"Wij kunnen al tientallen jaren bij Goossaert terecht met onze vragen"

Klantengetuigenis: IT Application Engineer Alexander Bressers (Helioscreen)

Helioscreen (deel van de Hunter-Douglas Group) uit Lokeren is producent van interne en externe zonweringssystemen, plafondoplossingen en gevelsystemen. Zij rekenen op Goossaert voor het labelen van hun textiel voor zonneschermen en tapijten. Alexander Bressers, IT Application Engineer bij Helioscreen, zocht een label dat goed kleefde op textiel en contacteerde hiervoor Goossaert. "Waarom Goossaert? Wij kunnen al tientallen jaren bij hen terecht met onze vragen en zij komen altijd tot een correcte oplossing voor ons."

Etiket voor textiel

"Wij waren op zoek naar een etiket dat goed kleeft op textiel en dat na verwijdering geen lijmresten achter laat. Na enkele testen samen met de mensen van Goossaert, kwamen we uit bij een polyester etiket dat hieraan voldeed. Omdat wij een flexibele oplossing zochten, leek het ons een logische keuze om de labels in eigen beheer te maken. Intussen hebben wij al verschillende labelprinters bij Goossaert aangeschaft. Zij hebben ook een eigen hersteldienst. Wij zijn dus niet van de fabrikant van de printer afhankelijk bij vragen of eventuele storingen."

Groot assortiment printers en labels

"De geproduceerde rollen weefsel krijgen een uniek lotnummer en worden gelabeld met de nodige info zoals barcodes. Zo kunnen we aan iedere rol een unieke stocklocatie in het magazijn toekennen, door de combinatie lotnummer en magazijnlocatie. Dit is zeer belangrijk om een accurate stock na te streven. Om snel en efficiënt deze labels af te drukken gebruiken we de zwaardere industriële printers."

"De draagbare of kleinere desktop labelprinters dienen voor kleinere opdrachten en smallere etiketten af te drukken." "Wat ons bij al deze desktop printers opviel, is dat wij een heel uitgebreid gamma labels kunnen produceren: van papier tot polyester of.... Bij Goossaert is de keuze aan kwalitatieve labels echt wel groot."