Parkingsignalisatie

PARKINGSIGNALISATIE
Goossaert > Oplossingen > Signalisatie > Parkingsignalisatie

Een efficiënte parking is cruciaal op bedrijfssites met zowel een grote als een kleine parking.
Zonder het afbakenen van parkeerplaatsen krijg je binnen de kortste keren chaos. Wagens parkeren zich in het wilde weg, houden zich niet aan de regels en creëren bovendien onveilige situaties. Met de juiste signalisatie schep je letterlijk orde in de chaos.

Parkingborden

Houd je graag parkeerplaatsen vrij voor bezoekers, leveranciers of rolstoelgebruikers? Met parkingborden communiceer je dit op een eenvoudige manier. Ook voor de uitstraling naar klanten toe zijn parkingborden interessant. Zo is een gepersonaliseerd parkingbord stijlvoller dan een standaard bord. Aan de ingang van je parking is het ook interessant zijn om een informatiebord te plaatsen. Zo weten leveranciers en bezoekers waar ze hun wagen of vrachtwagen veilig kunnen parkeren. Tot slot communiceer je hiermee de regels zoals de maximale snelheid op je parking.

parkingborden ontworpen en geplaatst bij de klant

Parkingbelijning en parkeerstoppers

Ruimte kost geld. Het is belangrijk om bij een parking zoveel mogelijk parkeerplaatsen te creëren. Tegelijkertijd moet je rekening houden met de breedte van de in- en uitrit. Aankomend en vertrekkend verkeer moet zich vlot door je parking kunnen manoeuvreren. Met de juiste belijning, kun je deze routes visueel aanduiden met pijlen en parkeerplaatsen afbakenen. 
Parkeerstoppers helpen je bezoekers of klanten om zo goed mogelijk op de voorziene plaats te parkeren en niet een meter ervoor of ernaast. Dit zorgt voor een optimale oppervlakte benutting en inrichting van je parking.

Parkingstop

Drempels om verkeer te vertragen

Een parking is een gebied met voortdurende activiteit: mensen stappen uit hun auto, lopen over de parkeerplaats, terwijl auto’s allerlei manoeuvres uitvoeren en ze constant op en af de parking rijden. Dit is dus gevaarlijk! In deze situatie is het beter om langzaam te rijden dan te snel. Wil je ongevallen door te snel rijden op parkeerterreinen voorkomen? Gebruik dan een verkeersdrempel. Deze zorgt ervoor dat voertuigen verplicht langzaam moeten rijden.

Drempels

Parkingbeugels en neerklapbare palen

Heb je het ook al meegemaakt dat je voorbehouden parkeerplaatsen of eigen parkeerplaats toch door iemand anders wordt ingenomen? Met onze parkeerbeugels is dit verleden tijd. Ze vormen een fysieke barrière waarmee anderen niet op jouw plaats kunnen staan. Enkel met een persoonlijke sleutel leg je deze beugel of paal omlaag. Ook neerklapbare palen zijn hiervoor een mogelijke oplossing.

Parkingbeugel
Neerklapbare paal

Anti-parkeerpalen

Zijn er plaatsen op je parkeerterrein waar bestuurders niet mogen parkeren? Met afzetpalen kan je deze zones makkelijk afbakenen. Er bestaat een ruim gamma in anti-parkeerpalen: wegneembare, neerklapbare en vaste afbakeningspalen.

Op locaties waar er normaal geen doorgang is voor voertuigen zijn wegneembare en neerklapbare palen het meest geschikt. Er is namelijk de mogelijkheid om de doorgang toch vrij te maken voor specifieke interne diensten of voor openbare hulpdiensten.

Vaste afbakeningspalen zijn dan weer geschikt om zones permanent mee af te bakenen. Dit om bijvoorbeeld je parking van de openbare weg af te zonderen. Je ziet vaste afbakeningspalen voornamelijk terug in het straatbeeld om de doorgang van voetpaden en fietspaden voor auto’s te belemmeren.

Ontdek onze parkingsignalisatie in onze webshop

PARKINGBORDEN

PARKINGBORDEN

DREMPELS

DREMPELS

PARKINGBEUGELS

PARKINGBEUGELS

PARKEERSTOP

PARKEERSTOP

VASTE PALEN

VASTE PALEN

WEGNEEMBARE PALEN

WEGNEEMBARE PALEN

NEERKLAPBARE PALEN

NEERKLAPBARE PALEN

Op zoek naar een

oplossing op maat?