Visuele oplossingen en producten voor preventieadviseurs

Goossaert ontzorgt veiligheidsverantwoordelijken en QESH managers

Als preventieadviseur of QESH manager (quality, environment, safety & health) bent u voor veel veiligheidszaken verantwoordelijk: het opsporen en aanpakken van gevaren, risicoanalyses, de organisatie van de werkplek, opstellen van noodprocedures…

Goossaert biedt een uitgebreid gamma producten en diensten die aansluiten op uw noden als veiligheidscoördinator. Daarnaast bieden we ook diensten die uw job ontzorgen: hulp bij het opstellen van evacuatieplannen, advies over signalisatiewetgeving, audits, studies, maatwerk, opleidingen, installaties, plaatsingen, nazorg...

Een greep uit onze mogelijkheden

  • Pictogrammen en veiligheidsborden trekken extra aandacht naar risicovolle situaties en maken duidelijk hoe er correct mee omgesprongen moet worden. 
  • Evacuatie-en calamiteitenborden zorgen ervoor dat iedereen veilig kan evacueren en weet welke stappen ondernomen moeten worden bij noodgevallen. 
  • Vloeren, leuningen, opstapjes, en andere relevante plekken kunnen met vloermarkering en zoneafbakening duidelijk geïdentificeerd worden als gevarenzones. 
  • Informatieborden en veiligheidsborden zorgen ervoor dat belangrijke (veiligheids)informatie vlot naar het personeel toe gecommuniceerd kan worden.
  • De lockout-tagout veiligheidsprocedure is internationaal herkend als Best Safety Practice voor verschillende sectoren als het aankomt op veiligheid van het personeel tijdens onderhouds- en reparatiewerken. 
  • Ongeïdentificeerde leidingen vormen een ernstig risico voor zowel uw medewerkers als het bedrijfsmateriaal. Voorkom ongevallen en vergissingen met kwalitatieve leidingmarkering
  • Het gamma visuele statusmarkering helpt u om een duidelijk, nauwkeurig overzicht te bewaren van de veiligheidsstatus van al het werkmateriaal. 
  • De combinatie van verkeersborden en belijning zorgt ervoor dat al het verkeer op uw bedrijfsterrein in goede banen verloopt.