Lasergraveerbare traceerbaarheidslabels

Lasergraveerbare labels

Lasergraveerbare labels verbeteren de leesbaarheid van lasermarkeringen en barcodes op printplaten en complexe oppervlakken. 

Dankzij het hoge contrast scan je de gelaserde barcodes makkelijker, wat zorgt voor minder verspilling in toeleveringsketens met strikte traceerbaarheidsvereisten.

Leesbaarheid

Deze labels zorgen ervoor dat lasermarkeringen beter leesbaar zijn. Dit ongeacht het oppervlak dat geïdentificeerd moet worden. De duurzame kwaliteitslabels hebben een matte, zwarte afwerking en geven na lasering witte markeringen die het contrast van de markering, barcode en serialisatie optimaliseren. Dat maakt de labels ook uitermate geschikt voor zeer kleine lettertypes en complexe bedrukkingen.

Identificatie van elektronica

Lasergraveerbare labels verminderen verspilling in toeleveringsketens die moeten voldoen aan traceerbaarheidsvereisten. Barcodes die met een laser op de labels worden aangebracht, brengen geen schade toe aan printplaten en zijn beter leesbaar voor scanners in vergelijking met barcodes die rechtstreeks op het product zijn aangebracht. Dat zorgt voor minder verspilling.

Automatisch aanbrenging

De lasergraveerbare traceerbaarheidslabels bevatten allemaal een ultradunne en tegelijk duurzame permanente kleefstof die bestand is tegen hoge temperaturen en agressieve chemicaliën. De kleefstof loopt niet uit waardoor het risico op ongeplande productiestops daalt. De labels zijn specifiek ontwikkeld voor auto-apply labelingsystemen, werken probleemloos samen met Brady’s ALF14 Labelfeeder en zijn bijzonder betrouwbaar.

Aanbod lasergraveerbare labels:

  • B-730-polyimidelabel: mat, zwart lasergraveerbaar label, bestand tegen de temperaturen en chemicaliën in het volledige productieproces van printplaten
  • B-731-polyimidelabel: mat, zwart lasergraveerbaar label, bestand tegen de temperaturen en chemicaliën in het volledige productieproces van printplaten, heeft statisch dissipatieve eigenschappen
  • B-421-polyesterlabel: mat, zwart lasergraveerbaar en stansbaar label, geschikt voor pre-process-identificatie
Blijf op de hoogte van
onze tips en tricks.