"In vertrouwen samen op zoek gaan naar de beste oplossingen voor CBR Gent"

Klantengetuigenis: QSE manager Nick Vande Velde (CBR Cementbedrijven)

CBR Cementbedrijven produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment cementsoorten voor de bouw, openbare werken en civiele bouwkunde. Het is een dochteronderneming van de HeidelbergCement Groep, wereldmarktleider in zand en grind en één van de grootste producenten van cement en stortklaar beton. CBR heeft vier vestigingen in België, waarvan twee in Gent. CBR Gent werkt intussen al een 20-tal jaar samen met Goossaert voor signalisatie op maat.

Nick Vande Velde is sinds 2015 de QSE manager van CBR Gent I, waar verschillende soorten hoogovencement en Portlandcement worden geproduceerd en van CBR Gent II, dat volledig op de productie van wit cement afgesteld is. "De samenwerking met Goossaert verloopt steeds keurig. Bij vragen kan ik altijd vlot bij ons vertrouwde aanspreekpunt terecht. Gepaste en duidelijke antwoorden volgen steeds snel. Bij complexere zaken wordt er een moment vastgelegd om echt on-site te komen meedenken. Zo ging dat een tijdje geleden voor belijning op CBR Gent II, twee dagen later waren we al samen alles ter plekke aan het uitdenken." 

Alles op maat 

"We doen voornamelijk beroep op Goossaert voor de signalisatie op maat. Van veiligheidsborden die de algemene richtlijnen tonen op al de gebouwen, tot het aanduiden van gevaarlijke stoffen: alles is volledig in de stijl van CBR," vertelt Nick Vande Velde. Door de eigen productieafdeling van Goossaert kan alles snel op maat gemaakt worden. "Daarnaast kunnen we ook steeds bij Goossaert terecht voor verkeersborden, belijning en materiaal voor lockout-tagout beveiligingsprocedures." 

One-stop shop 

"Op onze productielocaties is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de vrachtwagens en voetgangers zich vlot kunnen voortbewegen, op een veilige manier. Daarvoor kijkt Goossaert samen met ons mee naar waar er precies belijning en verkeersborden moeten komen, en of er ergens extra bescherming voor de voetgangers nodig is." Na het advies over welke verkeerssignalisatie nodig is, zorgt Goossaert daarna ook nog voor de productie, plaatsing én nazorg ervan. Een echte one-stop shop met totaaloplossingen dus.