Informatieve signalisatie

Informatieve signalisatie

Goossaert > Oplossingen > Signalisatie > Informatieve signalisatie

Informatieve signalisatie zoals informatieborden, naam-en badgehouders, vitrine-, klik- en noodsleutelkastjes zijn allemaal zaken die je in de meeste bedrijven terugvindt. Toch zijn het niet de eerste zaken waar je aan denkt bij het vervolledigen van je imago en je communicatiestroom. 

Informatieborden

Informatieborden voor binnen zijn nuttig om op een eenvoudige manier mededelingen met je werknemers of bezoekers te communiceren. Er bestaan verschillende soorten mededelingenborden en de keuze hangt meestal af van je persoonlijke voorkeur of de gewenste toepassing.

Klikkaders

Je hebt zowel klikkaders op een statief als klikkaders die je aan de muur bevestigt. Deze affichehouders zorgen voor een conforme uitstraling in je bedrijf. Hier bovenop maken ze ook komaf met de papieren documenten die je met plakband vastplakt. Sommige klikkaders zijn bovendien waterproof. Wil je voorkomen dat iemand anders de documenten kan verwisselen? Ga dan voor een affichehouder met een slot of een die enkel met een speciale tool kan geopend worden.

Klikkaders

Hiernaast bestaan er ook magnetische documenthouders. De transparante voorkant opent zich makkelijk waardoor je snel documenten wisselt. De achterzijde is zelfklevend en makkelijk herpositioneerbaar.

Magnetische documenthouders

Vitrinekasten

Vitrines zijn beschikbaar voor binnen en buitengebruik en maakt het informeren van jouw medewerkers en bezoekers nog makkelijker. Deze wandvitrines open je je met een sleutel waardoor je documenten afgeschermd zijn. Wil je echt op veilig spelen? Kies dan een vitrinekast met veiligheidsglas. Voor de achterwand kan je kiezen uit magnetisch, kurk of metaal.

Voor bepaalde buitenvitrines kan je kiezen tussen een deur in veiligheidsglas (of gelaagd glas) of plexi.
Het voordeel van een plexichoc deur in uw vitrine is dat het steviger is dan veiligheidsglas.

Veiligheidsglas is dan weer iets helderder dan plexichoc (maar je moet de 2 naast elkaar houden om het verschil echt te zien) en minder krasgevoelig. Verder zijn er quasi geen verschillen.

Whiteboard, brochurehouder en prikbord

Naast klikkaders en vitrinekasten bestaan er nog andere manieren om je werknemers en bezoekers te informeren. Via een prikbord of whiteboard communiceer je eenvoudig het laatste nieuw en belangrijke aankondigingen. Whiteboards bestaan in verschillende groottes, op wieltjes of die je tegen de muur kan bevestigen en met en zonder houder voor viltstiften.
Een whiteboard kan ook perfect vooraf beletterd worden tot een volwaardig KPI-bord.

Wil je graag jouw brochures op een elegante manier presenteren aan je balie of tijdens beurzen? Een brochurerek of-houder zorgt voor een professionele en ordelijke uitstraling.

KPI bord op maat

(Nood)sleutelkastjes

Met een sleutelkastje bewaar je eenvoudig alle sleutels op één plaats. De grootte hangt af van het aantal sleutel dat je samen wil bewaren. Sleutelkastjes bestaan al voor enkele sleutels tot grote volumes.

Noodsleutelkastjes mogen zeker niet ontbreken in jouw bedrijf. Bij een noodgeval zijn ze immers van levensbelang. Je kan er namelijk onmiddellijk elke deur mee opnemen. We hebben verschillende noodsleutelkasten ter beschikking. Met of zonder venster, met een vierkant-of driekantslot.

Naam-en badgehouders

Beschik je zelf over een badgeprinter of overweeg je om er zelf één aan te schaffen? Lees dan alvast hier waar je op moet letten bij je keuze.

Ben je op zoek naar badgehouder voor jouw personeel of voor tijdens een event? Er bestaan verschillende manieren om een badge te bevestigen. Je kan een badge eenvoudig opspelden, met een clip bevestigen of aan je sleutels of lint bevestigen.

Heb je graag hulp bij het kiezen van een informatiebord, sleutelkastje of badgehouder? Onze experts helpen je graag verder.

Ontdek onze informatieve signalisatie in onze webshop

INFORMATIEBORDEN

INFORMATIEBORDEN

KLIKKADER

KLIKKADER

VITRINEKAST

VITRINEKAST

SLEUTELKAST

SLEUTELKAST

INFOBORDEN EN KADERS

INFOBORDEN EN KADERS

WAND- EN NAAMBORDEN

WAND- EN NAAMBORDEN

Op zoek naar een

oplossing op maat?