Labels voor Laboratoriumidentificatie

De laboratoriumlabels zijn ontworpen voor gebruik door wetenschappers in biotechnologie, landbouw, milieu en voor gebruik bij forensisch onderzoek.

Ga zelf aan de slag met de BBP33
Autoclaaf Labels

Autoclaaf labels
Deze identificatielabels kunnen niet verwijderd worden door de specifieke sterilisatie - onder hoge druk en bij hoge temperaturen - die gebruikt wordt om verontreinigende stoffen en bacteriën te elimineren. De labels zijn bestand tegen de meest ruwe autoclaafomgevingen en garanderen zo steeds een traceerbaar monster.

Cupjes & Deksels

Cupjes & deksels
Het labelgamma voor proefbuizen werd ontworpen voor korte tot lange termijn monstertracering voor verschillende types van proefbuizen waaronder conische, centrifuge-, glazen of plastic proefbuizen. Het lage labelprofiel garandeert een probleemloze monsterneming en -analyse. Het transparante venster biedt een uitstekend zicht en niveaufeedback van het monster.

Diepvries Labels

Diepvries labels
Als u tekst of barcodes van hoge kwaliteit nodig heeft, die bovendien gemakkelijk te lezen zijn tijdens opslag in omstandigheden van -20°c tot -80°c, dan kunt u gebruik maken van de duurzame materialen die speciaal ontworpen zijn om te blijven kleven in koelinstallaties. Dit maakt het traceren van monsters nu een stuk gemakkelijker.

Label voor Weefselcassettes

Label voor weefselcassettes
Het gamma van weefselcassettes wordt gebruikt in combinatie met het BSP31 Labelbevestigingssysteem.

 

Labels voor Centrifuge, Eppendorf & PCR Buisjes

Labels voor centrifuge, Eppendorf & PCR buisjes
Wij bieden een brede reeks centrifuge-, Eppendorf- en PCR-labels.

Labels voor Flessen & Verzegelingsetiketten

Labels voor flessen & verzegelingsetiketten
Het gamma identificatielabels voor flessen heeft niet alleen traceerinformatie maar tevens extra beveiliging. Door het gebruik van de scheurfilm kan het label niet in één stuk verwijderd worden. Het gescheurde label toont aan dat er geknoeid werd aan de sluiting van de fles en deze wellicht niet meer de oorspronkelijke inhoud bevat.

Microtiterplaten

Microtiterplaten
Ook wanneer tracering van alle monsters vereist is en dus een identificatie van microtiterplaten nodig is, bieden wij een oplossing: kristalheldere tekst en barcodes zijn mogelijk in de meeste laboratoriumomgevingen.

Objectglaasjes

Objectglaasjes
Het gamma inschuiflabels staat garant voor een heldere en duidelijke identificatie van monsters tijdens het volledige monsternemings-, inspectie- en opslagproces, ongeacht de omstandigheden. Deze labels zijn van het grootste belang voor het succes van een monstertraceringsprogramma dat bestand moet zijn tegen xyleen, alcohol en dimethylsulfoxidum.

Rietjes

Rietjes
De labels voor rietjes, gecombineerd met onze thermische transfertprinters en printlinten, zorgen ervoor dat 2 tekstregels duidelijk zichtbaar zijn wanneer ze in het interne gekleurde volume van het rietje worden aangebracht. De labels werden ontworpen om, ondergedompeld in vloeibare stikstof, bestand te zijn tegen lange termijnopslag.

Klik hier om een offerte aan te vragen