"Correcte afspraken, grondige uitleg over de producten en ik ben vlug geholpen."

Klantengetuigenis: Jonatan Driesen (Jonatan Techniek)

"Ik plaats elektrotechnische installaties voornamelijk voor de industrie. De labels die ik vroeger maakte met een simpel labelprintertje voldeden niet voor deze sector.

Ik wou dus overstappen naar een duurzame oplossing en zo kwam ik uit bij Brady / Goossaert die ik ook kende van mijn vorige werkervaring bij ArcelorMittal.

Ik wist niet zeker wat de juiste printer voor mij was. Tijdens het gesprek met Goossaert kreeg ik een grondige demo met de voor- en nadelen van verschillende printers en gaven ze mij advies welke printer het best paste bij mijn toepassing. We hebben dan ook samen bekeken welke labels ik precies nodig had.

De levering van de printer en de labels verliep vlot. Enkel de houders voor de draadnummers kwamen er niet door bij de fabrikant. Goossaert heeft dat toen goed opgelost door een alternatief te zoeken voor mij omdat het dringend was.

Voor de ingebruikname van de printer was er spijtig genoeg geen tijd om mij snel de gebruikersuitleg te geven. Ik ben er toen zelf mee aan de slag gegaan en dat is vlot gelukt. Uiteindelijk wijst de printer zichzelf uit. De grootste verandering tegenover vroeger is dat ik nu keuze heb uit verschillende afmetingen etiketten. De labels ogen ook professioneler en steviger en het etiket valt er niet af.

Gemakkelijk is de brede waaier producten bij Goossaert. Zo had ik nog een ander probleem met drukknoppen waar iets moest ingegraveerd worden. Er werd een test gedaan, die was positief en op 1 week tijd had ik alles terug. Ik ben vooral tevreden van de heel goede service: correcte afspraken, grondige uitleg over de producten en ik ben vlug geholpen.

Wachttijden mogen niet te lang zijn in de industrie. Klanten krijgen gisteren iets in hun hoofd en vandaag moet het al uitgevoerd worden. Bij Goossaert helpen ze zoeken naar oplossingen hiervoor. Vooral voor de industriële toepassingen werk ik met mijn BMP71, mijn eenvoudig labelprintertje zal op termijn wel verdwijnen (lacht)."