Knowhow: Informatieve signalisatie

Variabele informatieborden: maak uw boodschap dynamisch

Inschuifborden voor veiligheidspictogrammen zijn visuele communicatieplatformen waarmee u in uw bedrijf belangrijke veiligheidsinformatie en waarschuwingen kunt communiceren aan bezoekers en werknemers.

U kunt de meest relevante informatie voor uw bedrijf of locatie weergeven, zodat de veiligheid van iedereen verzekerd is. Dit nieuwe systeem maakt gebruik van inserts die u kunt vervangen. Met dit systeem kunt u informatie afstemmen op een specifieke locatie en snel en kostenefficiënt aanpassen. 

Ook voorbedrukte inserts met standaard of aangepaste informatie zijn verkrijgbaar. U kunt ook lege inschuifborden gebruiken en zelf inserts printen met veiligheidspictogrammen en –informatie.

Inschuifborden voor veiligheidspictogrammen: een visueel communicatieplatform

De inschuifborden voor veiligheidspictogrammen zijn visuele communicatieplatformen die maximaal vier pictogrammen kunnen bevatten. Ze kunnen gebruikt worden om belangrijke veiligheidsboodschappen te communiceren en om werknemers en bezoekers te sensibiliseren. De borden zijn bovendien heel gemakkelijk te actualiseren en aan te passen.

Inschuifborden

Actualiseren op elk moment

Gemakkelijk in te schuiven inserts met gestandaardiseerde of aangepaste informatie voor het communiceren van:

  • PBM-informatie
  • Waarschuwingen
  • Voorzorgsmaatregelen
  • Tijdelijke informatie
  • Bedrijfslogo
  • En nog zoveel meer!

Ter plaatse printen

Goossaert kan inserts op maat van uw bedrijf printen en leveren. We bieden ook lege inschuifborden aan waarin veiligheids- en bedrijfsmanagers zelfgemaakte inserts met pictogrammen kunnen schuiven. In combinatie met een labelprinter, het gratis Brady Workstation-platform en cartridges met zelfklevende labels, beschikken veiligheids- en bedrijfsmanagers over een veelzijdig en aanpasbaar signalisatiesysteem voor het volledige bedrijf.