Draad- en kabellabels

Labels, tags, krimpkousen en vlaggetjes stellen u in staat om op een duidelijke wijze uw kabels en draden te identificeren. Ons uitgebreid gamma afmetingen en materialen biedt u een waaier aan mogelijkheden, speciaal afgestemd op uw behoefte. 

U wilt liever zelf aan de slag of u bestelt regelmatig dezelfde soort labels? Kijk dan eens onder ons assortiment labelprinters. Met uw eigen labelprinter maakt u zelf uw gepersonaliseerde etiketten.


Een andere vraag? Contacteer ons, wij kunnen u zeker helpen.

Wikkellabels

Wikellabels

Vlaglabels

Vlaglabels

Krimpkousen

Krimpkousen

DuraSleeve

DuraSleeve

Kabeltags

Draad- en kabeltags

Industrie

Industrie

Wikkellabels

Onze wikkellabels zijn bestand tegen vervaging en wrijving en uitermate geschikt om kabels en draden permanent of tijdelijk te identificeren. Wikkellabels zijn verkrijgbaar in diverse materialen en formaten. Ze bieden een uitstekende printkwaliteit en zijn bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliën en brandstoffen. De zelflaminerende wikkellabels bieden bovendien een uitstekende printbescherming, zowel bij binnen- als buitengebruik.

 

Zelflaminerende vinyl labels (B-427)

Zelflaminerende vinyl labels
hebben een duurzame transparante vinylfolie met een drukgevoelige kleefstof op basis van acryl. Deze labels omvatten een wit gedeelte (ook mogelijk in andere kleuren) dat bedrukbaar is met een thermische transfertprinter en een doorzichtig overlaminaat dat rond het label wordt gewikkeld om de tekst te beschermen tegen vervaging of wrijving.

Herpositioneerbare labels in vinylweefsel (B-498)

Herpositioneerbare labels in vinylweefsel
bestaan uit een speciaal samengestelde bovenlaag en een stoffen rug. Deze labels bieden een heel goede thermische transfertdrukkwaliteit en een uitstekend hechtvermogen. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd en desgewenst opnieuw worden aangebracht.

Vlamvertragende wikkellabels

Vlamvertragende wikkellabels voor draad- en kabelmarkering
zijn zelfdovend en voorkomen dat de vlam zich verspreidt. Ze maken deel uit van een gamma vlamvertragende wikkellabels die specifiek geschikt zijn voor kabels en draden met een kleinere diameter. De speciale bovenlaag biedt een kristalheldere thermische transfertdrukkwaliteit en een uitstekende bestendigheid tegen chemische stoffen. Vlamvertragende wikkellabels zijn perfect voor toepassingen bij hoge temperaturen.

Zelflaminerende beschrijfbare wikkellabels (B-292)

Zelflaminerende beschrijfbare wikkellabels
Transparante wikkellabels zorgen voor een nauwsluitende, zelflaminerende beschermlaag die bestand is tegen olie, water en solventen. De labels kunnen voor boven- en ondergrondse toepassingen worden gebruikt. Beschikbaar in drie verschillende merkerafmetingen om zo aan alle labelingbehoeften te voldoen.


Vlaglabels

Vlaggetjes zijn een uitstekende oplossing wanneer meer informatie of een barcode nodig is om kabels en draden goed te identificeren.
vlaglabels

Polypropyleen vlaglabels
bieden een uitstekende oplossing voor de identificatie van glasvezelkabels. Dit materiaal is erg flexibel. Met het P- en T-vormig label is het mogelijk om het kleefoppervlak tussen label en glasvezelkabel tot een absoluut minimum te beperken.

Voorgeformatteerde kabelvlaggetjes in nylonweefsel (B-499) en vinylweefsel (B-498)

Voorgeformatteerde kabelvlaggetjes in nylonweefsel en vinylweefsel
zijn voorzien van twee bedrukbare gedeelten die makkelijk rond een draad kunnen geplooid worden om een dubbelzijdig bedrukt vlaggetje te creëren.


Krimpkousen voor draad- en kabelmarkering

De kwalitatief hoogstaande krimpkousen om over kabels en draden te schuiven zijn geschikt voor gebruik in tal van toepassingen en industrieën. De krimpkousen zijn bedrukbaar en vlekafstotend. Ze zijn bestand tegen hitte, vuur, brandstoffen, organische vloeistoffen, smeermiddelen en solventen en hebben een minimale rookemissie.
PermaSleeve hittekrimpende krimpkousen (B-342)

PermaSleeve hittekrimpende krimpkousen
met volledig circulair ontwerp hebben een nauwe pasvorm en zorgen voor een permanente identificatie. PermaSleeve hittekrimpende krimpkousen vervagen niet, zijn zelfdovend en vlekafstotend. Krimpverhouding van 3:1.

Halogeenvrije hittekrimpende krimpkousen (B-7641)

Halogeenvrije hittekrimpende krimpkousen
zijn vervaardigd uit halogeenvrije, flexibele, vlamvertragende en hittekrimpende polyolefin. Ze bieden brandveiligheidseigenschappen gecombineerd met minimale rookemissie. Krimpverhouding van 2:1.

Dieselbestendige krimpkousen (B-7646)

Dieselbestendige krimpkousen
zijn beschikbaar in geel (andere kleuren beschikbaar op aanvraag) en bedrukbaar met een thermische transfertprinter. Ze zijn ontwikkeld voor gebruik in toepassingen met blootstelling aan organische vloeistoffen, brandstoffen, smeermiddelen en solventen. Krimpverhouding van 3:1.

