Badgeprinters

BADGEPRINTERS

Wil je zelf jouw badges printen voor ID-en toegangscontrole, klanten-, lidmaatschap-, cadeau- en loyaliteitskaarten? Met onze professionele badgeprinters heb je een ruime keuze aan mogelijkheden.

Een eigen badgeprinter geeft je heel wat flexibiliteit en vrijheid. Je moet niet langer op je leverancier wachten en kan ter plaatse meteen aan de slag. Last-minute nog extra badges printen voor een evenement, beurs of seminarie is ook geen probleem. Binnen enkele minuten zijn jouw professionele kaarten klaar.  

Het kiezen van een badgeprinter

De uiteindelijke keuze van je badgeprinter zal van enkele factoren afhangen.

Al eerste is het belangrijk om na te gaan hoeveel badges je gemiddeld print per evenement. Elke printer heeft namelijk zijn eigen volumes die hij per uur kan printen. Bij het monochroom printen zijn er badgeprinters die tot 700 passen per uur printen, maar ook anderen die slechts 300 passen per uur printen. Bij kleurprint ligt de oplage gebruikelijk lager. Hier heb je printers die 100 passen per uur printen terwijl anderen er dubbel zoveel printen.

Een andere belangrijke factor is de boodschap die je op jouw badges wil printen.  Wil je teksten, streepjescodes, afbeeldingen en logo’s op je badge weergeven?  Ga dan voor een badgeprinter met een hogere resolutie.

Tot slot is de gebruiksvriendelijkheid en grootte van het toestel niet onbelangrijk. Een toestel dat je makkelijk kan meenemen of niet al te veel plaats op je balie of bureau inneemt kan praktisch zijn. Printers met een eenvoudige display, een visuele weergaven van de kaart die je wil printen zorgen ervoor dat al je medewerkers in een handomdraai badges kunnen printen.

Ontdek onze badgeprinters en andere printers in onze webshop

BADGEPRINTER

BADGEPRINTER

BADGE- EN NAAMHOUDERS

BADGE- EN NAAMHOUDERS

SCANSYSTEMEN

SCANSYSTEMEN

LABELPRINTERS VOOR IDENTIFICATIE

LABELPRINTERS VOOR IDENTIFICATIE
Op zoek naar een
oplossing op maat?