Traceer- en beheersystemen

Uw goederen, processen en projecten, enz. wilt u natuurlijk ook kunnen inventariseren, beheren en traceren. Data management, stockbeheer, controle van geprinte barcodes, inventarisatie zijn ingewikkelde processen. Daarvoor kiest u best een uiterst gebruiksvriendelijk systeem, aangepast aan uw persoonlijke eisen en eventueel geïntegreerd met uw bedrijfssoftware.

Barcode Scanners & Hardware

Barcode Scanners & Hardware

Onze scanners en barcode etiketten voldoen aan de behoefte van verschillende traceertoepassingen zoals data entry, elektronica, laboratoria, expeditie/ontvangst van goederen, UID- initiatieven, WIP (werk in uitvoering) en nog veel meer. De bedrade en draadloze scanners en barcode labels verschaffen de juiste scanoplossing voor uw toepassing.

Download hier de brochure Barcode scanners

Standaardpakketten

De standaardprojecten bestaan uit een aantal basisconcepten waarop oneindig voortgebouwd kan worden. Ze zijn ontwikkeld op vraag van de klant en ze maken omslachtige en tijdrovende activiteiten eenvoudig en overzichtelijk. Uiteraard kunnen deze pakketten steeds aangepast worden aan uw specifieke eisen.

U zoekt een systeem dat u helpt bij:

  • Inventarisatie
  • Stockbeheer
  • Traceren van bedrijfseigendommen
  • Data Management
  • Controle van geprinte barcodes
  • ......
De samenstelling van deze pakketten is zo ontwikkeld dat zij u toelaten om de hele routing, van A tot Z, overzichtelijk te beheren. Elk pakket is gebruiksvriendelijk en wordt als 1 geheel geïmplementeerd in uw netwerk. Dit zijn de bestaande standaardpakketten:
Goossaert heeft al verschillende mooie toepassingen samen met klanten uitgewerkt. We bepalen samen met u het juiste label op het juiste product én met de juiste soft- en hardware. Contacteer ons voor verdere informatie. Graag staan we u bij in de uitwerking van uw project!

Klik op de foto om te vergroten.

barcode lezer scanner
Barcode scanner
CodeReader 3500 Scanner with 1 battery holder and 6 feet USB cable
CodeReader scanner
Barcode reader CR2 handheld
Data collection labo
CodeReader 1200 Scanner
Dolphin 7800
Data collection labo inscannen scanner barcode lezer
Universele codereader met lader
Klik hier om een offerte aan te vragen