Nieuwe leidingmerkers

Identificeer leidingen in elk bedr─│f op een duurzame manier met de nieuwe leidingmerkers voor binnen- en buitengebruik van onze partner Brady

Minder ongevallen, meer efficiëntie

Duidelijk zichtbare en leesbare leidingmerkers die de leidinginhoud en stroomrichting aanduiden, leiden tot meer efficiëntie bij onderhoudswerkzaamheden. Onderhoudsteams zien onmiddellijk welke leidingen onderhoud nodig hebben en welke afsluiters afgesloten moeten worden. Leidingmerkers zorgen niet alleen voor meer efficiëntie maar helpen ook om ongevallen te voorkomen door werknemers, externe partners en eerstehulpdiensten te waarschuwen voor gevaarlijke leidinginhoud.

Duurzame identificatie van leidingen overal

Leidingmerkers verminderen niet alleen het aantal ongevallen op de werkplek maar verbeteren ook de efficiëntie op voorwaarde dat ze goed bevestigd zijn en leesbaar blijven. Op basis van testen in de laboratoria van Brady, volgens gestandaardiseerde testmethoden, bieden we Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers aan met een maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid voor elke toepassing:

Indoor:
levensduur van 5 jaar
geprint in elke kleurencombinatie
met of zonder kleefstof
gemiddelde krasvastheid

Outdoor:
levensduur van 5 jaar
geprint in elke kleurencombinatie
met of zonder kleefstof
hoge krasvastheid
goede uv-bestendigheid

Outdoor+:
levensduur van 10 jaar (8 jaar voor materiaal zonder kleefstof)
geprint in elke kleurencombinatie
met of zonder kleefstof
hoge krasvastheid
uv-blocker

Voldoet aan alle normen

De Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers van Brady zijn in alle kleurencombinaties verkrijgbaar en kunnen hierdoor beantwoorden aan elke lokale regelgeving, industrie- of bedrijfsnorm. Klanten kunnen het kwaliteitsniveau en de kleuren van de leidingmerker kiezen, bepalen welke boodschappen en symbolen op de leidingmerker moeten worden geprint en de gewenste uitvoering (met of zonder kleefstof) kiezen. Dankzij deze opties kan de identificatie van leidingen afgestemd worden op de behoeften van elk bedrijf, overal ter wereld.

Vraag uw gratis stalenpakket van de nieuwe leidingmerkers aan
Leidingmarkering
Hoog kwalitatieve leidingmerkers
Leidingmerkers op rol
Leidingmerker zonder drager
Klik hier om een offerte aan te vragen