"Goossaert is een goede partner die met u meedenkt en uw visie volgt"

Klantengetuigenis: Preventieadviseur Freddy Hebbrecht (Easyfairs)

Easyfairs is specialist in het organiseren van beurzen en in het beheer van beurshallen. De hallen krijgen jaarlijks miljoenen bezoekers over de vloer. De inspanningen die worden gedaan om hen veilig te houden zijn zeer groot. Een deel van die inzet is te zien in de vorm van de veiligheidssignalisatie. Kijk de volgende keer dat u in een van de beurshallen van Easyfairs Venues staat zeker maar eens om u heen.

Brandbestrijdings- en evacuatiesignalisatie

Aan het woord is Freddy Hebbrecht, preventieadviseur van Easyfairs: "We werken samen met Goossaert voor de algemene signalisatie, maar voornamelijk voor brandbestrijdings- en evacuatiesignalisatie. Dat doen we voor al onze sites in België: Flanders Expo, Antwerp Expo, Nekkerhal Brussels North en Namur Expo. We streven er namelijk steeds naar om alles gelijk door te trekken over de verschillende locaties heen, zodat overal dezelfde visie wordt uitgestraald". Door telkens op dezelfde signalisatiepartner te vertrouwen, blijft zo bijvoorbeeld de lay-out en het design van de evacuatieplannen steeds dezelfde, of u nu in de beurshal in Antwerpen staat, of in die van Gent.
 
Nieuwe pictogrammen, NBN-EN en ISO 7010 conform én fotoluminescent 

Recent heeft Easyfairs Venues sterk geïnvesteerd in de veiligheidssignalisatie: de evacuatie- en brandbestrijdingspictogrammen werden over de hele lijn nog eens grondig in orde gezet en geüpdatet. Nu hangen er in alle beurshallen van Easyfairs Venues fotoluminescente pictogrammen die conform de NBN-EN en ISO 7010 norm zijn. Omdat de pictogrammen fotoluminescent zijn, lichten ze na wanneer het licht zou uitvallen bij een noodgeval. Ze blijven daardoor duidelijk zichtbaar bij het licht van de veiligheidsverlichting. Dat zorgt ervoor dat bezoekers en exposanten die op dat moment in de beurshal aanwezig zijn, toch nog vlot kunnen evacueren. 

Al 30 jaar een goede partner

"Ik werk al sinds 1988 samen met Goossaert. Het is een goede partner die echt met u meedenkt. Goossaert volgt ook steeds onze visie in wat we willen doen en probeert niet een eigen wil door te drijven. De bestellingen verlopen goed: ze worden correct afgehandeld, op tijd en tegen de afgesproken prijzen. De keren dat er in onze samenwerking al eens meningsverschillen waren zijn we met onze vaste contactpersoon Jaak De Decker er steeds pratend vlot uitgekomen," besluit Freddy Hebbrecht.


(Hieronder ziet u enkele foto's van de pictogrammen en de evacuatieplannen die in de hallen van Flanders Expo hangen.)

Pictogrammen Easyfairs