Missie & visie

Missie

De missie van Goossaert is een oplossing op maat te bieden aan ieder die de veiligheid, productiviteit en efficiëntie van zijn onderneming wil optimaliseren.

In deze steeds complexer wordende wereld zijn regels en wetgevingen nodig om structuur te bieden. Zowel op de openbare weg, in openbare gebouwen, op grote bedrijfssites, bij de kleine ondernemer: overal zijn informatieve signalen nodig die duidelijkheid en uniformiteit scheppen. Dit komt de veiligheid en de algemene performantie van de zaak steeds ten goede. 
Door goed te luisteren naar wat de klant wenst, willen wij hem de best passende oplossing aanreiken. We zijn ervan overtuigd dat we dit aan de hand van ons zeer uitgebreid productaanbod, ons eigen atelier en onze jarenlange ervaring kunnen waarmaken.

Visie

Goossaert staat voor veiligheid, efficiëntie en duidelijkheid. Dit willen we naar voren brengen via de producten die we produceren en verdelen, voor elke markt die daaraan behoefte heeft én door de manier waarop we zaken doen.

Door innovatieve producten aan te bieden, blijven we up-to-date en kunnen we beantwoorden aan de steeds veeleisender vragen van de markt. Een efficiënte bedrijfsorganisatie zorgt bovendien voor een snellere service naar onze klanten.
Op lange termijn willen we dan ook uitgroeien naar een betrouwbare, vaste waarde bij onze klanten én in de markt van signalisatie- en identificatieproducten in het algemeen.


U wil ons leren kennen?
Geef ons gerust een seintje om een vrijblijvende afspraak te maken!