Tevreden klanten

Bij Goossaert Label & Sign Solutions staan we erop onze klanten een optimale service te verlenen, van bij het begin van een project tot de oplevering. Maar ook daarna toetsen wij of de tevredenheid nog even hoog is. Onze jarenlange ervaring in de sector en de vele tevreden klantengetuigenissen zijn een mooi bewijs van ons degelijk werk.

Wilt u ons ook een recensie of een reactie sturen? Laat het ons gerust weten! Wij zijn benieuwd naar uw mening en houden daar graag rekening mee.


Klantgetuigenis: Easyfairs (Freddy Hebbrecht)

Freddy Hebbrecht Easyfairs

Goossaert is een goede partner die met u meedenkt en uw visie volgt

Easyfairs is specialist in het organiseren van beurzen en in het beheer van beurshallen. De hallen krijgen jaarlijks miljoenen bezoekers over de vloer. De inspanningen die worden gedaan om hen veilig te houden zijn zeer groot. Een deel van die inzet is te zien in de vorm van de veiligheidssignalisatie. Kijk de volgende keer dat u in een van de beurshallen van Easyfairs Venues staat zeker maar eens om u heen.

Brandbestrijdings- en evacuatiesignalisatie

Aan het woord is Freddy Hebbrecht, preventieadviseur van Easyfairs: "We werken samen met Goossaert voor de algemene signalisatie, maar voornamelijk voor brandbestrijdings- en evacuatiesignalisatie. Dat doen we voor al onze sites in België: Flanders Expo, Antwerp Expo, Nekkerhal Brussels North en Namur Expo. We streven er namelijk steeds naar om alles gelijk door te trekken over de verschillende locaties heen, zodat overal dezelfde visie wordt uitgestraald". Door telkens op dezelfde signalisatiepartner te vertrouwen, blijft zo bijvoorbeeld de lay-out en het design van de evacuatieplannen steeds dezelfde, of u nu in de beurshal in Antwerpen staat, of in die van Gent.
 
Nieuwe pictogrammen, NBN-EN en ISO 7010 conform én fotoluminescent 

Recent heeft Easyfairs Venues sterk geïnvesteerd in de veiligheidssignalisatie: de evacuatie- en brandbestrijdingspictogrammen werden over de hele lijn nog eens grondig in orde gezet en geüpdatet. Nu hangen er in alle beurshallen van Easyfairs Venues fotoluminescente pictogrammen die conform de NBN-EN en ISO 7010 norm zijn. Omdat de pictogrammen fotoluminescent zijn, lichten ze na wanneer het licht zou uitvallen bij een noodgeval. Ze blijven daardoor duidelijk zichtbaar bij het licht van de veiligheidsverlichting. Dat zorgt ervoor dat bezoekers en exposanten die op dat moment in de beurshal aanwezig zijn, toch nog vlot kunnen evacueren. 

Al 30 jaar een goede partner

"Ik werk al sinds 1988 samen met Goossaert. Het is een goede partner die echt met u meedenkt. Goossaert volgt ook steeds onze visie in wat we willen doen en probeert niet een eigen wil door te drijven. De bestellingen verlopen goed: ze worden correct afgehandeld, op tijd en tegen de afgesproken prijzen. De keren dat er in onze samenwerking al eens meningsverschillen waren zijn we met onze vaste contactpersoon Jaak De Decker er steeds pratend vlot uitgekomen," besluit Freddy Hebbrecht.

Hieronder ziet u enkele foto's van de pictogrammen en de evacuatieplannen die in de hallen van Flanders Expo hangen.


 


Klantgetuigenis: Lansweeper (Desreè Verlaeckt-Ristow)

Lansweeper testimonial

Goossaert is duidelijk goed op de hoogte van de huidige wetgeving omtrent brandveiligheid

Het IT bedrijf Lansweeper ontwikkelt een krachtig en intuïtief softwareplatform voor het onderhouden en optimaliseren van netwerken. De software verzamelt detailinfo over alle machines en gebruikers binnen een IT-netwerk en zorgt tegelijk voor een samenvatting van het grote plaatje. Wereldwijd gebruiken IT-deskundigen deze oplossingen in meer dan 20.000 bedrijven (waaronder NASA en HP). De nieuwe vestiging van Lansweeper in het Oostvlaamse Grembergen had informatieve en veiligheidssignalisatie nodig. Daar zorgde Goossaert voor. 

Totaalpakket

Facilities & Procurement Officer, Desreè Verlaeckt-Ristow: "Goossaert heeft behoorlijk wat voor ons gedaan: de nodige pictogrammen geïnventariseerd en in orde gebracht, de evacuatieplannen verzorgd, het bedrijfslogo op de gevel geplaatst, parkingbordjes, een bewegwijzeringsbord voor de leveranciers..."

Als "one-stop-shop" stond Goossaert in voor de analyses, designs, productie en plaatsingen. Daarbij werd steeds rekening gehouden met de huisstijl en de RAL-kleuren van Lansweeper, maar ook met het gebouw zelf. Om te vermijden dat de pictogrammen rechtstreeks op de glazen wanden moesten bevestigd worden, werden ze uit plexiglas gemaakt. Deze werden opgehangen met roestvrijstalen afstandshouders en fijne buisjes.
 
Expert die ter plaatse meedenkt 

"De communicatie met onze vaste contactpersoon Sofie Raemdonck was heel goed. Ze was vlot bereikbaar. De samenwerking verliep ook prima. Sofie kwam ter plaatse meedenken voor de meest geschikte oplossingen. Ze stond ook volledig open voor het bespreken van alternatieve voorstellen," vertelt Desreè.

De flexibele aanpak van Goossaert werd geapprecieerd: “Zo moest er bijvoorbeeld nog een muur geplaatst worden, waardoor de evacuatieplannen nog een extra aanpassing nodig hadden. Dat was allemaal geen probleem. Goossaert is ook duidelijk goed op de hoogte van de huidige wetgeving omtrent brandveiligheid.” 

(Foto's: één van de pictogrammen, bedrijfssignalisatie op de gevel en een bewegwijzeringsbord)

 


Klantgetuigenis: L'Atelier du Pain (Frederik Deleu)

Klantgetuigenis: L'Atelier du Pain (Frederik Deleu)

Zeer positieve eerste samenwerking, zowel voor veiligheidssignalisatie als voor identificatie

L’Atelier du Pain is een grote, artisanale bakkerij in Ninove, waar onder andere de broden, viennoiserie en patisserie van “Le Pain Quotidien”  bereid worden.  Door de jaren heen is L’Atelier du Pain sterk gegroeid, maar de authentieke, ambachtelijke aanpak is bewaard gebleven. 

