Efficiënter labels printen met de M610, M611 of M710

Brady labelprinters

Maar liefst drie labelprinters van Brady kregen een update. En wat voor één. Dankzij jouw feedback verbeterden ze heel wat functionaliteiten van de voorlopers BMP61, M611 en BMP71.
Wat is er veranderd? Welke voordelen haal jij uit de nieuwe labelprinters? En welke extra’s zijn eraan toegevoegd?

We vertellen je er alles over in dit artikel.

Naast deze labelprinter update, werden in maart ook de nieuwe Brady partnership awards uitgereikt. Als jarenlang labelprinter expert is Goossaert trots om onze klanten verder te kunnen adviseren en helpen als trotse nummer één Brady Gold partner.

Heb je vragen over de geüpdatet labelprinters of zit je met de handen in het haar over een labelprinter uitdaging? Contacteer vrijblijvend één van onze experts.

M610: krachtigste draagbare labelprinter op de markt

De grootste verandering voor de M610 (voordien de BMP61) is naast zijn duurzaam karakter misschien wel zijn valbestendigheid. Zo is dit toestel volgens militaire normen bestand tegen een val van 1,8 meter. Hiernaast ging de printsnelheid van 33,8mm per seconden naar 50,8mm per seconden.

De M610 is het ideale toestel voor: technici in het veld, elektriciens, fabrikanten van bedieningspanelen of schakelapparatuur, installateurs van draden en kabels, paneelbouwers en onderhoudsmedewerkers. 

Deze draagbare labelprinter van Brady bewaart jouw labels, bestanden, lijsten en afbeeldingen op de printer. Zo print je steeds, waar en wanneer je wil, jouw zelf ontworpen labels.

De extra voordelen van de M610 labelprinter op een rijtje:

 • Verbeterde Gen3 lithium-ionbatterij
 • Print 4500 labels met één volle batterij
 • Print tekst, barcodes, vormen en afbeeldingen
 • Ruimere werkingstemperaturen: van -18°C tot 46°C
M610 Brady labelprinter labels plakken

M611: flexibiliteit voorop

De Brady M611 labelprinter zet flexibiliteit voorop. Zo ontwerp, bekijk en print je jouw labels hoe en waar jij wil: op je smartphone, tablet of desktop. Het kan allemaal. Verbind tot vijf apparaten via bluetooth of maak verbinding via wifi of een USB-kabel.

De M611 is ontwikkeld voor: telecom aannemers, technici en engineers in datacentra, laboratoriumpersoneel, algemene productie en operationele medewerkers en monteurs van kabelbomen.

Extra specificaties van de M611:

 • Laag energie verbruik
 • Automatisch snijden van labels
 • Print 2.500 labels met één volle batterij
 • Meer dan 800 labelopties op 50 kwalitatieve materialen

M710 print razendsnel op locatie

Op de tijd dat je deze zin leest, print de M710 labelprinter 68,4 cm aan hoogwaardige labels. Dankzij het verbeterde toetsenbord geef je jouw labels sneller in. Bovendien snijdt de draagbare labelprinter automatisch labels op de maat die jij wenst.

De M710 (voordien de BMP71) is het ideale toestel voor elektrische aannemers, technici in het veld, onderhouds- en reparatietechnici en inventarisatie- en opslagfaciliteiten.

De voordelen van de M710 labelprinter op een rijtje:

 • Print 4. 500 labels met een volle batterij
 • Bestand tegen een val van 1,2 meter, opwaaiend zand en stof
 • Meer dan 1300 labelopties op 60 kwalitatieve Brady materialen

Wens je meer informatie of hulp bij de keuze van jouw labelprinter?
Onze gespecialiseerde labelprinter experts staan voor je klaar.
Contacteer ons vrijblijvend.

Blijf op de hoogte van
onze tips en tricks.