"Qua service kunnen wij ons geen betere leverancier voor onze tijdelijke werfsignalisatie bedenken"

Klantengetuigenis: magazijnverantwoordelijke Ferdi Swanckaert (Visser & Smit Hanab)

Visser & Smit Hanab nv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling. 

Door de uitbreiding van het aantal activiteiten en een permanente groei heeft Visser & Smit Hanab nv ruim een halve eeuw na haar ontstaan een leidende positie op tal van domeinen.

Inspelen op nieuwe technologieën, oog voor evolutie en meegroeien met de ontwikkelingen op het vlak van leidingen en waterbehandeling zijn de basis van hun uitstekende reputatie.

Ferdi Swanckaert, logistiek medewerker - magazijnverantwoordelijke bij Visser & Smit Hanab nv, kent Goossaert reeds van 1987. Over deze jarenlange samenwerking doorheen zijn loopbaan is Ferdi heel duidelijk: "Goossaert speelt altijd kort op de bal. Qua service kunnen wij ons geen betere leverancier voor onze tijdelijke werfsignalisatie bedenken." 


Jarenlange samenwerking 

Ferdi Swanckaert, logistiek medewerker - magazijnier bij Visser & Smit Hanab nv, werkte in 1987 voor de firma Denys, waar hij voornamelijk actief was op de werven zelf. Het is daar dat hij de naam Goossaert voor het eerst hoorde en in associatie bracht met de nodige werfsignalisatie. Toen Ferdi in 1997 met een aantal van zijn collega's naar de Belgische afdeling van Nacap vertrok, gaf hij Goossaert aan als leverancier voor de signalisatie. 

In 2004 is Ferdi met diezelfde staf van Nacap naar Visser & Smit Hanab nv gegaan. Goossaert was daar reeds bekend als leverancier van tijdelijke signalisatie. 

Vanaf 2006 is Ferdi werkzaam als logistiek medewerker - magazijn-verantwoordelijke, waar hij de gecentraliseerde bestellingen voor de verschillende werven behandelt. 

Tijdwinst 

Over deze jarenlange samenwerking is Ferdi Swanckaert heel duidelijk: "Goossaert speelt altijd kort op de bal". En laat dat nu net het belangrijkste criterium zijn in deze sector. Het is immers algemeen geweten dat bestellingen voor werven last minute worden doorgegeven en dus ook à la minute moeten geleverd worden. "De volgende dag of de dag zelf staat onze bestelling bij Goossaert klaar. De grotere signalisatieleveranciers kunnen niet op tegen het grote voordeel van tijdwinst bij Goossaert." 

Verstandhouding

Het persoonlijk contact met de Goossaert-medewerkers geeft een blijvend vertrouwen en de jarenlange goede verstandhouding berust vooral ook op duidelijke afspraken rond levering en prijs. 

Ferdi Swanckaert: "Qua service kunnen wij ons geen betere leverancier voor onze tijdelijke signalisatie bedenken." Waar Ferdi gaat, wordt Goossaert gesignaleerd...