Pictogrammen

Veiligheidssignalering is een onmisbaar instrument in de bescherming tegen ongevallen en mogelijke gevaren op de werkvloer. Het doel van veiligheidssignalering is op een snelle en gemakkelijke manier de aandacht te vestigen op voorwerpen en situaties die bepaalde gevaren kunnen veroorzaken. In het geval van bijvoorbeeld een brand, kan bij een goede signalering sneller geëvacueerd en efficiënter hulp verleend worden. Een goede signalering reduceert het risico op een ongeval!

Wij bieden zelfklevende pictogrammen aan, pictogrammen in aluminium, in polypropyleen, in PVC, in fotoluminescente versie maar ook volledig volgens uw specifieke noden. Ook een volledige rondgang op uw terrein en de plaatsing van alle pictogrammen behoren tot onze diensten. Vraag het ons, wij kunnen u verder helpen.

Daarnaast bieden we ook pictogrammen aan die speciaal voor de voedselverwerkende industrie geschikt zijn. 

Download de catalogus Veiligheidssignalisatie

ISO 7010 is de nieuwe Europese norm voor veiligheidspictogrammen. Deze nieuwe norm streeft naar een algemene veiligheidstaal die wereldwijd begrepen wordt. Goossaert, als specialist, is reeds klaar voor deze normering en levert al vlot de nieuwe ISO 7010-pictogrammen uit!
Recentelijk heeft de Internationale Organisatie voor Standaardisatie een reeks nieuwe pictogrammen toegevoegd aan ISO 7010, Wij hebben deze nieuwe standaardpictogrammen opgenomen in ons uitgebreide aanbod in veiligheidsidentificatie. Lees hier welke pictogrammen toegevoegd zijn en wat dat voor u kan betekenen.

Download hier de brochure van de nieuwe ISO 7010 pictogrammen.

Hoe kies ik het juiste pictogram? Ontdek het hier!

Klik op de foto om te vergroten.

Besloten ruimte
Helm verplicht
Nooduitgang
Opgelet handen
Eerste hulp
Batterijzone
STN652
PIC463
PIC358
Brandblusapparaat
Wigvormige pictogram
Pictogrammen op rol
Klik hier om een offerte aan te vragen