Parkingsignalisatie

PARKINGSIGNALISATIE
Goossaert > Oplossingen > Signalisatie > Parkingsignalisatie

Een efficiënte inrichting en duidelijke parkingsignalisatie is altijd belangrijk. Of je nu een parkeerterrein hebt voor enkele wagens of net heel veel auto’s.
Zonder het afbakenen van parkeerplaatsen krijg je binnen de kortste keren chaos. Wagens parkeren zich in het wilde weg, houden zich niet aan de regels en creëren bovendien onveilige situaties. Met de juiste signalisatie schep je letterlijk orde in de chaos.

Parkingborden

Behoud je graag plaatsen vrij voor bezoekers, leveranciers of rolstoelgebruikers? Met parkingborden communiceer je dit op een eenvoudige manier. Ook voor de uitstraling naar klanten toe zijn parkingborden interessant. Zo is een gepersonaliseerd parkingbord stijlvoller dan een standaard bord. Aan de ingang van je parking is het ook interessant zijn om een informatiebord te plaatsen. Zo weten leveranciers en bezoekers waar ze hun wagen of vrachtwagen veilig kunnen parkeren. Tot slot communiceer je hiermee de regels zoals maximale snelheid op je parking.

parkingborden ontworpen en geplaatst bij de klant

Parkingbelijning en parkeerstoppers

Ruimte kost geld. Het is belangrijk om bij een parking zoveel mogelijk parkeerplaatsen te creëren. Tegelijkertijd moet je rekening houden met de breedte van de in- en uitrit. Aankomend en vertrekkend verkeer moet zich vlot door je parking kunnen manoeuvreren. Met de juiste belijning kan je deze routes visueel met pijlen aanduiden, alsook parkeerplaatsen afbakenen.
Met parkeerstoppers zoals hieronder zorg je ervoor dat iedereen op de voorziene plaats staat en niet een meter ervoor of ernaast. Dit zorgt voor een optimale oppervlakte benutting en inrichting van je parking.

Parkingstop

Drempels

Een parking is een plaats waar altijd veel beweging is. Mensen lopen af en aan. Autobestuurders voeren heel wat manoeuvres uit terwijl er continu wagens op en af rijden. Een gevaarlijke situaties waar je beter te traag dan te snel rijdt. Met een parkeerstop of drempel voorkom je overdreven snelheden op je parking.

Drempels

Parkingbeugels en neerklapbare palen

Voorbehouden parkeerplaatsen of een eigen parkeerplaats die toch door iemand anders wordt ingenomen? Met onze parkeerbeugels is dit verleden tijd. Ze vormen een fysieke barrière waarmee andere niet op jouw plaats kunnen staan. Enkel met een persoonlijke sleutel leg je deze beugel of paal omlaag. Ook neerklapbare palen zijn hiervoor een mogelijke oplossing.

Parkingbeugel
Neerklapbare paal

Anti-parkeerpalen

Met afzetpalen kan je makkelijk zones afbakenen waar bestuurders niet mogen parkeren. Er bestaat een ruim gamma in anti-parkeerpalen: wegneembare, neerklapbare en vaste afbakeningspalen.

Op locaties waar er normaal geen doorgang is voor voertuigen zijn wegneembare en neerklapbare palen het meest geschikt. Er is namelijk de mogelijkheid om de doorgang toch vrij te maken voor specifieke interne diensten of voor openbare hulpdiensten.

Vaste afbakeningspalen zijn dan weer geschikt om zones permanent mee af te bakenen. Dit om bijvoorbeeld je parking van de openbare weg af te zonderen. Je ziet vaste afbakeningspalen voornamelijk terug in het straatbeeld om de doorgang van voetpaden en fietspaden voor auto’s te belemmeren.

Ontdek onze parkingsignalisatie in onze webshop

PARKINGBORDEN

PARKINGBORDEN

DREMPELS

DREMPELS

PARKINGBEUGELS

PARKINGBEUGELS

PARKEERSTOP

PARKEERSTOP

VASTE PALEN

VASTE PALEN

WEGNEEMBARE PALEN

WEGNEEMBARE PALEN

NEERKLAPBARE PALEN

NEERKLAPBARE PALEN

Op zoek naar een

oplossing op maat?