"Makkelijk en vlot zelf labels printen voor identificatie en communicatie"

Klantengetuigenis: Stafmedewerker Joachim Willems (UZ Brussel)

Joachim Willems is Stafmedewerker Infrastructuur en Apparatuur en verantwoordelijke voor het ruimtebeheer en de signalisatie van het Universitair Ziekenhuis van Brussel.

Om de communicatie van de ondersteunende diensten met de andere afdelingen te vergemakkelijken wou Joachim alle deuren van de gebouwen met een identificatielabel voorzien, zodat het lokaliseren van een probleem nauwkeuriger kon aan de hand van het nummer op de dichtstbijzijnde deur. 

Joachim zocht een oplossing om deze labels zelf te kunnen printen. Goossaert leverde een totaaloplossing, met advies en kennisoverdracht, identificatielabels en de Brady BBP11 labelprinter

Joachim Willems: "De deur-identificatie wordt nu door ons gebruikt als locatiebepaling voor het melden van een probleem of defect. Vroeger kregen we de melding dat ‘het licht niet brandt in de lange gang van afdeling X'. Nu kunnen ze ons melden dat het licht niet brandt ter hoogte van deur nr. X. Een stuk preciezer, met tijdwinst en efficiëntie als gevolg. Hierdoor wordt ook de service aan onze patiënten verbeterd."

"De barcode op het label bevat een letter-cijfercombinatie die verwijst naar het gebouw, de verdieping en de deur. De labels worden op de deurposten aangebracht, en niet op een willekeurige plaats op een muur. Dit levert echt een unieke locatiebepaling op."

Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde

"De BBP11 labelprinter van Brady is gekoppeld aan een lijst die gegenereerd wordt door het interne inventarisatieprogramma van het UZ. De printer is al 4 jaar in gebruik in het UZ, en heeft nog nooit in panne gestaan. Er zijn ondertussen al meer dan 4000 labels mee geprint. De prijs-kwaliteitsverhouding van de labelprinter en de labels is in orde. De printer is bovendien eenvoudig te bedienen. Het zelf printen gaat heel makkelijk."

Oplossingsgericht meedenken

"De persoonlijke service van Goossaert is belangrijk voor mij. De samenwerking met de commerciële adviseur verloopt prima. Hij fungeert als een gids voor mij, en legt in begrijpbare taal de werking van de printer uit. Het team van Goossaert denkt mee en is vlot bereikbaar. Dat oplossingsgerichte meedenken springt er echt uit. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking," besluit Joachim Willems.