Verzendingsvoorwaarden Goossaert (voor levering van producten die besteld zijn via de webshop)

U kunt de goederen die u via deze webshop heeft besteld desgewenst afhalen in ons magazijn (Jan Samijnstraat 10, 9050 Gentbrugge). Ongeacht de bestelde hoeveelheid is dit steeds volledig vrij van administratie- en verpakkingskosten.

  • Gelieve steeds op de pagina ‘verzendmethodes’ tijdens het checkoutproces aan te duiden dat het een afhaling betreft (door uzelf of door een transporteur).
  • Afhalen doet u pas nadat u van ons een bericht (hetzij telefonisch, hetzij per mail) heeft gekregen dat uw artikels klaarliggen voor afhaling.
  • Onze magazijnmedewerkers staan voor u ter beschikking elke werkdag van 8u. tot 12u. en van 13u. tot 17u. Hou uw ordernummer bij de hand (zie de bevestigingsmail die u ontvangt na het afronden van de bestelling) en ga rechtstreeks naar ons magazijn (poort rechts van het gebouw). Onze magazijnmedewerkers helpen u daar graag verder.

 

Verzending via koerier of transporteur

  • Goossaert verzendt voorlopig enkel in België. Aanvragen tot leveringen in het buitenland worden individueel bekeken. Gelieve hiervoor telefonisch contact met onze klantendienst op te nemen (+32 (0)9 228 21 01).
  • Wij verzenden uw bestelling van zodra alle artikels beschikbaar zijn, zodat we meerdere verzendingen en dus meerdere kosten kunnen vermijden. Dus 1 bestelling = 1 verzending.   Wenst u toch een deellevering, neem contact op met onze klantendienst (+32 (0)9 228 21 01).
  • Door de aard van onze producten en door het groot assortiment zijn niet alle producten even gemakkelijk te verzenden. Omdat wij het belangrijk vinden de verzendingskosten zo laag mogelijk te houden, wordt de exacte kost pas berekend na het inpakken en wegen van uw volledige bestelling, op het ogenblik dat de goederen klaar zijn voor verzending.
  • De definitieve verzendingskost zal op uw factuur vermeld worden.
  • Voor uw inschatting van de verzendingskosten geven wij hieronder enkele richtlijnen die wij hanteren voor het berekenen ervan.

 

Onze richtlijnen voor het berekenen van de verzendkosten

Kleine colli´s

Tarief: 15 €

Definitie: een kleine colli is een pakket dat voldoet aan volgende voorwaarden:

-          Max 30 kg

-          Maximumafmeting:

  • 1,5 m voor de langste zijde en
  • 3 m voor het totaal van de afmetingen ( 1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte = max 3 m)


Overige colli´s

Tarief:

31 – 50 kg: 25 €

51 – 70 kg: 35 €

71 – 100 kg: 45 €

101 – 140 kg: 55 €

141 – 200 kg : 65 €

Definitie: colli´s die niet onder de definitie van kleine colli vallen.


Pallets

Tarief: 45 € per pallet

Definitie: Europallet met afmetingen 800 x 1200 mm en max 700 kg.