10 vragen aan onze collega: Kristel

Belde je ooit naar Goossaert?…. Grote kans dat je Kristel aan de lijn had. Op Goossaert is ze onze Sales en Marketing Support die zorgt dat alles in goede banen loopt!

Het werd hoog tijd om ook haar eens goed in de kijker te zetten. Leer haar alvast kennen aan de hand van deze 10 vragen.

1)   Wie ben je en wat doe je?

Ik ben kristel en maak ondertussen al 7 jaar deel uit van het Goossaert Team. Als Sales en Marketing support ben ik dagdagelijks aan de telefoon, enerzijds voor het beheren van onze Sales mensen hun agenda’s (afspraken maken), anderzijds ondersteun ik onze marketing afdeling om de website en beurs aanvragen op te volgen, zodat de klanten op een snelle en efficiënte manier geholpen worden. Wanneer nodig spring ik in als back-up bij de offerte dienst.

Verder maak ik deel uit van het Happy Team. Dit team staat in voor de organisatie van onze G-Fit woensdagnamiddag sportactiviteit, het organiseren van after work drinks, verschillende andere jaarlijkse events,…. Ook zorg ik telkens voor een leuke kaart wanneer een collega jarig is of een andere leuke reden.

2)   Beschrijf Goossaert in drie woorden

Alles voor de klant – veiligheid eerst – sterk team (kennis)

3)   Hoe zou je leven eruit zien moest je een miljardair zijn?

Meer ontspannen en minder gejaagd. Ik ben soms met veel te veel bezig, wil het maximale uit de dag halen, aard van het beestje waarschijnlijk!

4)   Als je in een ander land dan België zou moeten wonen? Waar zou dat dan zijn en waarom?

Griekenland lijkt mij fantastisch om te wonen. Zowel het vaste land als de eilanden zijn prachtig van natuur, mooie kustlijn, vriendelijke bevolking, mooi weer, alles is er veel goedkoper dan hier en last but nog least, het lekkere eten!

5)   Wat vind je zo leuk aan je job?

Het dagdagelijkse klantencontact, het helpen ontzorgen, en de uitdaging om prospecten te benaderen.

Het brede gamma van Goossaert en de regelmatige toevoeging van nieuwe oplossingen zorgen ervoor dat het boeiend en uitdagend blijft.

6)   Over welke karaktereigenschap van jezelf ben je trots?

Volharding & proactiviteit: als ik aan iets begin, dan hou ik vol tot ik mijn beoogde doel bereikt heb. Ik blijf niet bij de pakken zitten 😉

7)   Welke eigenschappen zoek je in je collega’s?

Vriendelijk, oprecht, betrouwbaar, flexibel, gedreven zodat we samen 1 hecht team vormen

8)   Heb je nog andere passies buiten werk, zo ja welke?

Ik kook graag, en probeer graag nieuwe gerechten uit, ook al geef ik daar dan meestal mijn eigen toets aan.  Etentjes organiseren met vrienden / familie zijn dan ook mijn ding.

Verder heb ik een passie voor inrichten en interieur, en gezien de verbouwingswerken van ons buitenverblijf, kon ik daar al volop mijn hartje in ophalen. Al paar keer te horen gekregen dat ik mijn roeping gemist heb als interieur adviseur 😉

9)   Hoe start jij je ochtend voor een werkdag?

Met een heerlijke warme douche, een gezond ontbijt bestaande uit vers fruit & magere yoghurt en een lekkere kop groene thee met verse citroen.

10)   Ben je eerder een zomermens of eerder een wintermens? En waarom?

Een zomermens: Geef mij maar een goede portie natuurlijke vitamine D. Alles ziet er anders uit als de zon schijnt, toch?! 🌞

Blijf op de hoogte van
onze tips en tricks.