"Goossaert is meer partner dan leverancier, ze denken altijd met ons mee"

Klantengetuigenis: VUB (interne preventiedienst)

"Weet je wat wij het sterkste aan Goossaert vinden? Hun flexibiliteit. Toen we een probleem hadden met een andere leverancier, is het team van Goossaert meteen ingesprongen. Twee dagen later was Goossaert bezig met het ophangen van pictogrammen." 

Aan het woord is Christel Van Den Bossche, preventieadviseur van de Vrije Universiteit van Brussel (VUB). Samen met haar collega's Anneleen Verhaeghe en Heidi Geudens vormen zij de interne preventiedienst. 


"Goossaert is meer partner dan leverancier. Ze denken altijd met ons mee," zegt Anneleen Verhaeghe. "Ook de kwaliteit van hun producten mag benadrukt worden. Net als hun plaatsingen en de service-na-verkoop. Ze leveren een totaalplaatje, van productie tot plaatsing, inclusief maatwerk," aldus Heidi Geudens.

Evacuatieplannen 

Goossaert helpt de VUB met de evacuatieplannen van de verschillende universiteitsgebouwen. De analyse en de opmaak van de plannen gebeurt door het preventieteam zelf, en Goossaert levert de nodige goederen. Om het werk van Christel, Anneleen en Heidi te vergemakkelijken levert Goossaert ook een handig overzicht van alle nodige pictogrammen per gebouw en per verdieping. Alles netjes verpakt per verdieping. "Deze extra service wordt door de VUB gewaardeerd," aldus Christel Van Den Bossche. 

Plaatsingen 

"Omdat de plaatsingen van de evacuatieplannen door de leverancier niet vlot genoeg verliepen, sprong Goossaert ook daarvoor in de bres. Resultaat: alle plannen hangen nu netjes aan de muren tussen 2 mooie plexi platen met inox bevestigingen," legt Heidi Geudens uit. 

Anneleen Verhaeghe: "In de zomer van 2016 moesten ook onze kelders heel dringend de nodige signalisatie krijgen. Goossaert haalde probleemloos de deadline, zowel qua levering als qua plaatsing." Momenteel is de plaatsingsdienst van Goossaert druk aan de slag met het optimaliseren van alle bestaande signalisatie, gebouw per gebouw. 

"De oplossingsgerichtheid van Goossaert springt in het oog. De manier waarop ze met onverwachte problemen omgaan typeert hun flexibiliteit," aldus het preventieteam van de VUB. 

Labelprinter 

De VUB kocht vorig jaar bij Goossaert ook een Brady-labelprinter, voor het zelf printen en kleven van GHS symbolen (gevaarlijke stoffen). "Wij kozen voor Goossaert als leverancier van de printer vanuit onze eerdere ervaringen met hun professionalisme en kwaliteit," besluit Christel Van Den Bossche.