"Met deze printer kunnen we ons logo in full-colour op de labels zetten"

Klantengetuigenis: Administrative secretary Yanna Van den Berghe (Autrosystems)

Autrosystems, gevestigd in Lokeren, is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van uitgebreide branddetectiesystemen. Goossaert installeerde bij hen een BradyJet J5000 labelprinter.
"We gebruiken de printer voornamelijk voor het labelen van ons materiaal en installaties en om registratielijsten te maken. Daar zetten we steeds duidelijk onze adres- en contactgegevens op." Aan het woord is Yanna Van den Berghe, administrative secretary van Autrosystems. "We zetten ook ons logo op deze labels, in kleur". Dat maakte de BradyJet J5000 de ideale optie voor Autrosystems: deze printer kan in full colour met fotokwaliteit drukken, in tegenstelling tot klassieke labelprinters die werken met inktlinten waardoor de kleuropties op labels vrij beperkt zijn. "Daarnaast gebruiken we de printer ook om pictogrammen te drukken en elektrische borden te identificeren."
 
Positieve samenwerking met productexpert

De installatie van de printer bracht een aantal uitdagingen met zich mee, maar daar liet de expert van Goossaert zich niet door uit het veld slaan. "Intussen staat de printer een jaar bij ons en we zijn er tevreden van," zegt Yanna Van den Berghe. "We weten dat we steeds terecht kunnen bij onze vaste contactpersoon als we met vragen zitten. Op mails wordt altijd snel gereageerd en er wordt ook spontaan gebeld voor verdere opvolging."