Labels voor componenten

Goossaert heeft labels voor de identificatie van alle componenten die gebruikt worden op elektrische schakelpanelen. Daarenboven zijn de industriële labelingsystemen uitermate geschikt voor het identificeren van draden, aansluitklemmen, typeplaatjes, drukknoppen en andere componenten. Onze kwalitatieve labels en industriële printers zijn ontworpen om te gebruiken in de meest ruwe omstandigheden.

Lees meer in de brochure Kabel- en draadmarkering
EPREP - Engraved Plate Replacement

EPREP (Engraved Plate Replacement) 

EPREP-labels zijn innovatieve labels die een mooi alternatief bieden voor gegraveerde en grafische plaatjes. Ze zijn gemaakt van polyethyleenschuim en gelamineerd polyester. Ze worden gebruikt voor de identificatie van elektrische componenten, schakelkasten, drukknoppen, schakelpanelen etc. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren om te voldoen aan de identificatiebehoeften van uw producten en apparatuur.
Identificatie van componenten

Identificatie van componenten
Goossaert ondersteunt installateurs ook door zijn productaanbod voor draad- en kabelmarkering aan te vullen met oplossingen voor de identificatie van componenten zoals patchpanelen, contactdozen, aansluitklemmen, schakelaars en drukknoppen. In onze rubriek. Contacteer ons met uw specifiek vraag, wij helpen u graag verder.

Identificatie van Contactdozen en Rekken

Identificatie van contactdozen en rekken

Vraag naar ons uitgebreid gamma labelformaten voor de identificatie van rekken en panelen in telecommunicatiekasten, voor het labelen van patchways en voor algemene identificatie in de telecomsector.

 

Markering van aansluitklemmen
Markering van aansluitklemmen

Deze speciale merkers met een smalle breedte zijn uitermate geschikt voor het identificeren van aansluitklemmen. Te beprinten met verschillende printtechnologieën.

Klik hier om een offerte aan te vragen