradyPrinter i7100 maakt het gemakkelijker en sneller om duurzame, scherpe labels te printen. Deze nieuwe thermische transfert printer is de ideale keuze voor het duurzaam en uiterst nauwkeurig printen van grote aantallen labels voor belangrijke identificatie-uidagingen. 

Met de komst van deze labelprinter wordt de lat voor snelheid en kracht hoger dan ooit tevoren gelegd: printsnelheid tot wel 300 mm per seconde, scherpte tot 600 dpi en het uithoudingsvermogen om 7000 labels per dag af te drukken. 

Daarnaast heeft de BradyPrinter i7100 een handig kleurentouchscreen en het inklapbare deksel zorgt ervoor dat u gemakkelijker materialen kan vervangen, waar u voorheen meer ruimte daarvoor moest voorzien. 

Deze labelprinter is de opvolger van de BP PR serie. 

BradyPrinter i7100
BradyPrinter i7100
BradyPrinter i7100
BradyPrinter i7100
Klik hier om een offerte aan te vragen