Knowhow: J2000

De gebruiksvriendelijke, compacte kleurenlabelprinter

Print kleurenlabels en signalisatie in kleur voor een meer efficiënte en veilige werkomgeving. 

De BradyJet J2000 print met meer dan 16 miljoen kleurvariaties labels, signs en tags voor binnengebruik die blijven kleven en leesbaar blijven bij blootstelling aan vloeistoffen, alcohol en binnenverlichting.

Door labels te combineren met kleurcodes, kunnen de juiste componenten, draden of labostalen snel worden gevonden. 

Kleine broertje van de J5000

Ideale printer voor labo-omgevingen

De J2000 is een gebruiksvriendelijke en compacte kleurenlabelprinter.

Met zijn afmetingen van 26,5cm x 18cm x 39 cm (bxdxl) is deze printer het geestelijke "kleine broertje" van de grote J5000 kleurenlabelprinter. De J2000 is een lichtgewicht krachtpatser (3,2 kg) die tot op de volgende afmetingen kan drukken: 

  • Minimum labelbreedte: 19 mm
  • Minimum labellengte: 6,35 mm
  • Maximum labelbreedte: 101,60 mm

De ideale printer voor labo-omgevingen. 

Aan de hand van kleurcodes kunnen laboratoriumspecialisten de verschillende soorten stalen snel herkennen. Elke dag kan er van kleur gewisseld worden, of een andere kleur gebruikt worden per toepassing, opslagmethode of urgentie, afhankelijk van de noden van het laboratorium. 

labo J2000


De J2000 print op Brady’s labels voor laboratoriumstalen die verkrijgbaar zijn in afmetingen en vormen die geschikt zijn voor de meeste stalen, inclusief buisjes, flacons, cryocontainers, schaaltjes, plaatjes en glaswerk. Deze labels zijn ontworpen om te blijven kleven en leesbaar te blijven bij bedrukking met een Brady-printer, zelfs als ze opgeslagen worden in vloeibare stikstof en in vriezers, of bij gebruik in heetwaterbaden of autoclaven.

De labels voor laboratoriumstalen zijn ook bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën in laboratoria, zoals aceton, ethanol, tolueen, xyleen en IPA.


Lees meer over de J2000 in labo-omgevingen


Overtuigd van de J2000? Bestel hem nu in de webshop. Of vraag eerst een hands-on demo aan