15 jaar geleden werd in Ninove het productiegebouw van L’Atelier du Pain gebouwd. Om te kunnen groeien, zijn stelselmatig uitbreidingen van de productie gebeurd. Deze structurele aanpassingen betekenden dat de veiligheidssignalisatie een grondige controle en update moest krijgen. Enkele vragen die daarbij primeerden: gelden de oude evacuatieroutes nog? Staan deze vluchtwegen nog duidelijk en accuraat aangeduid? Zijn alle pictogrammen nog zichtbaar? 
 
Veiligheidssignalisatie: audit, productie en levering

Om deze grote uitdaging aan te gaan, schakelde de veiligheids- en productiemanager Frederik Deleu de diensten van Goossaert in. Door de omvang van het project besloot Goossaert met haar vertrouwde partner SGS samen te werken voor een gedetailleerde veiligheidsaudit. Er werd een rondgang door het hele gebouw van L’Atelier du Pain gedaan. Daarbij werd nauwkeurig gekeken naar wat er waar precies aangepast moest worden om te voldoen aan de huidige wetgeving. “De resultaten van die rondgang waren zeer duidelijk. Het was een uitgebreide lijst punten die aangepakt moest worden. Sommige zaken waren gemakkelijk om te verhelpen, anderen wat uitdagender,” zegt Frederik Deleu. Op basis van die audit kon Goossaert voor de nodige veiligheidssignalisatie zorgen. 

Identificatie, zelfs in koude temperaturen

Er was ook een uitdaging op vlak van identificatie: L'Atelier du Pain wilde zelf locatielabels en pictogrammen kunnen drukken voor in de diepvries, maar door de koude temperaturen waren standaardlabels daar niet geschikt voor. Goossaert adviseerde daarom om met speciale koud resistente labels te werken. De BBP33 labelprinter werd geïnstalleerd en daarbij werd ook een opleiding gegeven. "Die opleiding was zeer duidelijk, het is nuttig om de labelprinter actief en regelmatig te gebruiken om de verschillende functionaliteiten zelf goed in de vingers te krijgen. Over het geheel vond ik de samenwerking met Goossaert een zeer positieve ervaring".

 


Klantgetuigenis: Autrosystems (Yanna Van den Berghe)

Autrosystems

Administrative secretary Yanna Van den Berghe van Autrosystems: "Met deze printer kunnen we ons logo in full-colour op de labels zetten" 

Autrosystems, gevestigd in Lokeren, is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van uitgebreide branddetectiesystemen. Goossaert installeerde bij hen een BradyJet J5000 labelprinter.

"We gebruiken de printer voornamelijk voor het labelen van ons materiaal en installaties en om registratielijsten te maken. Daar zetten we steeds duidelijk onze adres- en contactgegevens op." Aan het woord is Yanna Van den Berghe, administrative secretary van Autrosystems. "We zetten ook ons logo op deze labels, in kleur". Dat maakte de BradyJet J5000 de ideale optie voor Autrosystems: deze printer kan in full colour met fotokwaliteit drukken, in tegenstelling tot klassieke labelprinters die werken met inktlinten waardoor de kleuropties op labels vrij beperkt zijn. "Daarnaast gebruiken we de printer ook om pictogrammen te drukken en elektrische borden te identificeren."
 
Positieve samenwerking met productexpert

De installatie van de printer bracht een aantal uitdagingen met zich mee, maar daar liet de expert van Goossaert zich niet door uit het veld slaan. "Intussen staat de printer een jaar bij ons en we zijn er tevreden van," zegt Yanna Van den Berghe. "We weten dat we steeds terecht kunnen bij onze vaste contactpersoon als we met vragen zitten. Op mails wordt altijd snel gereageerd en er wordt ook spontaan gebeld voor verdere opvolging."


 


Klantgetuigenis: Animonline (Kurt Munghen)

Kurt Munghen

Zaakvoerder Kurt Munghen van Animonline: "Via internet konden de labelprinter en de labels vlot geïnstalleerd en aangepast worden. Ik was zeer onder de indruk." 

Animonline is een herstellingsbedrijf voor zwembadwarmtepompen. De in Maldegem gevestigde firma biedt naast hersteldiensten ook een eigen reinigingsproduct aan specifiek voor warmtepompen: ‘Grielzeep’. Zaakvoerder Kurt Munghen spreekt over zijn ervaring met de diensten van Goossaert. 

"Naast mijn werk bij Animonline werk ik als consultant voor warmtepompontwikkeling. Ik heb de Brady labelprinters leren kennen doordat het bedrijf waarbij ik actief was ze gebruikte voor productidentificatie. Ik besloot dat wij bij Animonline zo'n toestel ook zeker konden gebruiken."  

Tracering via labels met barcodes

"Ik heb gekozen voor de BBP12 labelprinter. De installatie heb ik zelf gedaan. Dat ging allemaal vlot. Op alle warmtepompen die bij ons binnenkomen kleven we een unieke barcode. Die codes worden dan ingevoerd in onze database, zodat we de toestellen kunnen traceren. Het laat ons ook toe om toestellen te herkennen als die bijvoorbeeld na enkele jaren opnieuw worden binnengebracht," legt Kurt Munghen uit.
 
Hulp van Goossaert

"Het instellen en printen van de labels ging steeds vlot met de software Codesoft, maar toen ik kleinere labels wou installeren van 5 op 12 millimeter heb ik Goossaert gecontacteerd voor hulp."

"De sessie via internet met de expert van Goossaert ging zeer vlot. Via Teamviewer kon hij vanop afstand alles regelen op mijn computer. Hij kon makkelijk de labels installeren zoals ik wou: een beetje meer naar links, wat meer naar rechts... Alles werd zorgvuldig afgestemd. Hij moest ook geen enkele keer zoeken naar antwoorden maar wist steeds precies wat te doen. Ik was zeer onder de indruk."

 


Klantgetuigenis: EOC Belgium (Hans Vroman)

Hans Vroman

Safety manager Hans Vroman van EOC Belgium: “Betrouwbare en flexibele partner voor alle signalisatietoepassingen”

EOC Group is een chemische firma met meer dan vijftien productiesites, verspreid over Europa en Azië. De vervaardigde chemicaliën worden onder andere ingezet in de matrassen-, tapijt-, verf-, bouw-, automotive en luchtvaartindustrie. De divisie EOC Belgium te Oudenaarde (dat tevens de hoofdzetel van EOC Group is) produceert latex, emulsions, lijmen, zepen en compounds. 

