"Goossaert denkt mee en biedt oplossingen aan in plaats van producten"

Klantengetuigenis: Technical warehouse assistant Pascal Huylebroeck (VPK)

Het verpakkingsbedrijf VPK Paper en Goossaert werken al meer dan 20 jaar samen, zowel op het vlak van veiligheidssignalisatie als productidentificatie via labeling. VPK Paper NV is onderdeel van de Belgische verpakkingsgroep VPK Packaging Group.

Deze bedrijfsgroep is al 80 jaar de toonaangevende leverancier is van innovatieve, beschermende en logistieke kartonverpakkingen in Europa. 

De verpakkingsgroep telt 46 bedrijven, 35 fabrieken en 3200 medewerkers in 13 Europese landen. De fabriek van VPK Paper in Oudegem-Dendermonde produceert en levert papier voor verpakkingen uit oud papier en karton. Gerecycleerd papier vormt de basis voor de duurzame verpakkingen. Het VPK-gamma omvat oplossingen op maat voor golfkarton en massief karton verpakkingen, kokers en randbeschermers uit karton.

Multifunctionele labelprinters

VPK Paper gebruikt 3 multifunctionele labelprinters BBP33 en één BBP31 van Goossaert voor diverse doeleinden: het zelf produceren van algemene veiligheidsteksten en CLP-etiketten, het identificeren van machines via stickers en graveerplaatjes, het identificeren van kleppen en ventielen, en het markeren van leidingen. De labelprinters zijn geleverd en geïnstalleerd door Goossaert. Ook het onderhoud gebeurt door Goossaert. Eén van die printers heeft overigens 1000 meter geprint, zonder één onderhoudsbeurt te hebben nodig gehad.

VPK neemt ook kant-en-klare tags af voor de veiligheidsprocedures bij ‘Lockout-Tagout', net als het Beltrac afrolbaar muurlint (afbakeningssysteem), en grotere borden op maat voor het aangeven van veiligheidssituaties.

Advies van een expert

Pascal Huylebroeck, de technical warehouse assistant van VPK Paper, is al vanaf het begin de vaste contactpersoon van Goossaert. Hij vraagt telkens om een passend product voor te stellen voor hun behoeftes. De adviesverlening van Goossaert is dus een belangrijke factor. Na al die jaren is er een blindelings vertrouwen in elkaar.

Pascal Huylebroeck: "De sterke punten van Goossaert zijn het vlot reageren op wisselende vragen, het aanbieden van oplossingen in plaats van producten, en de tijdige leveringen en herstellingen. Hun lokale aanwezigheid is handig om snel te kunnen schakelen. Ook voor het leveren van kwalitatieve maatwerkproducten zijn ze heel flexibel, aan een correcte prijs."

"Onze fabriek in Oudegem/Dendermonde heeft een complexe situatie. Advies door een expert is dan zeker welkom. Goossaert deelt graag zijn productkennis, bv. over de te gebruiken materialen bij de identificatie van kleppen en ventielen."

Naast het magazijn heeft intussen ook de aankoop-, preventie- en onderhoudsdienst van VPK Paper de weg gevonden naar Goossaert.