Software

Update: Brady Workstation

Brady Workstation

Brady Workstation biedt professionele, intuïtieve apps voor het ontwerpen van kwalitatieve product- en kabellabels en veiligheidspictogrammen. Labels ontwerpen gaat makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

De Brady Workstation-apps zijn beschikbaar in 20 talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Russisch, Spaans, Italiaans, Pools en Nederlands. Selecteer uw taal in het keuzemenu voordat u de app downloadt.

Brady Workstation werkt perfect samen met een hele reeks desktop- en draagbare printers van Brady. De high-end labelprinters van Brady bieden ook bidirectionele communicatie met Brady Workstation en informeren de gebruikers wanneer ze hun labelmateriaal moeten wisselen om specifieke labelontwerpen te printen. De printercompatibiliteit wordt voor elke app afzonderlijk weergegeven in Brady Workstation. 

Deze geüpdatete versie van Brady Workstation vervangt ook alle verouderde software (Labelmark, Markware, Codesoft,...). Als u niet zeker bent of uw labelprinter compatibel is met deze nieuwe software, aarzel dan niet om het ons te vragen. We zoeken samen met u naar de beste oplossing. 

U kan ons contacteren voor de trial versie of meer informatie. 

In de video hieronder ziet u een korte demonstratie van wat u van Brady Workstation mag verwachten.

Lees hier de brochure voor meer informatie
Klik hier om een offerte aan te vragen