Algemene identificatielabels

Goossaert verzorgt de identificatie voor uw toepassing met de grootste zorg. Wij beschikken over diverse productiemogelijkheden:

en dit op verschillende materialen: vinyl, polyester, aluminium, PVC, dibond, RVS, enz. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw toepassing! 

In een professionele omgeving worden eigendomslabels voor verschillende toepassingen gebruikt. Wij hebben een uitgebreide selectie van producten voor eigendomsidentificatie:

Markeer en inventariseer altijd uw eigendomsartikelen en vermijd daardoor aanzienlijke kosten!


Nog vragen of op zoek naar iets specifieks? Contacteer ons, wij helpen u verder!

Doorblader de brochure
Typeplaatjes - rating plates

Typeplaatjes
Typeplaatjes bestaan in verschillende formaten, materialen en lay-outs. Wij zorgen ervoor dat uw typeplaatje altijd goed leesbaar blijft en blijft hechten aan de ondergrond.
Liever zelf aan de slag? Met de BMP21+, BMP71 en BBP33 print u eigenhandig uw gewenste typeplaatjes.

CE label

CE-labels
Wat betekent de CE-markering?
De CE-markering geeft aan dat een product overeenstemt met de door de Europese richtlijnen vastgestelde niveaus van bescherming (veiligheid) en dat alle door de richtlijnen vastgestelde conformiteitsbeoordelingsprocedures met betrekking tot het product werden gevolgd. Het gaat dus niet uitsluitend om het voldoen aan de essentiële eisen inzake veiligheid, volksgezondheid, consumentenbescherming en dergelijke, maar ook om de bijzondere verplichtingen die in bepaalde richtlijnen vastgelegd zijn. Eén van deze verplichtingen kan bijvoorbeeld zijn dat het product moet gekeurd worden door een aangemelde instantie.
Hoe ziet de CE-markering er precies uit?
De vorm van de CE-markering is weergegeven op de foto hiernaast. De markering mag wel afwijken in grootte, maar de verhoudingen moeten gerespecteerd blijven. De CE-markering moet zichtbaar, leesbaar en onuitwisbaar aangebracht worden.

Fraudebestendige Labels

Fraudebestendige Labels
Het standaard en het op maat gemaakte gamma fraudebestendige labels voor productbescherming helpt u om onnodige kosten voor garantiefraude, productvervalsing, modificatie, misbruik of diefstal van eigendommen te vermijden. De Defender Series van Brady bevatten kwaliteitslabels die perfect zijn voor de identificatie van producten en componenten, type- en serienummerplaatjes.

Verpakkingslabels

Verpakkingslabels
Onze symbooletiktiketten voor dozen en verpakkingen zijn voorzien van een extra permanente kleeflaag en worden op rol geleverd. Ze zijn snel en handig in gebruik. 

 

Continue Etiketten op Rol

Continue etiketten op rol
Continue etiketten op rol knipt u zelf op maat of worden door de labelprinter met cutter afgesneden. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten materiaal, kleuren en maten. Geef ons uw wensen door, wij helpen u graag verder!

Die cut overlaminaten en maskeeretiketten

Die cut overlaminaten en maskeeretiketten
Deze zijn voorzien van verschillende afmetingen voor gebruik met populaire dot-matrix, thermische transfert en laser labelformaten. De houders zijn voorzien van een strook die het gemakkelijk maakt om het overlaminaat te verwijderen.

Temperatuurindicatielabel

Temperatuurindicatielabel
De onomkeerbare TIL-serie zorgt voor een permanente registratie van de hoogste temperatuur die een machineonderdeel heeft bereikt. Zodra de uitrusting een bepaalde temperatuur bereikt, kleurt de witte stip definitief zwart. Dit biedt een duidelijk bewijs van de hoogst behaalde temperatuur.

WEEE/RoHS Labels

WEEE/RoHS Labels
AEEA (Afval van elektrische en elektronische apparatuur) identificatielabels en producten voor conformiteit met de RoHs-richtlijn. Lees hier meer over deze richtlijn.

 

High Performance vinyl (B-595)

High Performance vinyl 
Dit is een duurzame, krimpvaste vinyl met onze meest agressieve kleefstof. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ideale keuze voor wie zelf pictogrammen of instructielabels wil printen.

Toughwash labels

ToughWash labels

De labels uit de ToughWash™ Series zijn bestand tegen de agressieve reinigingsprocessen in de voedings- en drankenindustrie.

Ze zijn verkrijgbaar in twee materialen: B-855 (ToughWash™-materiaal bestand tegen agressieve reinigingsprocessen) en B-854 (ToughWash™ metaaldetecteerbaar materiaal bestand tegen agressieve reinigingsprocessen). Deze materialen werden gecreëerd voor het aanbrengen van visuele communicatie in de voedselverwerkende en drankenindustrie. Wilt u deze labels zelf eens testen? Vraag een staaltje aan.

wateroplosbare labels

Wateroplosbare labels

De wateroplosbare papieren labels zijn zelfklevend en bijzonder gemakkelijk aan te brengen. Wanneer het label wordt blootgesteld aan warm water, lost het volledig op binnen 30 seconden zonder het oppervlak te beschadigen of resten achter te laten. 

Deze labels blijven goed kleven op de meeste oppervlakken, waaronder glas, roestvrij staal, aluminium en kunststof. Dat maakt van het wateroplosbare label een uitstekende oplossing voor de tijdelijke identificatie van containers, kisten en glaswerk met een minimale hoeveelheid afval.

Klik hier om een offerte aan te vragen