M610 Labelprinter

M610 labelprinter

Goossaert >

Ben je op zoek naar een labelprinter voor de identificatie van draden, kabels, printplaten eigendommen en producten? Dan is de M610 Brady labelprinter, voordien de BMP61 mogelijk de printer die je zoekt.

Deze draagbare labelprinter kan je overal mee naartoe nemen. Dit maakt dat je als elektrische installateur, technici of paneelbouwer efficiënt te werk kan gaan en al je labels direct ter plaatse kan printen en bevestigen. Hierdoor moet je niet langer wachten op je leverancier voor het leveren van jouw labels.

Download hier de online brochure.
Liever een demo van onze experts?

Vraag hieronder je vrijblijvende demo aan.

  Wat maakt de M610 labelprinter speciaal?

  De M610 Brady labelprinter is misschien wel de krachtigste draagbare labelprinter op de markt. Naast zijn duurzaam karakter is dit toestel volgens militaire normen bestand tegen een val van maar liefst 1,8 meter hoog. En of je nu werkt in een koelcel of bij hoge temperaturen, de M610 Brady labelprinter werkt bij temperaturen tussen -18°C en 46°C.

  Hiernaast is de ‘list management’ functie één van de belangrijkste kenmerken van de M610 labelprinter. Hiermee print je snel complete labellijsten. Je hoeft dus niet langer elk label afzonderlijk te creëren. Door jouw spreadsheet met gegevens als CSV-bestand op te slaan op een USB-station download je deze eenvoudig op de BMP61.

  Bestaande logo’s of afbeeldingen kan je bovendien snel uploaden naar jouw labelprinter via USB. Er zijn twee aansluitmogelijkheden type A en B.

  Optioneel is er ook een wifi-versie verkrijgbaar waardoor deze compatibel is met mobiele apps.

  Tot slot bevat de BMP61 labelprinter een AC-adapter of een oplaadbare NiMH-batterij.

  Eigenschappen van de M610 labelprinter

  • Compatibel met Brady Workstation software
  • 600 beschikbare labelmaterialen en labels op maat.
  • Valbestendig tot 1,8m dankzij de rubberen beschermbumpers
  • Smart Cell-technologie voor een automatische labelkalibratie
  • Maximale labelbreedte van 50,80 mm en printbreedte van 48,76 mm.
  • Printsnelheid van 50,8 mm/seconde met een printkwaliteit van 300 dpi
  • Verschillende toetsenborden beschikbaar: AZERTY/QWERTY/QWERTZ/CYRILLISCH
  • Groot kleurentouchscreen met indicatoren op het scherm waardoor je eenvoudig controleer welke labelcartridge is geplaatst en hoeveel labels er nog beschikbaar zijn.

  De M610 aan het werk

  Bekijk dit artikel in onze webshop
  voor nog meer informatie