Hans Vroman is de safety manager van EOC Belgium. “Ik werk al samen met Goossaert sinds het begin van mijn carrière bij EOC Belgium in 1988. Ik heb zelfs de vorige zaakvoerder nog gekend. De samenwerking verliep doorheen al die jaren steeds zeer goed. Ik ben er heel tevreden van.” 

Professionele service in een gemoedelijke sfeer

“Het sterkste punt van Goossaert is de service. Het bedrijf is groter geworden dan toen ik het leerde kennen, maar dezelfde gemoedelijke sfeer van het begin is bewaard gebleven,” vertelt Hans Vroman. “In geval van vragen of problemen kan je gemakkelijk terecht bij de vaste aanspreekpunten. Antwoorden volgen steeds snel, het is niet dat je eerst langs verschillende mensen wordt gestuurd voordat je verder wordt geholpen. Het is aangenaam om het gezicht achter een bedrijf te kennen.”
 
Signalisatietoepassingen

“Als VR-plichtig bedrijf is EOC Belgium onder andere wettelijk verplicht om alle veiligheidsgegevens aan de poort te tonen. Het is belangrijk dat die borden van professionele kwaliteit zijn en dat de lay-out volledig in orde is. Daarvoor schakelen we Goossaert in,” aldus Hans Vroman. Goossaert zorgt bij EOC Belgium ook voor andere signalisatietoepassingen zoals bewegwijzering, poortnummers en veiligheidsborden met de nieuwe GHS-pictogrammen voor het tankpark.  

EOC Belgium doet daarnaast ook een beroep op Goossaert voor labelprinters en de bijbehorende inktlinten en tapes. “We kunnen zelf onze etiketten ontwerpen op de PC naargelang we ze nodig hebben. Intussen zitten we aan onze derde labelprinter, we gaan daar echt volledig in mee.” Het gebruik ervan draagt bij tot meer veiligheid op de werkvloer en een efficiënter verloop van het productieproces. 


 


Klantgetuigenis: RPC-BPI Agriculture

Klantgetuigenis: RPC-BPI Agriculture

Senior Operations Director Dirk Deweer (RPC-BPI Agriculture):
"Goossaert had snel door wat onze verwachtingen waren"

RPC-BPI Group is een toonaangevende producent en verkoper van hoogwaardige polyethyleenfolie die gebruikt wordt voor industriële en consumentenverpakkingen. Wereldwijd heeft de beursgenoteerde multinational meer dan 22.000 werknemers. RPC-BPI Group bevat vier business units met elk hun eigen specialisatie: recycled products, indupac, protec en agriculture. RPC-BPI Agriculture te Zele spitst zich toe op soepele kunststofverpakkingen voor de agrarische sector, met name verschillende soorten silage wikkelfolie.  

"De samenwerking met Goossaert verloopt steeds correct en professioneel, dankzij de inzet van onze vaste contactpersonen," vertelt Dirk Deweer. Hij is Senior Operations Director van RPC-BPI Agriculture en werkt er intussen zestien jaar. RPC-BPI Agriculture doet vooral beroep op Goossaert voor labels en etiketten, maar ook voor lockout-tagoutmaterialen, pictogrammen, verkeerssignalisatie en maatwerk. 

Bedrijfssignalisatie

"Recent hebben we voor de eerste keer samengewerkt voor bedrijfssignalisatie," zegt Dirk Deweer. Het gaat om een groot bord aan de gevel met het bedrijfslogo van RPC-BPI Group en twee platen uit plexiglas voor in de lichtbak. "Dat is allemaal zeer vlot verlopen," vertelt hij verder. "Goossaert had snel goed door wat onze verwachtingen waren. Ze communiceerden ook duidelijk naar ons toe wat de mogelijkheden waren."

Snelle productie 

"Er zat wel wat tijdsdruk op het hele gebeuren omdat wij met een deadline zaten," zegt Dirk Deweer. "Wij appreciëren dus ten zeerste de moeite die Goossaert voor ons gedaan heeft om alles tijdig in orde te brengen."

Goossaert is de one-stop solution voor labels & signs, daardoor kan het hele traject van concept tot nazorg zorgeloos verlopen – alles gebeurt namelijk op één adres. Daarboven laat de eigen productieafdeling toe om snel én op maat te werken. 

Logo van RPC-BPI Group op verschillende dragers, in de juiste PMS-kleuren. 

 


Klantgetuigenis: CBR Cementbedrijven

Klantgetuigenis: CBR Cementbedrijven

QSE manager Nick Vande Velde van CBR Cementbedrijven: 
"In vertrouwen samen op zoek gaan naar de beste oplossingen voor CBR Gent" 

CBR Cementbedrijven produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment cementsoorten voor de bouw, openbare werken en civiele bouwkunde. Het is een dochteronderneming van de HeidelbergCement Groep, wereldmarktleider in zand en grind en één van de grootste producenten van cement en stortklaar beton. CBR heeft vier vestigingen in België, waarvan twee in Gent. CBR Gent werkt intussen al een 20-tal jaar samen met Goossaert voor signalisatie op maat.

Nick Vande Velde is sinds 2015 de QSE manager van CBR Gent I, waar verschillende soorten hoogovencement en Portlandcement worden geproduceerd en van CBR Gent II, dat volledig op de productie van wit cement afgesteld is. "De samenwerking met Goossaert verloopt steeds keurig. Bij vragen kan ik altijd vlot bij ons vertrouwde aanspreekpunt terecht. Gepaste en duidelijke antwoorden volgen steeds snel. Bij complexere zaken wordt er een moment vastgelegd om echt on-site te komen meedenken. Zo ging dat een tijdje geleden voor belijning op CBR Gent II, twee dagen later waren we al samen alles ter plekke aan het uitdenken."

Alles op maat

"We doen voornamelijk beroep op Goossaert voor de signalisatie op maat. Van veiligheidsborden die de algemene richtlijnen tonen op al de gebouwen, tot het aanduiden van gevaarlijke stoffen: alles is volledig in de stijl van CBR," vertelt Nick Vande Velde. Door de eigen productieafdeling van Goossaert kan alles snel op maat gemaakt worden. "Daarnaast kunnen we ook steeds bij Goossaert terecht voor verkeersborden, belijning en materiaal voor lockout-tagout beveiligingsprocedures."

One-stop shop

"Op onze productielocaties is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de vrachtwagens en voetgangers zich vlot kunnen voortbewegen, op een veilige manier. Daarvoor kijkt Goossaert samen met ons mee naar waar er precies belijning en verkeersborden moeten komen, en of er ergens extra bescherming voor de voetgangers nodig is." Na het advies over welke verkeerssignalisatie nodig is, zorgt Goossaert daarna ook nog voor de productie, plaatsing én nazorg ervan. Een echte one-stop shop met totaaloplossingen dus.

