REALISATIES

Goossaert > Realisaties
labelprinter oplossing op maat van de klant

Labelprinter oplossing op maat van de klant

Goossaert en Manual.to werken samen om een kant-en-klare, gebruiksvriendelijke en kwalitatieve oplossing te bieden aan bedrijven die snel gepersonaliseerde QR-codes willen printen voor digitale handleidingen
EQUANS fotoluminescente markering

Fotoluminescente pictogrammen Annie Cordytunnel

Met zijn 2,5 kilometer is de Annie Cordytunnel (vroeger de Leopold II-tunnel) de langste tunnel van ons land. Dagelijks passeren er zo’n 80.000 voertuigen doorheen. Een nodige renovatie bleef dan ook niet uit.
STOP pictogram geprojecteerd door dynamisch projectie

Dynamische veiligheidsoplossing met LED-projectie

Drukke punten in magazijnen, ze zijn haast niet te voorkomen. Ongevallen daarentegen kan je wel vermijden. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen kan je de risico’s tot een minimum beperken.
BBP12 labelprinter voor fraudebestendige labels

Efficiënte scan – print – label oplossing voor het markeren van fietsen

Een kwalitatieve fiets, en zeker een elektrisch exemplaar, is al snel een hele hap uit ons budget. Maar hoe bescherm je jouw fiets nu maximaal?
Way finding realisatie Volvo door Goossaert

Volvo: optimalisatie van het verkeersplan met verlichte pylonen

Signalisatie is essentieel om jouw leveranciers en aannemers vlot naar de juiste gate ingang te leiden. Pylonen zijn een ideale oplossing wanneer de signalisatie uit alle richtingen zichtbaar moet zijn.
veiligheidsspiegel

Spiegels voor een verhoogde veiligheid

In een industriële omgeving en ondergrondse parking verhogen verkeersspiegels de veiligheid. Met trots blikken we terug naar de plaatsing van deze veiligheidsspiegels.
signalisatie van bogaert

Totaaloplossing buitensignalisatie

Van Bogaert verhuisde naar hun nieuwbouw in Zele. Om leveranciers makkelijk wegwijs te maken op hun bedrijfsterrein contacteerden ze Goossaert om hun buitensignalisatie te verzorgen.
Wegwijzertotem op maat

Volledig gepersonaliseerde wegwijzertotems

Merk je dat leveranciers de weg naar je bedrijf niet altijd vinden? Hierdoor verliezen zij, maar ook jij veel tijd. Met gepersonaliseerde totems informeer je iedereen op een efficiënte manier.
infobord op maat

infobord in de huisstijl van je bedrijf

Signalisatieborden op maat en in de huisstijl van je bedrijf versterken het imago van je bedrijf én zorgen bovendien voor een verhoogde efficiëntie. Een kleine investering die je op lange termijn geld bespaart.
separatoren wit geel

Separatoren: verkeer veilig van elkaar afscheiden

Zowel binnen als buiten moet je het verkeer van personen en voertuigen zoveel mogelijk van elkaar scheiden. Zo verhoog je de veiligheid op de werkvloer en voorkom je mogelijke aanrijdingen.
Ontex realisatie lockout tagout veiligheidsoplossing

LOTOTO: veiligheid en efficiëntie bij onderhoudswerken

Veiligheid en efficiëntie is voor Ontex van groot belang. Om nog verder het verschil te maken in de veiligheid wilden ze de veiligheid tijdens onderhoudswerken verhogen.
Labels op maat gemaakt van de klant

Labelprinter op maat van de activiteiten van Autrosystems

Autrosystems is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van uitgebreide branddetectiesystemen. Goossaert installeerde bij hen een BradyJet J5000 labelprinter.
La Lorraine bord

LED-bord met “aantal dagen zonder ongeval”-teller

Een LED-bord met "aantal dagen zonder ongeval teller" draagt bij aan het bewustzijn rond veiligheid op de werkvloer. Het zorgt voor motivatie bij medewerkers om op een veilige manier te werken.
Aanrijbeveiliging

Aanrijdingen voorkomen in je magazijn met aanrijbeveiliging

Een kleine aanrijding in je magazijn kan al snel voor grote problemen zorgen. Met de juiste aanrijbeveiliging voorkom je deze ongelukken en extra kosten.
Signalisatiebord op maat gemaakt voor jouw bedrijfsterrein

Bewegwijzering op bedrijfsterrein trouw aan de huisstijl

Bewegwijzering zorgt ervoor dat leveranciers en bezoekers meteen naar de juiste locatie op jouw bedrijfsterrein begeven. Zo voorkom je dat leveranciers onnodig rondrijden.
Parkingssignalisatie realisatie Goossaert

Signalisatie voor een efficiëntere circulatie in je parking

Ben je verantwoordelijk of eigenaar van een parking? Dan is parkingsignalisatie essentieel om chaos en opstoppingen op jouw parkeerterrein te vermijden. Bekijk deze realisatie.
Interactief verkeersbord met LED

Oplichtend verkeersbord met bewegingssensor

De veiligheid bij gevaarlijke verkeerspunten of uitritten verhogen? Met een oplichtend verkeersbord met bewegingssensor waarschuw je alle betrokken partijen wanneer er effectief gevaar is.
CLP etiketten D'Letteren

Snel, conforme en drietalige CLP-etiketten printen

Bij het herverpakken van producten moet je label voldoen aan de EU-wetgeving. Met behulp van een aangepaste database en labelprintsoftware kan D’leteren vlot drietalige CLP etiketten printen.

Deze bedrijven gaven ons
reeds het vertrouwen:

Eén van deze realisaties

binnenkort bij jou?