EXPERTBLOG

Goossaert > Expertblog
Automatisch heftrucks afremmen of stoppen
Artificiële intelligentie kan bedrijven veiliger en efficiënter maken. Toch heerst er nog een drempelvrees voor het gebruik van de technologie om werknemers te beschermen. Hier ontdek je waarom je artificiële intelligentie zou kunnen inzetten voor het veiliger maken van jouw bedrijf. 
Lees verder
Nieuwe wegcode België
In de herfst van 2025 komt er een nieuwe wegcode in België. De wegcode kondigt onder andere nieuwe verkeersregels en 5 nieuwe gevaarsborden aan die een bedrijfssite veiliger kunnen maken en je bedrijfsimago kunnen versterken.
Lees verder
Met de komst van de herfst- en wintermaanden worden bedrijfssites en productieomgevingen vaak geconfronteerd met nieuwe uitdagingen zoals een verminderd zicht en stevigere weersomstandigheden, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Neem voor jouw bedrijf tijdig de nodige veiligheidsmaatregelen om je voor te bereiden op de gevaren van de donkere dagen.
Lees verder
Voor de Europese week voor veiligheid en gezondheid op het werk gaan we dieper in op de risico's van de digitale transformatie op werkplekken.
Lees verder
Voor de Europese week voor veiligheid en gezondheid op het werk gaan we dieper in op de gevaren van de digitale transformatie op werkplekken.
Lees verder
AI, robots en automatisering zijn niet meer weg te denken van de werkvloer. Welke oplossingen bestaan er voor de nieuwe uitdagingen die ze met zich meebrengen?
Lees verder
Als LK-99 effectief werkt, betekent het een ware revolutie voor de industriewereld. In deze blogpost lees je welke impact het op de veiligheid op de werkvloer heeft.
Lees verder
Goossaert mocht als trotse partner mee de 2de Safety Battle van A-Safe organiseren. Wij zorgen voor een duidelijke start met onze LED-projectie. Onze medewerker Siam werd de Beste heftruckchauffeur van Oost-Vlaanderen.
Lees verder
De zomermaanden en het bouwverlof zijn vaak een uitdagende periode voor bedrijven. Het is de tijd waarin veel bedrijven herstellings- en onderhoudswerken plannen en een grote opkuis houden. In deze blogpost vind je een handige checklist om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de zomer en voor een geslaagde heropstart na de...
Lees verder
Graag advies van
onze expert?