Plaatsingen

PROFESSIONELE PLAATSINGEN EN INSTALLATIE
Goossaert > Diensten > Plaatsingen

Het niet correct installeren van een printer, foutief bevestigen van een leidingmerker of plaatsen van een verkeersbord kan de levensduur sterk beïnvloeden en in sommige gevallen zelfs leiden tot een defect toestel.

Doe beroep op ons technisch team en wees zeker van een correcte plaatsing en bevestiging. Steken er onvoorziene zaken tijdens of achteraf de kop op? Met onze nazorg speel je op veilig.

Plaatsing en montage

Ons technisch team heeft jaren ervaring in het plaatsen, herstellen en verwijderen van signalisatie, identificatie en veiligheidsoplossingen.

Onze experts monteren jouw oplossing met het correcte materiaal en plaatsen dit achteraf onder de juiste omstandigheden en op correcte wijze.

Zijn er onvoorziene zaken die tijdens de montage of plaatsing de kop opsteken? Dan lost onze expert dit ter plaatse op. Bovendien kan je rekenen op de nodige nazorg van al onze installaties en plaatsingen.

Plaatsingen pylonen
Labelprinter installatie

Installatie labelprinter

Bij de aankoop van je labelprinter, zorgt onze printerexpert voor de volledige installatie van jouw printer en bijhorend softwarepakket. Dit bij jou ter plaatse en op een afgesproken tijdstip dat past voor alle gebruikers.

Naast de installatie geeft onze expert ook meteen de nodige uitleg en instructies voor een vlotte ingebruikname. Zo kan je meteen aan de slag.

Ook achteraf staat onze specialist jou graag te woord bij vragen of de werking van jouw toestel.
Wil je zelf een expert worden en het maximale rendement halen uit jouw printer?  Weet dat we hiervoor trainingen op maat kunnen aanbieden.

Hulp nodig bij de installatie, montage of plaatsing?