Visuele oplossingen en producten voor tijdelijke veiligheids- en informatieve signalisatie op de werf

Werk veilig & voorkom diefstal van materialen op uw bouwwerf

Uw bouwteams kennen niet alle veiligheidsprocedures? U heeft onveilige situaties die ontstaan uit onwetendheid of vergeetachtigheid? Uw mensen stellen pas na opstart van de werf vast dat ze niet al het nodige materiaal hebben ingeladen?

Er wordt regelmatig duur materiaal gestolen op uw werven? Er komen te vaak onbevoegde personen op de werven? Staat uw werf (deels) op de openbare weg?


Go
ossaert biedt u sterke visuele oplossingen die de efficiëntie en veiligheid op uw bouwwerven kunnen verbeteren, belangrijke informatie vlot kunnen communiceren, en diefstal kunnen voorkomen.


Van analyse tot nazorg

Bij Goossaert kunt u niet alleen terecht voor het juiste product, maar ook voor een behoefteanalyse en het passende advies, de samenstelling van een oplossing op maat, tot en met een professionele plaatsing.

De juiste visuele oplossing

Communiceer belangrijke veiligheidsinformatie of -procedures naar uw team via pictogrammen en op maat gemaakte veiligheidsborden. Zo kunnen onveilige situaties die ontstaan uit onwetendheid of vergeetachtigheid vermeden worden.

Hou onbevoegde, storende personen van het werkterrein door de zone af te bakenen met hekkens, kettingen of werfnetten.

Heeft u al het nodige materiaal ingeladen? Vermijd voor eens en voor altijd die tijdrovende onzekerheden en bevestig labels met scanbare codes op uw materiaal. Met behulp van een handscanner kan u dan accuraat volgen welk materiaal zich waar hoort te bevinden.

Diefstal op werven blijft een dure plaag. Maak uw materiaal minder aantrekkelijk om te stelen door fraudebestendige labels of zelfs permanente markering via micro-percussie te gebruiken. Een bord dat waarschuwt voor camerabewaking werkt ook goed als afschrikmiddel.

Staat uw werf (deels) op de openbare weg? Leid het verkeer vlot rond uw werf met tijdelijke verkeersborden en gebruik werflichten zodat de werf ook 's nachts duidelijk zichtbaar blijft. Een onverwachte hindernis op de baan kan immers ernstige gevolgen hebben.

U weet precies wat u wilt inzake werfsignalisatie? Bestel dan zelf in onze webshop de producten die u nodig heeft.