Labels voor printplaten (PCB)

Wist u dat een klein label op een component of een printplaat uw productieproces kan verbeteren en uw exploitatiekosten kan terugschroeven? Bekijk welke oplossingen voor u van toepassing zijn of contacteer ons en laat ons u verder helpen.

Antistatische etiketten

Antistatische etiketten
Deze zwart op gele of zwart op oranje labels op rol en op kaart waarschuwen monteurs en gebruikers van elektronische apparaten voor de mogelijkheid van elektrostatische schade. Dzee antistatische labels in gevouwen vorm zijn voorzien van een ruimte die kan bedrukt worden met de printer of met de hand kan ingevuld worden. Zwart op gele labels zijn voorgedrukt met MIL 129J en EIA 471 antistatische symbolen en zijn te verkrijgen in verwijderbaar vinylweefsel en permanent polyester. Voor gebruik op kleine verpakkingen en voor rechtstreeks gebruik op de elektronische toestellen/componenten.

Inspectiepijltjes & Quik-Dotâ„¢ Merkers

Inspectiepijltjes & Quik-Dot merkers
Duiden herbewerkingszones op printplaten nauwkeurig aan met behulp van inspectiepijlen. Het vinyldoekmateriaal zorgt voor een nauwsluitende hechting, maar kan gemakkelijk worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten. De pijlen zijn verkrijgbaar in drie verschillende stijlen en kleuren. Gebruik de Quik-Dots merkers om defecte of potentieel defecte delen van uw printplaten te identificeren. Deze 6,35 mm diameter klevende vinylstippen worden geleverd op kaarten en zijn verkrijgbaar in negen kleuren.

Labels voor Elektronische Apparatuur en Onderhoud

Labels voor elektronische apparatuur en onderhoud
Hoge kwaliteitslabels voor de identificatie van elektronische apparatuur zoals kalibratie-, onderhouds- en testlabels.

Maskeeretiketten

Maskeeretiketten
De circulaire maskeerlabels zijn ideaal voor het beschermen van waardevolle componenten en onderdelen tijdens het productieproces. De maskeerlabels zijn ontworpen voor productielijntoepassingen en worden op rol, kaart of drager geleverd. Maskeerlabels zijn beschikbaar in een hoge-temperatuur polyimide voor ruwe omgevingen en een crêpe maskeertape voor minder veeleisende toepassingen.

PCB & Component Labels

PCB etiketten & component labels
zijn speciaal vervaardigd om bestand te zijn tegen de ruwe omgevingen waarin printplaten worden gemaakt. Kies uit een volledig gamma van materialen dat ontworpen is voor identificatie van de bovenzijde, onderzijde en post-proces. Voor specifieke toepassingen zijn ook statisch dissipatieve, herpositioneerbare en fraudebestendige materialen beschikbaar.

Klik hier om een offerte aan te vragen