 


Klantgetuigenis: Volvo Cars Gent

Volvo Cars Gent:
éénduidige visualisatie van brandpreventie

De fabriek van Volvo Cars in Gent heeft met 370.000 m² aan gebouwen een hele uitdaging inzake brandpreventie. Door de continue uitbreiding van de gebouwen en de ombouwwerkzaamheden vanwege de nieuwe modellen die ze gaan produceren is brandveiligheid een dynamisch proces. Enkele jaren geleden doorliepen zij een uitgebreid auditprogramma waardoor ze vandaag een flexibele en snel aanpasbare oplossing hebben. Ze verzekeren een duidelijke en vlotte evacuatie via pictogrammen, plannen en procedures. Een éénduidige visualisatie is voorzien voor brandmeldings- en brandbestrijdingsmiddelen voor diverse doelgroepen (werknemers, aannemers, bezoekers....). Ondertussen zijn meer dan 2500 veiligheidspictogrammen, meer dan 1000 calamiteitenborden en 180 evacuatieplannen gedocumenteerd, vernieuwd en aangepast aan de huidige wetgeving. Goossaert heeft hen hierbij geholpen. De pictogrammen vroegen veel maatwerk vanwege de grote formaten. De plaatsingen verliepen professioneel. De jarenlange samenwerking met Goossaert is ondertussen structureel geworden.


Klantgetuigenis: Wyckaert (Kurt Van Moorhem)

Kurt Van Moorhem - Wyckaert

Kurt Van Moorhem van bouwonderneming Wyckaert:
"Advies en ondersteuning"

"Advies en ondersteuning. Opleidingen. Kennis delen. Kort op de bal spelen. Duidelijke uitleg geven. Snel leveren. Kwalitatieve producten met een correcte prijs. Dat zijn de sterke punten van Goossaert." Aan het woord is Kurt Van Moorhem van de familiale bouwonderneming Wyckaert uit Gent. Kurt is preventieadviseur, kwaliteitsmanager en milieucoördinator van de bouwfirma. Hij werkt samen met Goossaert voor belettering van werfpanelen, labeling/nummering van materialen via labelprinters, veiligheidslabels, werfsignalisatie, pictogrammen, allerhande maatwerk enz.

"Wyckaert zet zelf zijn klanten centraal. Goossaert doet precies hetzelfde in hun samenwerking met ons. Hun service is zeer goed. Samenwerken is belangrijker dan het onderste uit de kan willen halen. Ze hebben ons ook efficiënt geholpen met het vinden van een nieuwe partner voor het opstarten van de bouwwerven. Ik werk dan ook al lang samen met de mensen van Goossaert," aldus Kurt Van Moorhem.


Klantgetuigenis: EIV (Bart De Vriendt)

Bart De Vriendt - EIV

Project engineer Bart De Vriendt van EIV:
"Flexibiliteit is het sterkste punt van Goossaert"


Het Gentse elektrotechnisch bedrijf EIV biedt een totaalservice voor industriële automatisering, elektrotechnische engineering en bordenbouw. EIV werkt in opdracht van machine- en installatiebouwers maar ook rechtstreeks voor de eindklant. Het liefst loopt stichter en zaakvoerder Geert Verstraete in zijn werkbroek en T-shirt rond zodat hij in het werkatelier ‘hands on' mee kan werken aan de lopende elektrotechnische projecten. Het is zijn passie voor elektrotechniek en zijn uitgebreide ervaring in de automatisering van industriële installaties en machines die in 1996 leiden tot de opstart van een eigen bedrijf. EIV groeide uit tot een solide elektrotechnisch bedrijf met een vijftiental elektrotechnici en een lange lijst van geslaagde industriële automatiseringsprojecten. Samen met hun team werken project engineer Bart De Vriendt en Geert Verstraete voor uiteenlopende industriële sectoren in heel Vlaanderen met de Gentse kanaalzone als thuisbasis. Het werkatelier is gevestigd in Wondelgem (deelgemeente van Gent).

EIV identificeert met verschillende soorten labels op een duurzame manier de componenten en kabels in de elektrische kasten van hun klanten. De technici van EIV doen dit zelf met de draagbare Brady-labelprinters die door Goossaert geleverd zijn. Dankzij de bijhorende ‘Labelmark' software kunnen ze de identificatielabels zelf eenvoudig produceren. Goossaert levert aan EIV alle nodige types labels voor kabels en componenten (krimpkousen, wikkellabels, vlaglabels, typeplaatjes, graveerplaatjes, gepersonaliseerde waarschuwingsetiketten, naamplaatjes van circuits...). De duidelijke kabel- en componentidentificatie voorkomt misverstanden en zorgt ook voor een efficiëntere klantenondersteuning na oplevering van de kasten en borden.

Ondersteuning en advies

"We werken al zolang met Goossaert samen dat we ons het begin niet meer herinneren," lacht Bart De Vriendt. "Maar de samenwerking loopt zo vlot dat we heel tevreden zijn. De communicatie met de printerspecialist en de mensen van de commerciële binnendienst is goed. Hun flexibiliteit is absoluut hun sterkste punt. Als we een probleem hebben, denken ze altijd met ons mee over een oplossing. Hun technische ondersteuning en advies is top."

Alles in huis

"Inzake kabelidentificatie en labelprinters heeft Goossaert alles in huis. Dus hoeven we niet bij meerdere leveranciers aan te kloppen. We zijn nogal perfectionisten en onze eisen zijn vaak heel specifiek en niet evident, maar de labelprinters van Goossaert zijn de beste oplossing. Momenteel hebben we 7 printers in gebruik, waarvan er 3 dagelijks intensief gebruikt worden door onze technici op de baan. Zij hebben behoefte aan een eenvoudig te gebruiken printer die zonder pruttelen verschillende soorten labels kan printen. De klassieke identificatieoplossingen die we vroeger toepasten vergden veel manueel werk. Nu gaat het een stuk sneller en efficiënter," legt Bart De Vriendt uit.


