Draagbare labelprinters

Het gemak van een draagbare labelprinter spreekt voor zich: u kan op de werkplek zelf labels printen en meteen aanbrengen. Deze printers zijn licht en compact maar bieden de nodige kracht op het vlak van prestaties. De labelprinters van Goossaert kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Met deze gebruiksvriendelijke toestellen heeft u een uitgebreide keuze aan materialen.

Contacteer ons voor meer informatie of download alvast de brochure van uw gewenste labelprinter.

Maak uw keuze:

BMP21-PLUS

BMP21+

BMP41

BMP41

BMP51-53

BMP51

BMP61

BMP61

BMP71

BMP71

BMP21-PLUS

De combinatie van een stevige behuizing en slimme printmogelijkheden zorgt ervoor dat de BMP21-PLUS draagbare labelprinter ook in extreme omstandigheden blijft presteren. Zijn talrijke troeven waaronder eenvoudig te plaatsen cartridges, een oplaadbare lithium-ionbatterij, rubberen beschermbumpers en een garantie van twee jaar bezorgen u de intelligentie en kracht die nodig zijn om de dagelijkse uitdagingen van iedere labelingtoepassing aan te kunnen. Zodra u kennismaakt met zijn ongeëvenaarde identificatiemogelijkheden voor draden, kabels en vlakke oppervlakken, zult u deze printer niet meer uit handen willen geven.

Voor labo-omgevingen heeft de BMP21-PLUS een geschikt broertje gevonden onder de vorm van de BMP21-LAB.

Download brochures BMP21+
BMP21+
BMP21+ labels
BMP21+ blisterverpakking
BMP21+

BMP41

De BMP41 labelprinter is een robuuste, draagbare printer die u de veelzijdigheid biedt om altijd en overal gestanste of continue labels te creëren, tot 25,4 mm breed! Of het nu gaat om dagelijkse printopdrachten of eenmalige taken, de BMP41 printer is dé printer voor al uw labelingtoepassingen: van draadmarkering en algemene identificatie tot labels voor patchpanelen, aansluitklemmen, en nog zo veel meer.

Download brochures BMP41
Cartridge van BMP41
BMP41: electriciteitspaneel
Startkit BMP41
BMP41 in de praktijk

BMP51-53

Met de BMP51 of BMP53 Label Maker drukt u snel duidelijke en duurzame labels af! Hij zorgt voor scherpe afdrukken, eenvoudige opmaakmogelijkheden, maakt gebruik van handige labelformaten en biedt de mobiliteit die vereist is voor elektrische identificatie, datacominstallaties, identificatie in laboratoria, facility en safety labeling.

Download brochures BMP51-53
BMP51-53
BMP51
BMP53
BMP51-53_tas

BMP61

De robuuste en betrouwbare BMP61-labelprinter is voorzien van rubberen beschermbumpers en een helder kleurentouchscreen met indicatoren op het scherm. Dat maakt van deze printer uw betrouwbare identificatiepartner, dag na dag, het hele jaar door.
De nieuwe BMP61-labelprinter biedt uitstekende prestaties die aan al uw verwachtingen voldoen. Hij is draagbaar, print snel en is geschikt voor elke identificatie-uitdaging dankzij zijn draadloze aansluiting en het uitgebreide assortiment aan duurzame labels die hij ondersteunt.

Download brochures BMP61
BMP61
BMP61 datacom kit
BMP61
BMP61

BMP71

De draagbare BMP71-labelprinter kan op meer dan 30 verschillende soorten materialen printen - steeds met de industriële duurzaamheid waarvoor Brady garant staat. Bovendien print hij sneller dan eender welke printer in zijn gamma (38 mm/sec.) en beschikt hij over een volledig toetsenbord in verschillende versies. U bespaart tijd door beide handen voor het typen te gebruiken! Dankzij het grote scherm kunt u het label volledig zien, vermijdt u fouten en werkt u uiterst efficient. Met deze pientere printer print u ze allemaal: zelflaminerende labels, die-cut labels, krimpkousen, leidingmerkers, veiligheidslabels.

Download brochures BMP71
BMP71
BMP71
BMP71_Labelmark
BMP71_batterij
Klik hier om een offerte aan te vragen