EXPERTBLOG

Goossaert > Expertblog
Voor de Europese week voor veiligheid en gezondheid op het werk gaan we dieper in op de risico's van de digitale transformatie op werkplekken.
Lees verder
Voor de Europese week voor veiligheid en gezondheid op het werk gaan we dieper in op de gevaren van de digitale transformatie op werkplekken.
Lees verder
AI, robots en automatisering zijn niet meer weg te denken van de werkvloer. Welke oplossingen bestaan er voor de nieuwe uitdagingen die ze met zich meebrengen?
Lees verder
Als LK-99 effectief werkt, betekent het een ware revolutie voor de industriewereld. In deze blogpost lees je welke impact het op de veiligheid op de werkvloer heeft.
Lees verder
Goossaert mocht als trotse partner mee de 2de Safety Battle van A-Safe organiseren. Wij zorgen voor een duidelijke start met onze LED-projectie. Onze medewerker Siam werd de Beste heftruckchauffeur van Oost-Vlaanderen.
Lees verder
De zomermaanden en het bouwverlof zijn vaak een uitdagende periode voor bedrijven. Het is de tijd waarin veel bedrijven herstellings- en onderhoudswerken plannen en een grote opkuis houden. In deze blogpost vind je een handige checklist om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de zomer en voor een geslaagde heropstart na de...
Lees verder
Visual meet Kasper met titel
Het Goossaert team heeft er met Kasper een topper bij. Een wijnmaker, voetballer en gepassioneerd door marketing. Leer Kasper kennen via volgende tien vragen.
Lees verder
Fraudebestendige labels zijn een essentieel onderdeel om vervalsing, diefstal en namaak tegen te gaan. Het is de beste manier om jouw producten te beschermen en je klanten te verzekeren van de authenticiteit en kwaliteit van je product. Dit label laat bij het verwijderen een duidelijk patroon of tekst achter wat fraude toonbaar maakt.
Lees verder
Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) kondigde aan dat ze werk maakt van het schrappen van de oranje verkeerspaal. De oranje kleur moest meteen duidelijk maken dat in die straat een specifieke regeling geldt rond parkeren of stilstaan. Dat zorgt nu voor heel wat onnodige discussie, o.a. in Turnhout, waar de palen voor...
Lees verder
Graag advies van
onze expert?