Klantgetuigenis: Politiezone Roeselare-Izegem-Hooglede (Pedro Nollet)

Pedro Nollet - Politiezone RIHO

Pedro Nollet, preventieadviseur van Politiezone Roeselare-Izegem-Hooglede:
"Makkelijk identificeren van fietsen met labels, als preventie tegen diefstal"


Pedro Nollet werkt voor de preventiedienst van de Politiezone Roeselare-Izegem-Hooglede (PZ RIHO). Voor de identificatie van de fietsen in zijn politiezone werkt de preventieadviseur samen met Goossaert. "We hebben een heel goede samenwerking. Onze vaste contactpersoon bij Goossaert zocht en vond een geschikte oplossing voor ons fietsproject met labelprinters en fraudebestendige labels. De preventie van fietsdiefstal verloopt nu makkelijker en efficiënter."

Pedro Nollet: "Het is zowel preventief als repressief van belang om een fiets en zijn eigenaar te kunnen identificeren. In onze politiezone hebben we een systeem van fietsregistratie ingevoerd, waarbij het rijksregisternummer van de eigenaar via een speciale ‘klever' op de fiets wordt aangebracht. Het gaat om een speciaal gemetalliseerd vinyl-label dat fraudebestendig is en geen schade toebrengt aan de fiets."

Pedro Nollet kocht 25 labelprinters BBP11 van Brady, de bijhorende software en de speciale labels bij Goossaert. Alle politieposten en de fietsenmakers in zijn zone kregen de oplossing ter beschikking. Ze kunnen dus alle verkochte fietsen identificeren met een duurzaam label dat ze zelf printen en op de fiets kleven.

Gebruiksgemak

"Vooral het gebruiksgemak van het systeem valt op. In de software wordt het label samengesteld met o.a. het logo van de politie, een code en het rijksregisternummer. Enkel dat laatste moet nog manueel ingevoerd worden. De fietsverkoper hoeft dan alleen nog op ‘print' te klikken. Het gaat om makkelijk bruikbare toestellen die propere en duurzame stickers printen. De prijs-kwaliteitsverhouding is correct," aldus Nollet.

Correcte service-na-verkoop

"Een correcte ondersteuning en service-na-verkoop is voor mij het belangrijkste. De labelprinters staan immers bij verschillende externe partners, dat is nooit een eenvoudige situatie. Dan moet je snel kunnen ingrijpen als er vragen of problemen zijn. Goossaert liet ons na de verkoop niet aan ons lot over. Als een herinstallatie van de software op een nieuwe pc van een fietsenmaker nodig is, dan levert Goossaert correcte bijstand. Het resultaat is positief. Het project loopt ondertussen al enkele jaren en er zijn al veel fietsen mee geïdentificeerd. Ik wil de goede samenwerking graag verderzetten," besluit Pedro Nollet.

 


Klantgetuigenis: UZ Brussel (Joachim Willems)

Joachim Willems UZ Brussel

Joachim Willems van UZ Brussel:
"Makkelijk zelf labels printen voor identificatie en communicatie"


Joachim Willems is Stafmedewerker Infrastructuur en Apparatuur en verantwoordelijke voor het ruimtebeheer en de signalisatie van het Universitair Ziekenhuis van Brussel. Om de communicatie van de ondersteunende diensten met de andere afdelingen te vergemakkelijken wou Joachim alle deuren van de gebouwen met een identificatielabel voorzien, zodat het lokaliseren van een probleem nauwkeuriger kon aan de hand van het nummer op de dichtstbijzijnde deur. Joachim zocht een oplossing om deze labels zelf te kunnen printen. Goossaert leverde een totaaloplossing, met advies en kennisoverdracht, identificatielabels en de Brady BBP11 labelprinter.

Joachim Willems: "De deur-identificatie wordt nu door ons gebruikt als locatiebepaling voor het melden van een probleem of defect. Vroeger kregen we de melding dat ‘het licht niet brandt in de lange gang van afdeling X'. Nu kunnen ze ons melden dat het licht niet brandt ter hoogte van deur nr. X. Een stuk preciezer, met tijdwinst en efficiëntie als gevolg. Hierdoor wordt ook de service aan onze patiënten verbeterd."

"De barcode op het label bevat een letter-cijfercombinatie die verwijst naar het gebouw, de verdieping en de deur. De labels worden op de deurposten aangebracht, en niet op een willekeurige plaats op een muur. Dit levert echt een unieke locatiebepaling op."

Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde

"De BBP11 labelprinter van Brady is gekoppeld aan een lijst die gegenereerd wordt door het interne inventarisatieprogramma van het UZ. De printer is al 4 jaar in gebruik in het UZ, en heeft nog nooit in panne gestaan. Er zijn ondertussen al meer dan 4000 labels mee geprint. De prijs-kwaliteitsverhouding van de labelprinter en de labels is in orde. De printer is bovendien eenvoudig te bedienen. Het zelf printen gaat heel makkelijk."

Oplossingsgericht meedenken

"De persoonlijke service van Goossaert is belangrijk voor mij. De samenwerking met de commerciële adviseur verloopt prima. Hij fungeert als een gids voor mij, en legt in begrijpbare taal de werking van de printer uit. Het team van Goossaert denkt mee en is vlot bereikbaar. Dat oplossingsgerichte meedenken springt er echt uit. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking," besluit Joachim Willems.

 


Klantgetuigenis: Visser & Smit Hanab (Ferdi Swanckaert)

logo-visser_smit_hanab

Ferdi Swanckaert van Visser & Smit Hanab:
"Goossaert speelt altijd kort op de bal"

Visser & Smit Hanab nv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling. Door de uitbreiding van het aantal activiteiten en een permanente groei heeft Visser & Smit Hanab nv ruim een halve eeuw na haar ontstaan een leidende positie op tal van domeinen. Inspelen op nieuwe technologieën, oog voor evolutie en meegroeien met de ontwikkelingen op het vlak van leidingen en waterbehandeling zijn de basis van hun uitstekende reputatie.

Ferdi Swanckaert, logistiek medewerker - magazijnverantwoordelijke bij Visser & Smit Hanab nv, kent Goossaert reeds van 1987. Over deze jarenlange samenwerking doorheen zijn loopbaan is Ferdi heel duidelijk: "Goossaert speelt altijd kort op de bal. Qua service kunnen wij ons geen betere leverancier voor onze tijdelijke werfsignalisatie bedenken."

Jarenlange samenwerking

Ferdi Swanckaert, logistiek medewerker - magazijnier bij Visser & Smit Hanab nv, werkte in 1987 voor de firma Denys, waar hij voornamelijk actief was op de werven zelf. Het is daar dat hij de naam Goossaert voor het eerst hoorde en in associatie bracht met de nodige werfsignalisatie. Toen Ferdi in 1997 met een aantal van zijn collega's naar de Belgische afdeling van Nacap vertrok, gaf hij Goossaert aan als leverancier voor de signalisatie.

