Knowhow: Werfsignalisatie

Tip 1 om diefstal op de werf te voorkomen

Identificatielabels tegen diefstal op de werf

Diefstal en vandalisme op bouwwerven zijn een echte plaag. Jaarlijks wordt in België zo’n 80 miljoen euro aan werfmateriaal gestolen. Om dit doeltreffend aan te pakken, geldt hier meer dan ooit de regel ‘voorkomen is beter dan genezen’.


Tip 1: Gebruik gepersonaliseerde & hoogkwalitatieve labels

Alles begint met het labelen van uw materiaal. Uw logo op uw boormachine, uw code op uw ladder… in één oogopslag herkent u uw eigendom. Materiaal met een identificatie schrikt ook de dieven af. Daarvoor heeft u uiteraard hoogkwalitatieve labels nodig. Want labels die na een tijdje loskomen, die niet op alle ondergronden kleven of moeilijk leesbaar zijn…. die hebben natuurlijk geen nut.

Daarnaast kunnen fraudebestendige labels u helpen om onnodige kosten voor garantiefraude, productvervalsing, modificatie, misbruik of diefstal van eigendommen te vermijden.

Ontdek ons gamma identificatielabels: in alle formaten & voor alle types ondergronden.

Identificatielabels

Liever zelf uw labels aanmaken met een eigen printer?

Een eigen labelprinter staat u toe zelf uw labels met uw specifiek opschrift of logo aan te maken. Van barcodes, QR-codes of gelijk welke numerieke codes, tot tekst en afbeeldingen toe: met een gebruiksvriendelijke labelprinter en zijn software heeft u een ruime keuze in lay-out.

Een desktopprinter kan u koppelen aan Excel-bestanden (b.v. voor het inladen van tekst), aan uw eigen systeem…; een draagbare printer neemt u overal mee om ter plaatse labels te printen.

BMP71 draagbare labelprinter


U heeft een specifieke behoefte? Wij zorgen voor een oplossing op uw maat!

U wenst met ons af te stemmen welk soort label het beste past bij uw toepassing?
Onze productspecialist komt graag vrijblijvend bij u langs. Hij toont u wat er allemaal mogelijk is, maakt een analyse en stelt de beste oplossing voor.