“Betrouwbare en flexibele partner voor alle signalisatietoepassingen”

Klantengetuigenis: Safety manager Hans Vroman (EOC Belgium)

EOC Group is een chemische firma met meer dan vijftien productiesites, verspreid over Europa en Azië. De vervaardigde chemicaliën worden onder andere ingezet in de matrassen-, tapijt-, verf-, bouw-, automotive en luchtvaartindustrie. De divisie EOC Belgium te Oudenaarde (dat tevens de hoofdzetel van EOC Group is) produceert latex, emulsions, lijmen, zepen en compounds. 

Hans Vroman is de safety manager van EOC Belgium. “Ik werk al samen met Goossaert sinds het begin van mijn carrière bij EOC Belgium in 1988. Ik heb zelfs de vorige zaakvoerder nog gekend. De samenwerking verliep doorheen al die jaren steeds zeer goed. Ik ben er heel tevreden van.” 

Professionele service in een gemoedelijke sfeer

“Het sterkste punt van Goossaert is de service. Het bedrijf is groter geworden dan toen ik het leerde kennen, maar dezelfde gemoedelijke sfeer van het begin is bewaard gebleven,” vertelt Hans Vroman. “In geval van vragen of problemen kan je gemakkelijk terecht bij de vaste aanspreekpunten. Antwoorden volgen steeds snel, het is niet dat je eerst langs verschillende mensen wordt gestuurd voordat je verder wordt geholpen. Het is aangenaam om het gezicht achter een bedrijf te kennen.”

 
Signalisatietoepassingen

“Als VR-plichtig bedrijf is EOC Belgium onder andere wettelijk verplicht om alle veiligheidsgegevens aan de poort te tonen. Het is belangrijk dat die borden van professionele kwaliteit zijn en dat de lay-out volledig in orde is. Daarvoor schakelen we Goossaert in,” aldus Hans Vroman. Goossaert zorgt bij EOC Belgium ook voor andere signalisatietoepassingen zoals bewegwijzering, poortnummers en veiligheidsborden met de nieuwe GHS-pictogrammen voor het tankpark. 

 
EOC Belgium doet daarnaast ook een beroep op Goossaert voor labelprinters en de bijbehorende inktlinten en tapes. “We kunnen zelf onze etiketten ontwerpen op de PC naargelang we ze nodig hebben. Intussen zitten we aan onze derde labelprinter, we gaan daar echt volledig in mee.” Het gebruik ervan draagt bij tot meer veiligheid op de werkvloer en een efficiënter verloop van het productieproces.

Meer weten?