Hoge-temperatuurbestendige krimpkousen (B-345)

Hoge-temperatuurbestendige krimpkousen
zijn vlamvertragend en bestand tegen temperaturen tot 225 °C. Ze zijn gemaakt van PVDF (polyvinylideenfluoride) en geschikt voor ontgassingstoepassingen bij lage vacuümwaarden. Krimpverhouding van 2:1.


DuraSleeve inserts en dragers

Het DuraSleeve-systeem bestaat uit twee onderdelen: een transparant buisje (drager) met een labelhouder en een bedrukbare insert (tag) die in deze houder past. De tekst is steeds beschermd door de houder en makkelijk te vervangen.
Polyethyleen tag (B-7599)

Polyethyleen tag
is een niet-klevende tag van 250 μm dik. Hij is beschikbaar in geel en wit.

Verharde DuraSleeve tag (B-7596)

Verharde DuraSleeve tag 
is een witte, ondoorzichtige en niet-klevende polyethyleen tag van 250 μm dik. Ook deze tag is beschikbaar in geel en wit.


Draad- en kabeltags

Draad- en kabeltags bieden een uitstekende scheur-, solvent- en hittebestendigheid en zijn daardoor ideaal voor de identificatie van draden en kabels in extreme omgevingen. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren. De tags worden meestal bevestigd aan een draad of kabel met behulp van kabelbandjes.
Nomex®* tags voor thermische transfertdruk (B-508)

Nomex® tags voor thermische transfertdruk 
zijn ontworpen voor gebruik in extreme omgevingen.

De polyether-polyurethaan tag (B-7643)

De polyether-polyurethaan tag 
heeft halogeenvrije eigenschappen. Zelfs de drager kan worden bedrukt. Deze tag is in meerdere kleuren beschikbaar: wit, geel, rood, zwart en oranje.

Laminat-dragers (B-7644)

Laminat-dragers 
worden gebruikt in combinatie met een tekstlabel, voor kabelidentificatie waarbij het cruciaal is dat de tekst steeds zichtbaar is.

Laminat-tags (Manila-tags) (B-7645)

Laminat-tags (Manila-tags) 
zijn ideaal voor de identificatie van producten in extreme omgevingen. Deze tags zijn ook verkrijgbaar met een versterkte ring.

Tags in roestvrij staal (B-7316)

Tags in roestvrij staal 
zijn bestand tegen temperaturen tot 920 °C. Ze zijn ontworpen voor gebruik in zeer extreme omgevingen waar standaard materiaal niet voldoet aan uw identificatiebehoeften.

Kabelbinders in roestvrij staal (B-7304 en B-7306)

Kabelbinders in roestvrij staal 
bieden een langdurige en duurzame markering in combinatie met een roestvrijstalen kabeltag.


Industriële labels

Performante producten

De oplossingen voor draad- en kabelmarkering houden stand in de meest veeleisende industriële omgevingen. Zelfs in de ruimte blijven onze labels op hun plaats! Ze beantwoorden namelijk aan diverse internationale kwaliteitseisen. Bovendien testen wij onze identificatieoplossingen altijd uitvoerig op basis van industriespecifieke eisen.

Massavervoer

In de sector van het massavervoer moet elk identificerend label, elke markering of tag bestand zijn tegen agressieve solventen, zonder daarbij aan zichtbaarheid of leesbaarheid te verliezen. Daarbovenop creëren grote operationele temperatuurverschillen nood aan uitermate bestendige producten voor de identificatie van draden, kabels en componenten. Onze performante identificatieoplossingen op maat beantwoorden volledig aan deze eisen.


Lucht- & ruimtevaart en defensie

De maximale betrouwbaarheid in de identificatie van kabels, draden en componenten is essentieel om een optimale inzet te garanderen van voertuigen en hun uitrusting. Onze identificatielabels en tags zijn bestand tegen extreme hitte en koude, alsook tegen veeleisende omgevingen, zonder dat ze daarbij enig prestatieverlies lijden. Dankzij de hoge kwaliteit helpen ze de onderhoudstijd tot een minimum te beperken. 

Elektrische industrie
Een duidelijke, methodische en duurzame identificatie van kabels, draden en componenten is van vitaal belang voor de snelheid en flexibiliteit in deze snel evoluerende en veeleisende professionele omgeving. De tijdsdruk en financiële druk kunnen bijzonder zwaar zijn waardoor een goede identificatie van kabels, draden en componenten uitermate belangrijk is voor de winstgevenheid.

Data- en telecommunicatie
In de ICT- en telecomindustrie zijn snelheid en recuperatie van gegevens twee cruciale aspecten tijdens incidenten. Een snelle identificatie en terugvinden van kabels, draden en componenten is belangrijk om toepassingen snel terug online te krijgen en de ergernis van duizenden klanten te vermijden. Goossaert biedt eenvoudig te implementeren oplossingen met maximale duurzaamheid en leesbaarheid voor alle identificatie-uitdagingen in deze industrie.

Auto-industrie
Het is een hele uitdaging om de miljoenen componenten te traceren en identificeren die dagelijks wereldwijd worden getransporteerd en geassembleerd in nieuwe auto's. Goossaert biedt wereldwijd beschikbare en volledig geautomatiseerde identificatieoplossingen die een grotere productiedoorvoer en verhoogde kwaliteit mogelijk maken. Onze labels zijn bestand tegen hitte, remvloeistof, olie en agressieve solventen, waardoor ze altijd leesbaar blijven.
Klik hier om een offerte aan te vragen