"Goossaert is duidelijk goed op de hoogte van de huidige wetgeving omtrent brandveiligheid"

Klantengetuigenis: Facilities & Procurement Officer Desreè Verlaeckt-Ristow (Lansweeper)

Het IT bedrijf Lansweeper ontwikkelt een krachtig en intuïtief softwareplatform voor het onderhouden en optimaliseren van netwerken. De software verzamelt detailinfo over alle machines en gebruikers binnen een IT-netwerk en zorgt tegelijk voor een samenvatting van het grote plaatje. Wereldwijd gebruiken IT-deskundigen deze oplossingen in meer dan 20.000 bedrijven (waaronder NASA en HP). 

De nieuwe vestiging van Lansweeper in het Oostvlaamse Grembergen had informatieve en veiligheidssignalisatie nodig. Daar zorgde Goossaert voor. 

One-stop-shop

Facilities & Procurement Officer, Desreè Verlaeckt-Ristow: "Goossaert heeft behoorlijk wat voor ons gedaan: de nodige pictogrammen geïnventariseerd en in orde gebracht, de evacuatieplannen verzorgd, het bedrijfslogo op de gevel geplaatst, parkingbordjes, een bewegwijzeringsbord voor de leveranciers..."

Als "one-stop-shop" stond Goossaert in voor de analyses, designs, productie en plaatsingen. Daarbij werd steeds rekening gehouden met de huisstijl en de RAL-kleuren van Lansweeper, maar ook met het gebouw zelf. Om te vermijden dat de pictogrammen rechtstreeks op de glazen wanden moesten bevestigd worden, werden ze uit plexiglas gemaakt. Deze werden opgehangen met roestvrijstalen afstandshouders en fijne buisjes. 

Expert die ter plaatse meedenkt

"De communicatie met onze vaste contactpersoon Sofie Raemdonck was heel goed. Ze was vlot bereikbaar. De samenwerking verliep ook prima. Sofie kwam ter plaatse meedenken voor de meest geschikte oplossingen. Ze stond ook volledig open voor het bespreken van alternatieve voorstellen," vertelt Desreè.

De flexibele aanpak van Goossaert werd geapprecieerd: “Zo moest er bijvoorbeeld nog een muur geplaatst worden, waardoor de evacuatieplannen nog een extra aanpassing nodig hadden. Dat was allemaal geen probleem. Goossaert is ook duidelijk goed op de hoogte van de huidige wetgeving omtrent brandveiligheid.”


(Foto's: één van de pictogrammen, bedrijfssignalisatie op de gevel en een bewegwijzeringsbord)

Lansweeper signalisatie