"Uniforme gebouwensignalisatie uitgevoerd met vakmanschap"

Klantengetuigenis: Zaakvoerder Benoit Daems (Manumixx)

Manumixx is een Belgische producent van sportvoeding en voedingssupplementen uit Zottegem. Recent is Manumixx samengesmolten met sectorgenoot Aminolabs uit Hasselt. 

Samen willen beide bedrijven een toonaangevende speler zijn in de custom-made sport- en healthfood markt. Ze hebben Goossaert onder de arm genomen om hun signalisatie op punt te stellen in de bedrijvenzone waarin ze gevestigd zijn.In hun bedrijvenzone in Zottegem hebben ze te maken met een vrij complexe situatie. Door de snelle groei van de onderneming zijn er verschillende losstaande gebouwen die allemaal tot hetzelfde bedrijf behoren. Doordat de receptie hierdoor ook al eens verhuist, wisten bezoekers en leveranciers niet altijd goed waarheen. 

Goossaert denkt mee 

Bert De Wit, toenmalig project manager had een duidelijke visie over wat hij wou voor het bedrijf en was vol lof over de werken die zij aan Goossaert toevertrouwden. 

"Door Goossaert is de wayfinding op het terrein nu optimaal. Er was wederzijds een zeer vlotte communicatie en er werden duidelijke afspraken gemaakt." 

"Wat ook opviel, is dat iedereen bij Goossaert meedenkt. Bij de uitvoering van de signalisatie had de plaatser een opmerking over de aanduiding van de receptie. Door zijn constructieve opmerking kon ik dan ook de laatste puntjes bijsturen zodat niemand tijd verliest bij het zoeken naar zijn juiste bestemming." 

Uniforme signalisatie uitgevoerd met vakmanschap 

Ook zaakvoerder Benoit Daems is heel tevreden over de aanpak van Goossaert: "Het resultaat mag gezien worden. We hebben al veel positieve feedback gekregen van klanten en leveranciers." 

"Voordat onze bedrijvenzone duidelijke belijning had, hadden we soms te maken met onveilige situaties zoals vrachtwagens die in het wilde weg parkeerden. Nu hebben we dat niet meer. De belijning is een knap staaltje vakmanschap. Ook van ons eigen personeel heb ik veel goede reacties opgevangen." 

"Nu de buitenkant grondig is aangepakt, zetten we verder onze werkomgeving binnen op punt. Zo kochten we recent ook rekbeschermers bij Goossaert om onze rekken in het magazijn te beschermen tegen aanrijdingen met heftrucks." 

"Dankzij Goossaert hebben we nu een uniforme visuele signalisatie die strookt met onze eigen professionele aanpak."

Meer weten?