In 2004 is Ferdi met diezelfde staf van Nacap naar Visser & Smit Hanab nv gegaan. Goossaert was daar reeds bekend als leverancier van tijdelijke signalisatie.

Vanaf 2006 is Ferdi werkzaam als logistiek medewerker - magazijn-verantwoordelijke, waar hij de gecentraliseerde bestellingen voor de verschillende werven behandelt.  

Tijdwinst

Over deze jarenlange samenwerking is Ferdi Swanckaert heel duidelijk: "Goossaert speelt altijd kort op de bal". En laat dat nu net het belangrijkste criterium zijn in deze sector. Het is immers algemeen geweten dat bestellingen voor werven last minute worden doorgegeven en dus ook à la minute moeten geleverd worden. "De volgende dag of de dag zelf staat onze bestelling bij Goossaert klaar. De grotere signalisatieleveranciers kunnen niet op tegen het grote voordeel van tijdwinst bij Goossaert."

Verstandhouding

Het persoonlijk contact met de Goossaert-medewerkers geeft een blijvend vertrouwen en de jarenlange goede verstandhouding berust vooral ook op duidelijke afspraken rond levering en prijs.

Ferdi Swanckaert: "Qua service kunnen wij ons geen betere leverancier voor onze tijdelijke signalisatie bedenken." Waar Ferdi gaat, wordt Goossaert gesignaleerd...

 


Klantgetuigenis: VUB (Christel Van Den Bossche)

VUB

Preventieadviseurs VUB: "Goossaert is meer partner dan leverancier"

"Weet je wat wij het sterkste aan Goossaert vinden? Hun flexibiliteit. Toen we een probleem hadden met een andere leverancier, is het team van Goossaert meteen ingesprongen. Twee dagen later was Goossaert bezig met het ophangen van pictogrammen.
Aan het woord is Christel Van Den Bossche, preventieadviseur van de Vrije Universiteit van Brussel (VUB). Samen met haar collega's Anneleen Verhaeghe en Heidi Geudens vormen zij de interne preventiedienst. "Goossaert is meer partner dan leverancier. Ze denken altijd met ons mee," zegt Anneleen Verhaeghe. "Ook de kwaliteit van hun producten mag benadrukt worden. Net als hun plaatsingen en de service-na-verkoop. Ze leveren een totaalplaatje, van productie tot plaatsing, inclusief maatwerk," aldus Heidi Geudens.

Evacuatieplannen

Goossaert helpt de VUB met de evacuatieplannen van de verschillende universiteitsgebouwen. De analyse en de opmaak van de plannen gebeurt door het preventieteam zelf, en Goossaert levert de nodige goederen. Om het werk van Christel, Anneleen en Heidi te vergemakkelijken levert Goossaert ook een handig overzicht van alle nodige pictogrammen per gebouw en per verdieping. Alles netjes verpakt per verdieping. "Deze extra service wordt door de VUB gewaardeerd," aldus Christel Van Den Bossche.

Plaatsingen

"Omdat de plaatsingen van de evacuatieplannen door de leverancier niet vlot genoeg verliepen, sprong Goossaert ook daarvoor in de bres. Resultaat: alle plannen hangen nu netjes aan de muren tussen 2 mooie plexi platen met inox bevestigingen," legt Heidi Geudens uit.

Anneleen Verhaeghe: "In de zomer van 2016 moesten ook onze kelders heel dringend de nodige signalisatie krijgen. Goossaert haalde probleemloos de deadline, zowel qua levering als qua plaatsing."
Momenteel is de plaatsingsdienst van Goossaert druk aan de slag met het optimaliseren van alle bestaande signalisatie, gebouw per gebouw.

"De oplossingsgerichtheid van Goossaert springt in het oog. De manier waarop ze met onverwachte problemen omgaan typeert hun flexibiliteit," aldus het preventieteam van de VUB.

Labelprinter

De VUB kocht vorig jaar bij Goossaert ook een Brady-labelprinter, voor het zelf printen en kleven van GHS symbolen (gevaarlijke stoffen). "Wij kozen voor Goossaert als leverancier van de printer vanuit onze eerdere ervaringen met hun professionalisme en kwaliteit," besluit Christel Van Den Bossche.

 


Klantgetuigenis: Helioscreen (Alexander Bressers)

textiellabel

Alexander Bressers (Helioscreen) over de samenwerking met Goossaert:
"Wij kunnen al tientallen jaren bij hen terecht met onze vragen"

Helioscreen (deel van de Hunter-Douglas Group) uit Lokeren is producent van interne en externe zonweringssystemen, plafondoplossingen en gevelsystemen. Zij rekenen op Goossaert voor het labelen van hun textiel voor zonneschermen en tapijten.
Alexander Bressers, IT Application Engineer bij Helioscreen, zocht een label dat goed kleefde op textiel en contacteerde hiervoor Goossaert. "Waarom Goossaert? Wij kunnen al tientallen jaren bij hen terecht met onze vragen en zij komen altijd tot een correcte oplossing voor ons."


Etiket voor textiel

"Wij waren op zoek naar een etiket dat goed kleeft op textiel en dat na verwijdering geen lijmresten achter laat. Na enkele testen samen met de mensen van Goossaert, kwamen we uit bij een polyester etiket dat hieraan voldeed. 
Omdat wij een flexibele oplossing zochten, leek het ons een logische keuze om de labels in eigen beheer te maken. Intussen hebben wij al verschillende labelprinters bij Goossaert aangeschaft. Zij hebben ook een eigen hersteldienst. Wij zijn dus niet van de fabrikant van de printer afhankelijk bij vragen of eventuele storingen."

Groot assortiment printers en labels

"De geproduceerde rollen weefsel krijgen een uniek lotnummer en worden gelabeld met de nodige info zoals barcodes. Zo kunnen we aan iedere rol een unieke stocklocatie in het magazijn toekennen, door de combinatie lotnummer en magazijnlocatie. Dit is zeer belangrijk om een accurate stock na te streven. 

Om snel en efficiënt deze labels af te drukken gebruiken we de zwaardere industriële printers."

"De draagbare of kleinere desktop labelprinters dienen voor kleinere opdrachten en smallere etiketten af te drukken."

"Wat ons bij al deze desktop printers opviel,  is dat wij een heel uitgebreid gamma labels kunnen produceren: van papier tot polyester of.... Bij Goossaert is de keuze aan kwalitatieve labels echt wel groot."

