Viruspreventie

VIRUSPREVENTIE

Dat de coronamaatregelen een impact hebben op ons dagelijkse leven moeten we je niet vertellen. De impact op persoonlijk en professioneel vlak was en is nog steeds immens. Bij Goossaert gingen we op zoek naar oplossingen om zowel het virus in te dijken als de omstandigheden zo aangenaam mogelijk te houden.

Behoud 1,5m afstand met de social distancing tool

Afstand behouden blijft één van de belangrijkste preventiemaatregel om de verspreiding van COVID-19 in te dijken. We betrappen onszelf er wel eens op dat die anderhalve meter niet altijd even eenvoudig is. Wanneer je gefocust bent op de taak die je uitvoert sta je voor je het weet te dicht bij een andere collega.

Maar hoe kan je jouw werknemers nu stimuleren of helpen om effectief deze afstand te respecteren? Met de social distancing tool krijgen de werknemers een waarschuwing via trilling wanneer je te dicht bij elkaar staat. Deze tool werkt op basis van UWB (Ultra Wide Band). Deze draadloze technologie is de meest precieze op de markt en kan tot op 5 cm nauwkeurig de positie van andere tags bepalen.

Elke werknemers draagt deze social distancing tool rond de pols zoals een horloge. Standaard staat de afstand ingesteld op twee meter zodat ook een persoon in beweging tijdig gewaarschuwd wordt. Indien gewenst passen we deze afstand aan.

Deze tool heeft ook de mogelijkheid om de verschillende tags uit te lezen wanneer je in een straal van 40 m rond de reader komt. Zo kan je medische dienst of preventiedienst controleren met wie een besmette persoon al dan niet in contact is geweest. Standaard is deze loging niet aanwezig, maar kan wel als optie gekozen worden.

Een extra voordeel van deze tool is dat deze na corona, mits een upgrade ingezet kan worden om aanrijding tussen heftrucks en personen te voorkomen. Zo werk je niet alleen nu aan de veiligheid van je medewerkers, maar investeer je ook in de preventie op lange termijn.

Enkele voordelen van deze social distancing tool:

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Compact model
  • Zeer precies dankzij de UWB-technologie
  • Registratie van contacten mogelijk (optioneel via centrale reader)
  • Afstand & trillingsfrequentie instelbaar (vanaf Firmware 2)
  • Achteraf inzetbaar voor Alis Shield
Social distancing tool

Anti-Virus Scanpoint

Minimaliseer de kans dat medewerkers ziek komen werken of dat bezoekers COVID-19 bij jou op de werkvloer binnenbrengen. Met dit scanpoint communiceer je de richtlijnen van je bedrijf, scan je snel de temperatuur én ontsmet je makkelijk je handen.

Met deze oplossing vermijd je extra personeelskosten en verlaag je het besmettingsrisico omdat je niet langer bezoekers en medewerkers manueel moet scannen.

We verwerken graag de huisstijl van jouw bedrijf in het display. Het anti-virus scanpoint bevat: koortsscanner, automatische alcohol dispenser incl batterijen, één liter desinfecterende vloeistof, stijlvolle en stabiele voet gepersonaliseerde display, levering en plaatsing.

Bekijk hieronder alvast een demonstratie van dit anti-virus scanpoint. Heb je achteraf nog vragen of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vervolledig je strategie met de juiste signalisatie

3D-pictogrammen springen letterlijk en figuurlijk in het oog van jouw bezoekers en medewerkers en dragen hierdoor bij aan de viruspreventie in jouw bedrijf. Met deze vloerpictogrammen ben je zeker dat je boodschap gezien wordt.

Ze zijn makkelijk te bevestigen op verschillende ondergronden. Dankzij de herpositioneerbare vinyl verplaats je ze snel en makkelijk zonder lijmresten achter te laten.
Deze 3D-pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.

Het visueel afbakenen van looproutes in je bedrijf of de social distancing bewaren in wachtrijen en drukkere plaatsen kan met vloermarkering. Onze experts helpen je graag om het juiste materiaal uit te kiezen op basis van jouw toepassing.

3D pictogram

Het visueel afbakenen van looproutes in je bedrijf of de social distancing bewaren in wachtrijen en drukkere plaatsen kan met vloermarkering. Onze experts helpen je graag om het juiste materiaal uit te kiezen om jouw viruspreventie strategie te vervolledigen.

Uiteraard hebben we binnen ons gamma tal van standaard Covid informatie pictogrammen en borden.  Wens je liever iets op maat?  Ons grafische dienst denkt graag mee en ontwerpt een bord volledig naar jouw wens en in de huisstijl van je bedrijf.

Ontdek alle viruspreventie tools in onze webshop

SOCIAL DISTANCING TOOL

SOCIAL DISTANCING TOOL

ANTI-VIRUS SCANPOINT

ANTI-VIRUS SCANPOINT

3D-PICTOGRAMMEN

3D-PICTOGRAMMEN

VLOERMARKERING

VLOERMARKERING