BMP21-PLUS

De draagbare labelprinter BMP21-PLUS

Ook in extreme omstandigheden blijft de draagbare BMP21-PLUS labelprinter presteren dankzij zijn stevige behuizing en slimme printmogelijkheden.  

De cartridges zijn vlot te plaatsen en verwisselen, wat u de nodige flexibiliteit geeft terwijl u onderweg bent: snel even een kabelmerker printen, gevolgd door een geel etiket met een barcode en daarna een waarschuwingspictogram drukken? In een handomdraai gedaan met deze printer en dat op stevige, industriële materialen

Het robuuste omhulsel en de rubberen beschermbumpers zorgen ervoor 
dat deze labelprinter tegen een stevig stootje kan. 

BMP21-PLUS

Voor elke uitdaging
 heeft de BMP21-PLUS een geschikte identificatie-oplossing: draad- en kabelmerkers, krimpkousen, polyester labels, nylon- en vinyllabels, hitte resistente labels en meer kunnen bedrukt worden. Met de 104 ingebouwde symbolen beschikt u over een ruime keuze voor elke situatie. De stevige behuizing van de cartridges zorgt ervoor dat vuile handen of werkomgevingen geen roet in het printwerk gooien.


draagbare labelprinter BMP21 brady

  Voordelen van de BMP21-PLUS
   

  • Ondersteuning voor 2D barcodes (DataMatrix, QR-code)

  • Mogelijkheid om aangepaste labellengtes in te stellen

  • Oplaadbare lithium-ionbatterij met lange levensduur

  • Ergonomisch snijmes en labelhouder die het afgesneden label vasthoudt, zodat het niet uit de printer valt

  • Print duurzame identificatie van 6 tot 19 mm breed voor een maximale hoeveelheid aan gegevens.

  • Keuze uit 7 verschillende duurzame, industriespecifieke materialen waarmee u aan al uw labelingbehoeften kunt voldoen.  Zodra u kennismaakt met de ongeëvenaarde identificatiemogelijkheden voor draden, kabels en vlakke oppervlakken, zult u deze printer niet meer uit handen willen geven.