M611 Labelprinter

M611 Labelprinter

Goossaert >

Ben je op zoek naar een draagbare labelprinter die je makkelijk kan bedienen met je smartphone? Dan is de M611 misschien wel iets voor jou. Je print er makkelijk labels voor elektrische identificatie, data- en telecom identificatie, laboratoriumstalen en algemene en industriële identificatie mee.

Deze draagbare labelprinter kan je overal mee naartoe nemen en je verbindt er tot vijf apparaten mee via bluetooth, wifi of USB-kabel. Dit maakt dat je efficiënt te werk kan gaan en al je labels direct ter plaatse kan printen en bevestigen. Hierdoor moet je niet langer wachten op je leverancier voor het leveren van jouw labels.

Download hier de online brochure.

Of vraag hier je vrijblijvende demo aan.

  Wat maakt de M611 labelprinter speciaal?

  De M611 Brady labelprinter zet flexibiliteit voorop. Eén van de belangrijkste kenmerken van de M611 labelprinter is dat deze labelontwerpen van de ‘expreslabel’-app via wifi of Bluetooth kan ontvangen. Deze app maakt het mogelijk om op jouw smartphone labels met 1D- en 2D-codes en barcodes, tekst en een tijdstempel te ontwerpen. Je kan bovendien ook de uitgebreide grafische bibliotheek gebruiken of gegevens uit de cloud toevoegen.

  Eigenschappen van de M611 labelprinter

  • USB-, Wifi- en Bluetooth aansluiting
  • Compatibel met Brady Workstation software
  • 600 beschikbare labelmaterialen en labels op maat.
  • Smart Cell-technologie voor een automatische labelkalibratie
  • Maximale labelbreedte van 50,80 mm en printbreedte van 48,76 mm.
  • Printsnelheid van 50,8 mm/seconde met een printkwaliteit van 300 dpi

  De M611 aan het werk

  Onze experts geven je graag
  nog meer informatie