"De kwaliteit van het materiaal en de totaaloplossing die Goossaert voorstelde, maakte het verschil"

Klantengetuigenis: Cris Moortgat (Isringhausen)

Isringhausen is wereldmarktleider in ontwikkeling en productie van stoelen voor commerciële voertuigen en maakt deel uit van de Aunde groep met 109 fabrieken over 27 landen.

Isringhausen dat meer dan 50 fabrieken verspreid over 20 landen bezit, produceert dagelijks diverse types seats, voor de chauffeur en/of bijrijder(s), die bestemd zijn voor onder andere vrachtwagens, bussen, bouwmachines, kranen enz.De vestiging in Lokeren fabriceert met een 120 medewerkers truckseats voor Volvo Trucks wereldwijd (Gent België / Tuve Zweden / Australië / Kaluga Rusland) in een exclusief design en uitvoering.

Cris Moortgat van Isringhausen: "Er gaat hier geen enkele zetel buiten zonder een identificatielabel. Dat maken we zelf met de barcodescanners en "BP Precision" printers van Brady die Goossaert geleverd heeft. Onze interne order wordt gescand en geconverteerd tot een artikelnummer voor de zetels voor Volvo. Het geprinte label wordt manueel op de zetel gekleefd. Elke zetel krijgt een nummer dat correspondeert met de zetelnr die de klant heeft besteld. We hebben 4 werkposten met een volledig systeem dat in 2 shiften door 4 operatoren gebruikt wordt."

"De sterke punten van Goossaert zijn hun persoonlijke service, hun nabijheid en hun snelle antwoorden. De kwaliteit van het materiaal en de totaaloplossing die ze proactief voorgesteld hebben, maakten het verschil om voor hen te kiezen. In de opstartfase heeft de productspecialist van Goossaert meegelopen aan de band om het systeem perfect af te stellen. De implementatie gebeurde samen met de productieleiding. Die hebben gezorgd voor de ideale plaatsing van de toestellen, de ergonomie enz."

"De oplossing draait nu al verschillende jaren probleemloos. Het is een autonoom systeem waardoor een koppeling met het netwerk niet nodig is, en de toestellen makkelijk onderling verwisseld kunnen worden."

"Goossaert is een echte specialist waaraan we alle vragen in verband met labeling kunnen voorleggen," besluit Cris Moortgat.