Zone afbakening

ZONE AFBAKENINIG

Goossaert > Oplossingen > Signalisatie > Zone afbakening

De toegang tijdelijk afsluiten in geval van onderhoudswerken, je bezoekers de weg lijden of je infrastructuur beschermen tegen aanrijdingen. Met zone afbakening zorg je voor een veiligere en efficiëntere werkplek.

Er bestaan heel wat verschillende mogelijkheden om een zone af te bakenen.
De keuze hiervan hangt voornamelijk af van je uiteindelijke doel.
Wij helpen je met ons advies hieronder graag verder.

Wachtrijen en het begeleiden van bezoekers

Schep orde in de chaos met afzetpalen en linten. Een praktische oplossing die ook voor een meerwaarde zorgt voor je bedrijfsimago. Zo kan je ervoor kiezen om de linten af te stemmen op je bedrijfskleuren, met of zonder logo, of met een korte boodschap om je klanten nog beter te informeren.
De palen zijn hiernaast handig in gebruik door hun automatisch oprolsysteem en kan je door hun lichte gewicht zelf terugplaatsen of op een transport unit plaatsen. De palen bestaan in verschillende types: met één lint, twee tot zelfs vier linten. Ook voor de diameter en de lengte van het lint kan je uit een uitgebreid aanbod kiezen.

Moet het lint tot aan een muur of een toestel komen? Dan kan je deze ook bevestigen met een muur unit.

In paalvoeten bestaan er tot slot ook verschillende opties: magnetisch, niet-magnetisch, permanente en palen die je kan indraaien.

Wachtrijbegeleiding

Aanrijdingen voorkomen in en rond je gebouw

Een leverancier die een fout maneuver uitvoert en zo tegen je gebouw rijdt. Een heftruckchauffeur die de controle verliest en tegen een machine rijdt. Het zijn zaken die dagelijks voorkomen. De schade hiervan kan al snel oplopen en in sommige gevallen moet je je productieproces (tijdelijk) stilleggen. Met zone afbakening kan je de impact van het ongeval verkleinen en je infrastructuur extra beschermen. Beschermbeugels en palen zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bestaan in alle soorten maten en vormen waardoor je elk hoekje en kantje van je gebouw of productielijn kan beschermen.
Je kan kiezen voor flexibele palen, die meebuigen bij een aanrijding, wat voor minder schade aan het voertuig zorgt.
Beschermbeugels-en palen kan je zowel inbetonneren of met voetplaten bevestigen.
Graag meer informatie over stoot-en aanrijbescherming?
Je leest er hier alles over.

Tijdelijk onderhoud of waarschuwing

Is een technieker bezig met een herstelling of werd er met een vloeistof gemorst? Is de poetsploeg aan de slag in je inkomhal?  Bij deze situaties zijn gladde vloeren niet uitgesloten.  
Vloerstaanders, waarschuwingspaaltjes- en kettingen zijn een snelle en slimme oplossing om risico’s te verminderen en bezoekers en werknemers te waarschuwen voor mogelijk gevaar.

Anti-parkeerpalen

Met afzetpalen kan je makkelijk zones afbakenen waar bestuurders niet mogen parkeren of waar er geen doorgang is voor voertuigen. Er bestaat een ruim gamma in anti-parkeerpalen: wegneembare, neerklapbare en vaste afbakeningspalen.

Op locaties waar er sporadisch wel doorgang moet zijn voor voertuigen zijn wegneembare en neerklapbare palen het meest geschikt. Denk bijvoorbeeld maar aan brandweer- of ambulancediensten die vlot bepaalde plaatsen rond je gebouw moeten kunnen bereiken.

Vaste afbakeningspalen zijn dan weer geschikt om zones permanent af te bakenen. Dit om bijvoorbeeld je parking van de openbare weg af te zonderen. Je ziet vaste afbakeningspalen voornamelijk terug in het straatbeeld om de doorgang van voetpaden en fietspaden voor auto’s te belemmeren.

zone afbakening: Anti-parkeerpalen

Ontdek onze zone afbakening in onze webshop

WAARSCHUWINGS- PAALTJES EN KETTINGEN

WAARSCHUWINGS- PAALTJES EN KETTINGEN

BEZOEKERS- BEGELEIDING

BEZOEKERS- BEGELEIDING

VASTE AFBAKENINGSPALEN

VASTE AFBAKENINGSPALEN

WEGNEEMBARE AFBAKENINGSPALEN

WEGNEEMBARE AFBAKENINGSPALEN

NEERKLAPBARE AFBAKENINGSPALEN

NEERKLAPBARE AFBAKENINGSPALEN

Op zoek naar een

oplossing op maat?