 


Klantgetuigenis: Manumixx (Benoit Daems)

Benoit Daems Manumixx

"Uniforme gebouwensignalisatie uitgevoerd met vakmanschap"

Manumixx is een Belgische producent van sportvoeding en voedingssupplementen uit Zottegem. Recent is Manumixx samengesmolten met sectorgenoot Aminolabs uit Hasselt. Samen willen beide bedrijven een toonaangevende speler zijn in de custom-made sport- en healthfood markt.
Ze hebben Goossaert onder de arm genomen om hun signalisatie op punt te stellen in de bedrijvenzone waarin ze gevestigd zijn.

In hun bedrijvenzone in Zottegem hebben ze te maken met een vrij complexe situatie. Door de snelle groei van de onderneming zijn er verschillende losstaande gebouwen die allemaal tot hetzelfde bedrijf behoren. Doordat de receptie hierdoor ook al eens verhuist, wisten bezoekers en leveranciers niet altijd goed waarheen.

Goossaert denkt mee

Bert De Wit, toenmalig project manager had een duidelijke visie over wat hij wou voor het bedrijf en was vol lof over de werken die zij aan Goossaert toevertrouwden.

"Door Goossaert is de wayfinding op het terrein nu optimaal. Er was wederzijds een zeer vlotte communicatie en er werden duidelijke afspraken gemaakt."

"Wat ook opviel, is dat iedereen bij Goossaert meedenkt. Bij de uitvoering van de signalisatie had de plaatser een opmerking over de aanduiding van de receptie. Door zijn constructieve opmerking kon ik dan ook de laatste puntjes bijsturen zodat niemand tijd verliest bij het zoeken naar zijn juiste bestemming. "

Uniforme signalisatie uitgevoerd met vakmanschap

Ook zaakvoerder Benoit Daems is heel tevreden over de aanpak van Goossaert: "Het resultaat mag gezien worden. We hebben al veel positieve feedback gekregen van klanten en leveranciers."

"Voordat onze bedrijvenzone duidelijke belijning had, hadden we soms te maken met onveilige situaties zoals vrachtwagens die in het wilde weg parkeerden. Nu hebben we dat niet meer. De belijning is een knap staaltje vakmanschap. Ook van ons eigen personeel heb ik veel goede reacties opgevangen."

"Nu de buitenkant grondig is aangepakt, zetten we verder onze werkomgeving binnen op punt. Zo kochten we recent ook rekbeschermers bij Goossaert om onze rekken in het magazijn te beschermen tegen aanrijdingen met heftrucks."

"Dankzij Goossaert hebben we nu een uniforme visuele signalisatie die strookt met onze eigen professionele aanpak."

 


Klantgetuigenis: VPK Paper (Pascal Huylebroeck)

VPK-testimonial Goossaert

"We werken al 20 jaar met Goossaert samen"

Het verpakkingsbedrijf VPK Paper en Goossaert werken al meer dan 20 jaar samen, zowel op het vlak van veiligheidssignalisatie als productidentificatie via labeling. VPK Paper NV is onderdeel van de Belgische verpakkingsgroep VPK Packaging Group. Deze bedrijfsgroep is al 80 jaar de toonaangevende leverancier is van innovatieve, beschermende en logistieke kartonverpakkingen in Europa. De verpakkingsgroep telt 46 bedrijven, 35 fabrieken en 3200 medewerkers in 13 Europese landen. De fabriek van VPK Paper in Oudegem-Dendermonde produceert en levert papier voor verpakkingen uit oud papier en karton. Gerecycleerd papier vormt de basis voor de duurzame verpakkingen. Het VPK-gamma omvat oplossingen op maat voor golfkarton en massief karton verpakkingen, kokers en randbeschermers uit karton.

Multifunctionele labelprinters

VPK Paper gebruikt 3 multifunctionele labelprinters BBP33 en één BBP31 van Goossaert voor diverse doeleinden: het zelf produceren van algemene veiligheidsteksten en CLP-etiketten, het identificeren van machines via stickers en graveerplaatjes, het identificeren van kleppen en ventielen, en het markeren van leidingen. De labelprinters zijn geleverd en geïnstalleerd door Goossaert. Ook het onderhoud gebeurt door Goossaert. Eén van die printers heeft overigens 1000 meter geprint, zonder één onderhoudsbeurt te hebben nodig gehad.

VPK neemt ook kant-en-klare tags af voor de veiligheidsprocedures bij ‘Lockout-Tagout', net als het Beltrac afrolbaar muurlint (afbakeningssysteem), en grotere borden op maat voor het aangeven van veiligheidssituaties.

Advies van een expert

Pascal Huylebroeck, de technical warehouse assistant van VPK Paper, is al vanaf het begin de vaste contactpersoon van Goossaert. Hij vraagt telkens om een passend product voor te stellen voor hun behoeftes. De adviesverlening van Goossaert is dus een belangrijke factor. Na al die jaren is er een blindelings vertrouwen in elkaar.

Pascal Huylebroeck: "De sterke punten van Goossaert zijn het vlot reageren op wisselende vragen, het aanbieden van oplossingen in plaats van producten, en de tijdige leveringen en herstellingen. Hun lokale aanwezigheid is handig om snel te kunnen schakelen. Ook voor het leveren van kwalitatieve maatwerkproducten zijn ze heel flexibel, aan een correcte prijs."

"Onze fabriek in Oudegem/Dendermonde heeft een complexe situatie. Advies door een expert is dan zeker welkom. Goossaert deelt graag zijn productkennis, bv. over de te gebruiken materialen bij de identificatie van kleppen en ventielen."

Naast het magazijn heeft intussen ook de aankoop-, preventie- en onderhoudsdienst van VPK Paper de weg gevonden naar Goossaert.

 


Klantgetuigenis: Isringhausen (Cris Moortgat)

Isringhausen

"De totaaloplossing van Goossaert maakte het verschil"

Isringhausen is wereldmarktleider in ontwikkeling en productie van stoelen voor commerciële voertuigen en maakt deel uit van de Aunde groep met 109 fabrieken over 27 landen. Isringhausen dat meer dan 50 fabrieken verspreid over 20 landen bezit, produceert dagelijks diverse types seats, voor de chauffeur en/of bijrijder(s), die bestemd zijn voor onder andere vrachtwagens, bussen, bouwmachines, kranen enz.

De vestiging in Lokeren fabriceert met een 120 medewerkers truckseats voor Volvo Trucks wereldwijd (Gent België / Tuve Zweden / Australië / Kaluga Rusland) in een exclusief design en uitvoering.


