Informatieve signalisatie

Informatieve signalisatie

Goossaert > Oplossingen > Signalisatie > Informatieve signalisatie

Informatieve signalisatie zoals informatieborden, wand- en naamborden, klikkaders en vitrine-, en noodsleutelkastjes vindt je in de meeste bedrijven terug. Toch zijn het niet de eerste zaken waar je aan denkt bij het vervolledigen van je imago en je communicatiestroom. 

Soorten informatieve signalisatie

Informatieve signalisatie voor binnen is nuttig om op een eenvoudige manier mededelingen met je werknemers of bezoekers te communiceren. Er bestaan verschillende soorten mededelingenborden en de keuze hangt meestal af van je persoonlijke voorkeur of de gewenste toepassing.

Whiteboards, KPI- en doelstellingsborden

Whiteboards met aangepaste signalisatie, KPI-borden en borden met doelstellingen zijn een enorm toegevoegde waarde voor bedrijven. Ze tonen meteen wat de status van de beoogde doelstellingen is, wat bepaalde KPI’s voor de productie zijn of informatie over andere statistieken. Een duidelijk whiteboard zorgt dat het overzicht steeds bewaard blijft en daardoor kan men efficiënt en veilig doorwerken en de productiecapaciteit optimaliseren. 

Goossaert heeft alles in huis om whiteboards in verschillende formaten en in de huisstijl van de klant te maken.

Bekijk snel al onze verschillende soorten whiteboards via onderstaande knop.

Informatieve borden en -kaders

Wil jij dat je bedrijf meer uitstraling heeft voor bezoekers en werknemers? Maak dan gebruik van duidelijke informatieborden en -kaders in de huisstijl van jouw bedrijf.

Het zorgt voor meer duidelijkheid en efficiëntie en het belang mag daarom niet onderschat worden. Goossaert biedt borden en kaders in verschillende vormen en formaten.

Bekijk ze via onderstaande knop. 

Klikkaders

Mogelijk voor bevestiging zowel op een statief als aan de muur. Sommige zijn ook waterproof. Deze affichehouders zorgen voor een conforme uitstraling in je bedrijf. Wil je voorkomen dat iemand anders de documenten kan verwisselen? Ga dan voor een affichehouder met een slot of een die enkel met een speciale tool kan geopend worden. Hiernaast bestaan er ook magnetische documenthouders. De transparante voorkant opent zich makkelijk waardoor je snel documenten wisselt. De achterzijde is zelfklevend en makkelijk verplaatsbaar. 

Vitrinekasten

Maak het informeren van je medewerkers en bezoekers nog makkelijker met vitrinekasten, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze wandvitrines open je met een sleutel waardoor je documenten afgeschermd zijn. Wil je echt op veilig spelen? Kies dan een vitrinekast met veiligheidsglas. Voor de achterwand kan je kiezen uit magnetisch, kurk of metaal. Voor bepaalde buitenvitrines kan je kiezen tussen een deur in veiligheidsglas (of gelaagd glas) of plexi. Het voordeel van een plexichoc deur is dat het steviger is dan veiligheidsglas. Veiligheidsglas is dan weer iets helderder dan plexichoc (hoewel het verschil pas echt zichtbaar is als je ze naast elkaar houdt) en minder krasgevoelig. Verder zijn er quasi geen verschillen.

Whiteboard, brochurehouder en prikbord

Via een prikbord of whiteboard communiceer je eenvoudig het laatste nieuws en belangrijke aankondigingen. Whiteboards bestaan in verschillende groottes, op wieltjes of kan je tegen de muur bevestigen en met of zonder houder voor viltstiften. Een whiteboard kan ook perfect vooraf beletterd worden tot een volwaardig KPI-bord.

Wil je graag jouw brochures op een elegante manier presenteren aan je balie of tijdens beurzen? Een brochurerek of -houder zorgt voor een professionele en ordelijke uitstraling.

(Nood)sleutelkastjes

Met een sleutelkastje bewaar je eenvoudig alle sleutels op één plaats. De grootte hangt af van het aantal sleutels dat je samen wil bewaren. Er bestaan sleutelkastjes voor zowel kleine aantallen als een groot aantal sleutels.

Noodsleutelkastjes zijn onmisbaar in elk bedrijf. Bij een noodgeval zijn ze immers van levensbelang. Je kan er namelijk onmiddellijk elke deur mee openen. We hebben verschillende noodsleutelkasten ter beschikking. Met of zonder venster, met een vierkant- of driekantslot.

Wand- en naamborden

Beschik je zelf over een badgeprinter of overweeg je om er zelf één aan te schaffen? Lees hier alvast waar je op kan letten bij je keuze.

Ben je op zoek naar badgehouders voor jouw personeel of voor een event? Er bestaan verschillende manieren om een badge te bevestigen. Je kan een badge eenvoudig opspelden, met een clip bevestigen of aan je sleutels of lint hangen.

Ontdek onze informatieve signalisatie in onze webshop

INFOBORDEN EN -KADERS

INFOBORDEN EN -KADERS

KLIKKADER

KLIKKADER

VITRINEKAST

VITRINEKAST

SLEUTELKAST

SLEUTELKAST

WAND- EN NAAMBORDEN

WAND- EN NAAMBORDEN

Op zoek naar een

oplossing op maat?