"Goossaert had snel goed door wat onze verwachtingen waren"

Klantengetuigenis: Senior Operations Director Dirk Deweer (RPC-BPI Agriculture)

RPC-BPI Group is een toonaangevende producent en verkoper van hoogwaardige polyethyleenfolie die gebruikt wordt voor industriële en consumentenverpakkingen. 

Wereldwijd heeft de beursgenoteerde multinational meer dan 22.000 werknemers. 

RPC-BPI Group bevat vier business units met elk hun eigen specialisatie: recycled products, indupac, protec en agriculture. 

RPC-BPI Agriculture te Zele spitst zich toe op soepele kunststofverpakkingen voor de agrarische sector, met name verschillende soorten silage wikkelfolie.

"De samenwerking met Goossaert verloopt steeds correct en professioneel, dankzij de inzet van onze vaste contactpersonen," vertelt Dirk Deweer. Hij is Senior Operations Director van RPC-BPI Agriculture en werkt er intussen zestien jaar. RPC-BPI Agriculture doet vooral beroep op Goossaert voor labels en etiketten, maar ook voor lockout-tagoutmaterialen, pictogrammen, verkeerssignalisatie en maatwerk. 

Bedrijfssignalisatie 

"Recent hebben we voor de eerste keer samengewerkt voor bedrijfssignalisatie," zegt Dirk Deweer. Het gaat om een groot bord aan de gevel met het bedrijfslogo van RPC-BPI Group en twee platen uit plexiglas voor in de lichtbak. "Dat is allemaal zeer vlot verlopen," vertelt hij verder. "Goossaert had snel goed door wat onze verwachtingen waren. Ze communiceerden ook duidelijk naar ons toe wat de mogelijkheden waren." 

Snelle productie 

"Er zat wel wat tijdsdruk op het hele gebeuren omdat wij met een deadline zaten," zegt Dirk Deweer. "Wij appreciëren dus ten zeerste de moeite die Goossaert voor ons gedaan heeft om alles tijdig in orde te brengen." 

Goossaert is de one-stop solution voor labels & signs, daardoor kan het hele traject van concept tot nazorg zorgeloos verlopen – alles gebeurt namelijk op één adres. Daarboven laat de eigen productieafdeling toe om snel én op maat te werken.