Cris Moortgat van Isringhausen: "Er gaat hier geen enkele zetel buiten zonder een identificatielabel. Dat maken we zelf met de barcodescanners en "
BP Precision" printers van Brady die Goossaert geleverd heeft. Onze interne order wordt gescand en geconverteerd tot een artikelnummer voor de zetels voor Volvo. Het geprinte label wordt manueel op de zetel gekleefd. Elke zetel krijgt een nummer dat correspondeert met de zetelnr die de klant heeft besteld. We hebben 4 werkposten met een volledig systeem dat in 2 shiften door 4 operatoren gebruikt wordt."

"De sterke punten van Goossaert zijn hun persoonlijke service, hun nabijheid en hun snelle antwoorden. De kwaliteit van het materiaal en de totaaloplossing die ze proactief voorgesteld hebben, maakten het verschil om voor hen te kiezen. In de opstartfase heeft de productspecialist van Goossaert meegelopen aan de band om het systeem perfect af te stellen. De implementatie gebeurde samen met de productieleiding. Die hebben gezorgd voor de ideale plaatsing van de toestellen, de ergonomie enz."

"De oplossing draait nu al verschillende jaren probleemloos. Het is een autonoom systeem waardoor een koppeling met het netwerk niet nodig is, en de toestellen makkelijk onderling verwisseld kunnen worden."

"Goossaert is een echte specialist waaraan we alle vragen in verband met labeling kunnen voorleggen," besluit Cris Moortgat.

Isringhausen-Goossaert

Klantgetuigenis: AVR (Dries Cauwelier)

Dries Cauwelier

"Dankzij één aanspreekpunt verliep de communicatie prima"

Dries Cauwelier is preventieadviseur bij AVR, producent van landbouwmachines gespecialiseerd in de mechanisatie van de aardappelteelt (aardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen, pootmachines & inschuurtechniek). De inschuurmachines worden gemaakt in het Nederlandse Veendam. De rest van het gamma wordt geproduceerd in Roeselare, waar tevens de hoofdzetel gevestigd is. Voor de signalisatie van de gebouwen in Roeselare deed Dries Cauwelier beroep op Goossaert.

Cauwelier: "We vonden het belangrijk dat alles voor ons georganiseerd werd door één en dezelfde firma, zowel voor de belijning als voor de borden, want daar komt heel wat bij kijken. Een ander belangrijk aspect was dat wij het ontwerp niet zelf moesten maken. Wij tekenen wel zelf onze machines, maar dat is niet hetzelfde als icoontjes voor vrachtwagens ontwerpen. Dat laten we over aan mensen die daar dagelijks mee bezig zijn."

"We zaten met een complexe organisatie qua veiligheidssignalisatie. We hebben verschillende toeleveranciers, bezoekers, potentiële klanten die dagelijks de weg naar AVR vinden.Daarom was een optimalisatie in ons intern verkeersplan essentieel. De vrachtwagenbestuurders hebben daarnaast ook verschillende moedertalen, dus die moeten visueel de weg kunnen gewezen worden op onze terreinen."

Verkeersstromen in goede banen leiden

"AVR krijgt veel bezoekers over de vloer: kinderen van 7 tot.. jaar en groepen van tientallen personen. We wilden hen van het intern verkeer scheiden door een duidelijke belijning van de wandelgangen, de zebrapaden enz. Er moest collectieve bescherming geplaatst worden, zoals afbakeningspalen en dergelijke, en de gebouwen moesten ook goed aangeduid worden, zoals de receptiezone, magazijn.Op die manier vindt iedereen meteen zijn weg."

"Onze slogan is ‘Keen and green'. Dat trok ik door naar de signalisatie. Vroeger gebruikten we gele fluolijnen voor het intern transport binnen de firma. Ik moest onze mensen overtuigen dat fluogroen hetzelfde effect zou hebben als fluogeel. Na een testperiode werd dit als positief bevonden."

"Door de nieuwe belijning hebben we ondertussen al 80% van onze doelstelling bereikt. Het interne verkeersplan kan nog verbeterd worden, maar de nieuwbouw, waarvan de oplevering voorzien is in januari 2016, kan daarin helpen."

"Wat ons het meest aansprak in de benadering van Goossaert, was de coördinatie via één aanspreekpunt waardoor de communicatie prima verlopen is. Het totaalplaatje klopte én ik vond de kwaliteit van de borden goed. De herbruikbaarheid van sommige borden is interessant, omdat je zo de kosten kunt verminderen bij het doorvoeren van een aanpassing op de borden," besluit Dries Cauwelier.

 


Klantgetuigenis: Jonatan Techniek

Review

Jonatan Driesen van firma Jonatan Techniek:

"Ik plaats elektrotechnische installaties voornamelijk voor de industrie. De labels die ik vroeger maakte met een simpel labelprintertje voldeden niet voor deze sector. Ik wou dus overstappen naar een duurzame oplossing en zo kwam ik uit bij Brady / Goossaert die ik ook kende van mijn vorige werkervaring bij ArcelorMittal.

Ik wist niet zeker wat de juiste printer voor mij was. Tijdens het gesprek met Goossaert kreeg ik een grondige demo met de voor- en nadelen van verschillende printers en gaven ze mij advies welke printer het best paste bij mijn toepassing. We hebben dan ook samen bekeken welke labels ik precies nodig had.

De levering van de printer en de labels verliep vlot. Enkel de houders voor de draadnummers kwamen er niet door bij de fabrikant. Goossaert heeft dat toen goed opgelost door een alternatief te zoeken voor mij omdat het dringend was.

Voor de ingebruikname van de printer was er spijtig genoeg geen tijd om mij snel de gebruikersuitleg te geven. Ik ben er toen zelf mee aan de slag gegaan en dat is vlot gelukt. Uiteindelijk wijst de printer zichzelf uit.

De grootste verandering tegenover vroeger is dat ik nu keuze heb uit verschillende afmetingen etiketten. De labels ogen ook professioneler en steviger en het etiket valt er niet af. 

Gemakkelijk is de brede waaier producten bij Goossaert. Zo had ik nog een ander probleem met drukknoppen waar iets moest ingegraveerd worden. Er werd een test gedaan, die was positief en op 1 week tijd had ik alles terug.


Ik ben vooral tevreden van de heel goede service: correcte afspraken, grondige uitleg over de producten en ik ben vlug geholpen. 

Wachttijden mogen niet te lang zijn in de industrie. Klanten krijgen gisteren iets in hun hoofd en vandaag moet het al uitgevoerd worden. Bij Goossaert helpen ze zoeken naar oplossingen hiervoor.


Vooral voor de industriële toepassingen werk ik met mijn BMP71, mijn eenvoudig labelprintertje zal op termijn wel verdwijnen
(lacht)."


Klik hier om een offerte aan te vragen