"Via internet konden de labelprinter en de labels vlot geïnstalleerd en aangepast worden. Ik was zeer onder de indruk."

Klantengetuigenis: Zaakvoerder Kurt Munghen (Animonline)

Animonline is een herstellingsbedrijf voor zwembadwarmtepompen. De in Maldegem gevestigde firma biedt naast hersteldiensten ook een eigen reinigingsproduct aan specifiek voor warmtepompen: ‘Grielzeep’. Zaakvoerder Kurt Munghen spreekt over zijn ervaring met de diensten van Goossaert.

"Naast mijn werk bij Animonline werk ik als consultant voor warmtepompontwikkeling. Ik heb de Brady labelprinters leren kennen doordat het bedrijf waarbij ik actief was ze gebruikte voor productidentificatie. Ik besloot dat wij bij Animonline zo'n toestel ook zeker konden gebruiken."

Tracering via labels met barcodes

"Ik heb gekozen voor de BBP12 labelprinter. De installatie heb ik zelf gedaan. Dat ging allemaal vlot. Op alle warmtepompen die bij ons binnenkomen kleven we een unieke barcode. Die codes worden dan ingevoerd in onze database, zodat we de toestellen kunnen traceren. Het laat ons ook toe om toestellen te herkennen als die bijvoorbeeld na enkele jaren opnieuw worden binnengebracht," legt Kurt Munghen uit.

Hulp van Goossaert

"Het instellen en printen van de labels ging steeds vlot met de software Codesoft, maar toen ik kleinere labels wou installeren van 5 op 12 millimeter heb ik Goossaert gecontacteerd voor hulp."

"De sessie via internet met de expert van Goossaert ging zeer vlot. Via Teamviewer kon hij vanop afstand alles regelen op mijn computer. Hij kon makkelijk de labels installeren zoals ik wou: een beetje meer naar links, wat meer naar rechts... Alles werd zorgvuldig afgestemd. Hij moest ook geen enkele keer zoeken naar antwoorden maar wist steeds precies wat te doen. Ik was zeer onder de indruk."