Het Goossaert DNA

Ons doel: u ontzorgen

Goossaert Label & Sign Solutions staat voor een team enthousiaste en sympathieke professionals die één doel hebben: u ontzorgen.

Totaaloplossing

Uw vaste contactpersonen engageren zich om voor u de meest geschikte totaaloplossing te vinden voor uw specifieke behoefte of vraag. Dat is dus niet het duurste of makkelijkst te verkopen product. Wel datgene wat u nodig heeft. We luisteren goed naar uw wensen en zoeken samen naar optimale oplossingen. Met de nodige keuzemogelijkheden. We kunnen het hele traject voor u verzorgen: van analyse tot productie, plaatsing en nazorg. Kortom, volledige ontzorging.

Weet u echter precies wat u wilt, dan kunt u de producten zelf bestellen in de webshop.

Patrick Vinckier, zaakvoerder van Goossaert, sprak met Voka over de positieve invloed van het leernetwerk PLATO.

Maatwerk

Door onze jarenlange expertise én productie in ons eigen atelier krijgt u steeds de geschikte oplossing voor uw uitdaging - snel en volledig op uw maat. Tekstborden, pictogrammen, leidingmerkers, barcodelabels, CE-plaatjes, naamkaartjes, labels... geen maatwerk-uitdaging is ons team te groot of te klein. Meer over ons vakkundig maatwerk, en hoe wij dat aanpakken.

Persoonlijke dienstverlening

Onze persoonlijke dienstverlening maakt het verschil. Voor ons bent u geen nummer. Met onze service willen we ‘best-in-class’ zijn, zowel voor als na de verkoop. Uw tevredenheid staat centraal. Goossaert wilt u in elke stap van de samenwerking een correcte en aangename beleving bieden. Elke vraag, klein of groot, verdient dezelfde professionele aanpak. Van het eerste advies tot de laatste gebruikstip. Een vriendelijk onthaal, een degelijke aankoopbegeleiding, een verzorgde opvolging van de orders en een professionele service, daar maakt Goossaert werk van.

Meer dan 80 jaar expertise: de stabiliteit en flexibiliteit van een Vlaamse kmo

Goossaert werd in 1935 opgericht door François Goossaert en was oorspronkelijk actief in het asfalteren van wegen. In de jaren '50 ontstond vanuit deze wegenwerken de vraag naar verkeerssignalisatie. Sinds 1984 zijn we expert-dealer van het merk Brady. Aan het begin van deze eeuw nam de huidige zaakvoerder Patrick Vinckier het bedrijf over.