Opleidingen

OPLEIDINGEN
Goossaert > Diensten > Opleidingen

Goossaert Academy

Aan het delen van kennis hechten we bij Goossaert veel belang. Daarom hebben we de Goossaert Academy opgericht om professionals wegwijs te maken in de nieuwste innovaties uit de veiligheidssector. We bieden we verschillende opleidingen aan: van het correct gebruiken van lockout-tagout tools, de 5S principes, efficiënt werken met je labelprinter, localisatie optimalisatie en nog veel meer.

Het doel van onze trainingen is om professionals uit uiteenlopende sectoren te specialiseren in het gekozen topic. Zo help je niet alleen jouw bedrijf efficiënter te maken, maar verhoog je ook de werkomgeving van je collega’s. Elke deelnemer krijgt na de opleiding ook een officieel diploma en een digitale certificering om aan LinkedIn toe te voegen en te delen.

         Opleidingskalender:

         

 

 

 

Momenteel staan er geen nieuwe opleidingen op de planning. Houd echter zeker deze pagina en onze sociale media kanalen in de gaten, in de toekomst komen er nog tal van interessante opleidingen aan!

Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Te laat om je voor de Goossaert Academy in te schrijven? Niet getreurd! Wij bieden op aanvraag ook opleidingen op maat van jouw bedrijf aan. Deze gaan door bij de aanvrager zelf. Met een opleiding bij jou ter plaatse kies je voor een training op maat van jouw onderneming of specifieke bedrijfstak. Onze expert zorgt ervoor dat de training is opgebouwd volgens de specifieke noden en uitdagingen van jouw bedrijf. Zo zet je de opgedane theorie vlot om in de praktijk.

Vraag je eigen opleiding aan via info@goossaert.be.

Leer op je eigen tempo met onze expertblog

Bij Goossaert willen we echte experten zijn in ons vak. We tonen dit dan ook graag en delen met veel plezier onze kennis. Onze missie is immers om een veiligere werkomgeving te creëren en daarom vinden we het belangrijk dat deze kennis voor iedereen beschikbaar is. Op onze expertblog vind je dan ook heel wat tips en tricks om jouw bedrijf veiliger en efficiënter te maken.
 

Interesse in een van de
Goossaert opleidingen?

Geef hier uw vrijblijvende aanvraag door, dan nemen
wij met u contact op voor de verdere planning.